aranızda benm sevgilim/sözlüm/nişanlım/eşim beni asla aldatmaz diyen warmı? bence her erkek er yada geç aldatr? aksne inanan varmı? aldatmaktan kastım sadece başka bi kadınla yatmak anlamında değil. ve bence bütün evliliklern sonu aynı tek fark şu ya kadının ruhu duymuodur, yada anlıodur ama erkektr yapar aman benm yanmda kalsnda dien yani bilen ama göz yuman kesmdr,yada zaten tekmeyi basıodur. sizce? ya tabi aldatan kadnlarda war ama ona değnmiyorum
YENİ GELDİM FORUMA ... İÇİMDEKİLERİ DÖKMEK İSTİYORUM =)
4 yıllık mükemmel bi ilişkim vardı ... Herkes maşallah çok yakışıyorsunuz derdi .. Annesi ve ailesi beni çok sever hatta Çok saygı duyarlardı... Meğerse Sevgilim diyecek adamı hiç tanımamışım Meğerse karakteri Oturmamış diye düşünüyorum şimdi Her zaman olayın temeline bakmak lazım Bir erkeğin eğer içi oturmamışsa Yani içini SEvgilisinin aşkıyla doyurmamışsa Hep bi açlık hisseder Bide bilirsiniz Uzun süreli ilişkilerde Aşk vardır ama Mühim olan sevgi ve saygıdır .. Biz saygıyı hiç bozmadık ama Ben aldatmayı hissettiğim zamanlarda 4 yılın birikmiş tüm kavgalarını saygısızlığını yaptık ...
Aldatan Bir erkeğe verilebilecek en büyük ceza Bir daha yakınından geçmemek hatta seside sesinize asla değmemeli .... bugün numaramıda değiştiriyorum Şimdi toparlanma vaktii...
Bütün erkekler aldatır diye bir kaide yoktur . Karakteri, erkekliği oturmamış erkek aldatır...
Birşey daha Söylemek istiyorum
Kadınlar aldatmayı mükemmel bir şekilde hissediyor ... Kesin birşey bu yani ...
Kendimden biliyorum Hissettiğim herşey çıktı Araştırmalarım sonucu ortayada çıkardım Şimdi İse ona karşı hiç sesim soluğum çıkmıyor Şahıs beni arıyor ama Açmıyorum Bugün numaramıda kapattıracağım
Aldatan erkeğin giderken çarptığı kapıları sıkıca kilitleyin Dönme ihtimalini düşünür ilk zamanlar , Zaten sizi uğurlarken size ait onda kalan yanlarınıza güvendiği için rahatça uğurlar Sonradan dank eder Ama artık herşey için geçtir ... Onun döneceğini biliyorum son görüşmede bile hafif pişmanlıklar hissettim ama hiç istifimi bozmadım Gülümseyerek uğurladım Çünkü o beni aldatmadığına inandırdığını sandı ... Oysa ben herşeyi biliyorum ve uzaktan izliyorum tabi Annesine babasına ve ablasına veda etmek için evlerine gittiğimde hepimiz ağladık ve ben neden bittiğini anlattım ...Ailesi şuan ona belli etmiyor Ama hepsi peşinde annesinden haberlerini alıyorum Evde korkudan telefonunu eline alamıyormuş dışarı çıkıp konuşup geliyormuş Annesi diyorki kesin o kızla konuşuyor diyor Hatta annesinin en son cümlesi '' biz seni kızımız belledik oğlumu seni üzdüğü için hiç affetmeyeceğim Senden başka kızı kabul etmeyeceğim Hele o kızı asla Hatta aldattığı kızında şirketten olduğunu söyledim gidip onu yolacağım diyor ama sonradan haksız duruma düşmemek için hepimiz sakınce duruyoruz ....
Anlayacağınız karakteri oturmamış bir erkekle beraberseniz 4 yılın içine itina ile edebiliyor ....
Tavsiyem Emin olmadığınız erkekle yola çıkmayın Yol verin gitsin :)
Hiç bir zaman bir erkeğe karşı hiç ama hiç kendini ezdirmeyeceksin Çünkü yapılan herşeyin bir sebebi vardır... Bunu anlayabilmek için Her zaman uzaktan kendimizi izlemeli ve uzun zamanlara bırakmalıyız... Şuan bende kendimi zamana teslim ettim Çok çalışıyorum iş yerimde başarılıyım... Alışverişimi yapıyorum kuaföre gidiyorum , arkadaşlarla buluşuyorum ailemle vakit geçiriyorum ... Herkese tavsiyem giden geri döner Döndüğünde sizi aynı yerinde bulamasın çıldırsın :)
bir tavsiyem daha var ;
Onu özlersiniz hani sesini gözlerini ellerini en çokta .... Şuan benim hissettiğim gibi başka bi kadının gözlerine baktığını size kıyıp aldattığı gerçeğini mutlaka sokun aklınıza Ve bu gerçekle yaşayın onu söküp atmayın ki kadınlar hiç bir şeyi unutmaz unutmuş gibi yapar ... Bu gerçeğide hayatınıza sığdırıp devam etmeli yolumuza :)
Sağlıcakla kalın ...