Aldatmayan erkek yok mu gerçekten?

ben aldatma konusu için diorum... çünkü bana oldukça bağlılıdır ve böyle seylere cok karsıdır etrafımızda benim en yakın arkadasım dahil olmak üzere çok kişi yasadı ve bu dönemlerde hep çok kızdı bagırdı insanlıklarına öfkelendi... tabi başak bir arkadas yazmış asla dememek gerek die ben öle oldugunu düşünüyorum ve 5 yıldır beraberim annem hep derdi Allah şaşırtmasın die aynen öle yani ben ona çok güveniyorum Allah şaşırtmasın...

Canım sana bişey demek istiyorum. Benim annemle babam geçen sene ayrıldılar. ondan önce ki 2 sene evde neler yaşanmadı ki kısacası annem babamı aldattı 20 senelik evlilikleri 2 günlük tanıştığı 24 yaşında ki biri yüzünden bitti. Benim dedem vefat edeli çok olmuş. Bitane dayım var. Dayım bize geldi anneme o kadar kızdı ki çok sinirlenmişti. Yengem dayım için hayatta yapmaz ben ona çok güvenirim derdi hep. Ve bu sene aynılarını yengem yaşıyo inan bana.. Böyle rezil bi durum yok. 3 tane kızı var onlarında.. Kısaca diyceğim şu ki güven ama haddinden fazla değil. sonra kırılanda incilende sen olursun hayal kırıklığına uğrarsın. umarım güvenin boşa çıkmaz inşallah sen böyle şeyler yaşamazsın ama gereğinden fazla güvenmek ve bunu karşındakine hissettirmek belkide onu biraz cesaretlendiriyo olabilir. Güven olabilir ama açık açık kendinden emin bi şekilde dile getirmemek en güzeli bence. Güvenmeseniz hayatınızda olmazdı zaten. Ben böyle düşünüyorum.

Canım sana bişey demek istiyorum. Benim annemle babam geçen sene ayrıldılar. ondan önce ki 2 sene evde neler yaşanmadı ki kısacası annem babamı aldattı 20 senelik evlilikleri 2 günlük tanıştığı 24 yaşında ki biri yüzünden bitti. Benim dedem vefat edeli çok olmuş. Bitane dayım var. Dayım bize geldi anneme o kadar kızdı ki çok sinirlenmişti. Yengem dayım için hayatta yapmaz ben ona çok güvenirim derdi hep. Ve bu sene aynılarını yengem yaşıyo inan bana.. Böyle rezil bi durum yok. 3 tane kızı var onlarında.. Kısaca diyceğim şu ki güven ama haddinden fazla değil. sonra kırılanda incilende sen olursun hayal kırıklığına uğrarsın. umarım güvenin boşa çıkmaz inşallah sen böyle şeyler yaşamazsın ama gereğinden fazla güvenmek ve bunu karşındakine hissettirmek belkide onu biraz cesaretlendiriyo olabilir. Güven olabilir ama açık açık kendinden emin bi şekilde dile getirmemek en güzeli bence. Güvenmeseniz hayatınızda olmazdı zaten. Ben böyle düşünüyorum.

aman allahım gercekten çok üzüldüm. inşallah kimse yaşamazbu durumları evet su konuda haklısınız ki haddinden fazla güvenmemek lazım beni başka konularda üzdü mutlaka ama bu konuda hep ona güvenmek istedim güvendim. ha ikide bir de ben sana çok güveniyorum da demedim. ama içten içe bilinmez bi güven duydum böylede olmak istiyorum. mutlaka yapan var ama herkes gibi benimde gönlümden yapmaması geçiypr inşallah benim başıma gelmez tabi ama gelirsede güvendiğim için pişmanlık duymam çünkü sevgi dediğin şeyşüphenin üstünde durmaz benide yer onuda. ben sevdiğime beni sevdiğine dair bir şüphe duymak istemiyorum ama düşününce hakveriyorum tabi sizede Allahıma bin şükür böyle bişe hiç başıma gelmedi. inşallah gelmezde:))onu çok seviyorum:)

bende esime cok güveniyorum,INSALLAH boyle birseyle karsilasmam:16::18:

aldatmayan erkek vardır ama azınlıkta .genelde erkek fırsatını bulunca aldatır .güvenmiyorum erkeklere .sevgilim aldatmaz diyemem heralde asla .en güvenilir erkek bile sonuçta erkektir .

ya olmaz mı vardır tabii. ben evlendikten sonraki süre için eminim şahsen aldatmamıştır. ha ama benim kocam yapmaz diyenlerden de değilim. insandır beşer şaşar. amaaaaaa bu korkuyla ne yaşanır ne de hayattan tat alınır. Allah şaşırtmasın. evliliğiniz ya da ilişkiniz için canlı tutmak adına elinizden geleni yapın, kendinize ve eşinize güvenin. gerisini sonra düşünürüz kızlarrr:D:D

Back
X