Aldatmayan erkek yoktur

kubra91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
2.281
8
158
aranızda benm sevgilim/sözlüm/nişanlım/eşim beni asla aldatmaz diyen warmı? bence her erkek er yada geç aldatr? aksne inanan varmı? aldatmaktan kastım sadece başka bi kadınla yatmak anlamında değil. ve bence bütün evliliklern sonu aynı tek fark şu ya kadının ruhu duymuodur, yada anlıodur ama erkektr yapar aman benm yanmda kalsnda dien yani bilen ama göz yuman kesmdr,yada zaten tekmeyi basıodur. sizce? ya tabi aldatan kadnlarda war ama ona değnmiyorum

aranızda benm sevgilim/sözlüm/nişanlım/eşim beni asla aldatmaz diyen warmı? bence her erkek er yada geç aldatr? aksne inanan varmı? aldatmaktan kastım sadece başka bi kadınla yatmak anlamında değil. ve bence bütün evliliklern sonu aynı tek fark şu ya kadının ruhu duymuodur, yada anlıodur ama erkektr yapar aman benm yanmda kalsnda dien yani bilen ama göz yuman kesmdr,yada zaten tekmeyi basıodur. sizce? ya tabi aldatan kadnlarda war ama ona değnmiyorum

asla diyemeyiz bence hiç birimiz ama bu devirde kadınlar erkeklerden daha fena hepimiz biliyoruz ki erkekleri kandırmak çok kolay çünkü çok çabuk kanıyolar güzel hoş bi kadın görüp bakmadan kafasını çevircek ben adam tanımıyorum kesinlikle bakar ya göz göre göre ya da alttan altan.. Biz kadınız bizler biliyoruz kadınlar yeri geldiğinde herşey yaptırabilir bi adama işte ama adamlar bu devirde 1 kadınla idare edemiyolar ben anlamıyorum neden yetmiyo bi kadın :44: bende nişanlıyım şu an allah korusun böle bişi başıma gelmesindense ben hep söylemişimdir beni bırak istediğin neyse onu yap ama ilişki sırasında böyle bişi yapanları ben kusura bakmayın ama haysiyetsiz şerefsiz olarak görüyorum çünkü bunun bence kabul edilcek bi tarafı yokk :47:

Bence erkeklerin geneli aldatmaya meyillidir.Aldatmayan varsa ya fırsatını bulamamıştır ya da kişiliği tam olarak oturmuştur.
Asla beni aldatmadı ya da aldatmaz diyemem ama güveniyorum bu konuda eşime.
Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın,şaşırtmasın.

Neden açıyorsunuz ki böyle konuları anlamıyorum,insanların büyük konuşması için mi..aldatmak şu içmek yemek yemek gibi bir şey mi yani,elbette aldatmayan insanlar vardır bunun yanında aldatan da vardır..genelleme yapmak yanlış,erkekler aldatır diye..farkında mısınız bilmiyorum ama sürekli her yerde bunlar konuşuluyor insanların bilinç altına kazınıyor,lütfen böyle şeyleri normal karşılamayalım..

Bence erkeklerin geneli aldatmaya meyillidir.Aldatmayan varsa ya fırsatını bulamamıştır ya da kişiliği tam olarak oturmuştur.
Asla beni aldatmadı ya da aldatmaz diyemem ama güveniyorum bu konuda eşime.
Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın,şaşırtmasın.

yeşim Arkadaşıma kesinlikle katılıyorum,
her erkek meyillidir aldatmaya,
ama inacı ve kişiliği yerinde olan bilinçli erkekler nefislerine sahip olup asla aldatmazlar diye düşünüyorum.

Rabbim karşımzdaki insanları aldatmamayı, karşımızdaki insan tarafından aldatılmamayı, ve bir ömür eşlerimizle haramı helali bilen insanlar nasip eylesin bizleri..

.

her erkek aldatmaz ama aldatan erkek çoktur. kişisel tahminim ise aldatmayan erkeklerin %36 civarında olduğudur :52:

aldatan kadın aldatmayan erkek aldatılan masum.....
hööfffff.....
arkadaşlar bu konu-ları okumak yorumlamak size de sıkıntı, tiksinti, yüz buruşturucu vesaire vesaire gelmedi mi artık

Neden açıyorsunuz ki böyle konuları anlamıyorum,insanların büyük konuşması için mi..aldatmak şu içmek yemek yemek gibi bir şey mi yani,elbette aldatmayan insanlar vardır bunun yanında aldatan da vardır..genelleme yapmak yanlış,erkekler aldatır diye..farkında mısınız bilmiyorum ama sürekli her yerde bunlar konuşuluyor insanların bilinç altına kazınıyor,lütfen böyle şeyleri normal karşılamayalım..

bunu zaten normal karşılayalım die demedm. ama beni eşim asla aldatmaz o öyle diyen insanlar bana çok komk gelyor. ben böle düşünüyorum ve başkalarınında fikrni almak sitedm. bunda bilinç altına kaznıcak bi durum yok bence. seninknde saygı duyuyorum

yeşim Arkadaşıma kesinlikle katılıyorum,
her erkek meyillidir aldatmaya,
ama inacı ve kişiliği yerinde olan bilinçli erkekler nefislerine sahip olup asla aldatmazlar diye düşünüyorum.

Rabbim karşımzdaki insanları aldatmamayı, karşımızdaki insan tarafından aldatılmamayı, ve bir ömür eşlerimizle haramı helali bilen insanlar nasip eylesin bizleri..

.

Esracım senin mesajlarını okuyunca sanki içimden bişeyler kopuyoo valla:54:
Amin canım inşallahh.

ben bazen şuna daha çok inanıyorum, ki ben aldatılma konusunda erkekten çok kadından korkarım kesnlikle onun payı daha büyüktr. çünkü kadın kafasna koydumu öle yada böyle yapıor. genellemek istemem tabi bu durumu.

benim artık kimseye güvenim kalmadı, Allah korkusu da olsa içinde fayda vermiyor, hepsi karaktersiz bunların. her şey beklenir onlardan

hööfffff.....
arkadaşlar bu konu-ları okumak yorumlamak size de sıkıntı, tiksinti, yüz buruşturucu vesaire vesaire gelmedi mi artık

Bana Herhangi Bi sıkıntı Tiksinti Gelimiyor, Her Geçen Gün Ne Yuvalar Yıkılıyor!
Konu Başlığı gayet Açık ve Net, Yorum Yazmak ve Okumak İsteyenler girip İstedikleri gibi Yorum Yapabilirler..

Madem tiksintin Vardı başlığı gördün Geçseydin arkadaşım..

vesselam..

.

her erkek aldatmaz ama aldatan erkek çoktur. kişisel tahminim ise aldatmayan erkeklerin %36 civarında olduğudur :52:
%36 bilimsel bi oran mı acabaa:9:

hööfffff.....

Bence o duygular aldatılmayı yaşayınca daha baskın hissediliiyodur.
ben bazen şuna daha çok inanıyorum, ki ben aldatılma konusunda erkekten çok kadından korkarım kesnlikle onun payı daha büyüktr. çünkü kadın kafasna koydumu öle yada böyle yapıor. genellemek istemem tabi bu durumu.
Aynen ya erkek naparsa yapsın herşey kadının elinde.Ki bu zamanda kadınlar yoldan çıkarmak için elinden geleni yapıyor erkeklere de pek iş kalmıyor.

Bana Herhangi Bi sıkıntı Tiksinti Gelimiyor, Her Geçen Gün Ne Yuvalar Yıkılıyor!
Konu Başlığı gayet Açık ve Net, Yorum Yazmak ve Okumak İsteyenler girip İstedikleri gibi Yorum Yapabilirler..

Madem tiksintin Vardı başlığı gördün Geçseydin arkadaşım..

vesselam..

.

mağdem konu açıyorsun eleştiriye katlanmalısın denmez dimi burada, yok bunun yeri burası değildi

walla ben erkek arkadaşıma çok ama çok güveniyorum... çünkü o bu güveni hak ettiğini gösterdi şimdiye kadar...şuan beni aldatacağını hiç düşünmüyorum...beni kaybetmekten çok korkuyor çok sevdiği için...seni üzecek kaybetmeme neden olacak asla birşey yapmam sen varken hiç kimseyi gözüm görmez diyo... (gözüm görmez derken yolda yürüyen güzel bir kıza bakıyodur tabiki) :)) şuan durum bu... ama ileride evlendiğimizde durum ne olur bilemem...bütün bir ömrü sadece bir kadınla geçirecek olma psikolojisi hergün beraber olma evliliğin sorumlulukları vs onu sıkar da aldatır mı bilemem... annemin bir lafı vardır...insanoğlu çiğ süt emmiştir der... ama umarım aldatmaz buradan okuyorum aldatılan kadınların üzüntülerini ben de çok üzülürüm böyle bir durumda kaldıramam :((

bence bu aradaki yakinliga bakar. esinizle herseyi konusabilmeli, ona arkadas olabilmelisiniz. hayatinda deger verdigi bir kadin olursaniz sadece, iste guzel olabilir, saygili olabilir size hangi sifatlari uygun goruyorsa, bunlarin hepsi olsaniz bile tabii ki aldatilma ihtimaliniz var. erkegin karakteri de cok onemli yalniz siz esinizle aldatma hakkinda, ya da korkulariniz hakkinda konusarak onu da konusturamazsaniz o bahsettiginiz fettan kadinlar sizin icin bir endise kaynagi olabilir:) bence tehlikeli konularda direkt konusun ve farkli bir yakinlik yakalamaya calisin

Back
X