Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben böyle bi durumla karşı karşıya kalmaktan çok korkuyorum ya, bu yüzden ewlenmektende korkuyorum,sanki sadece ewlenince oluyomuş gibi...
off niye hala burdasn ozaman arkadaşım ALLh Allah sana tiksnti gelyosa beni bağlamaz ben bu konuyu konuşmak sityorum sen istemyosan çekl git ortamı germe
aranızda benm sevgilim/sözlüm/nişanlım/eşim beni asla aldatmaz diyen warmı? bence her erkek er yada geç aldatr? aksne inanan varmı? aldatmaktan kastım sadece başka bi kadınla yatmak anlamında değil. ve bence bütün evliliklern sonu aynı tek fark şu ya kadının ruhu duymuodur, yada anlıodur ama erkektr yapar aman benm yanmda kalsnda dien yani bilen ama göz yuman kesmdr,yada zaten tekmeyi basıodur. sizce? ya tabi aldatan kadnlarda war ama ona değnmiyorum
walla ben erkek arkadaşıma çok ama çok güveniyorum... çünkü o bu güveni hak ettiğini gösterdi şimdiye kadar...şuan beni aldatacağını hiç düşünmüyorum...beni kaybetmekten çok korkuyor çok sevdiği için...seni üzecek kaybetmeme neden olacak asla birşey yapmam sen varken hiç kimseyi gözüm görmez diyo... (gözüm görmez derken yolda yürüyen güzel bir kıza bakıyodur tabiki) :)) şuan durum bu... ama ileride evlendiğimizde durum ne olur bilemem...bütün bir ömrü sadece bir kadınla geçirecek olma psikolojisi hergün beraber olma evliliğin sorumlulukları vs onu sıkar da aldatır mı bilemem... annemin bir lafı vardır...insanoğlu çiğ süt emmiştir der... ama umarım aldatmaz buradan okuyorum aldatılan kadınların üzüntülerini ben de çok üzülürüm böyle bir durumda kaldıramam(
Benim esim aldatmaz,ama ben muhtesem bir kadin oldugum icin degil
Allah korkusu olan akilli bir adam oldugu icin.
Allah korusun aldatilmak elbette kötü,fakat forumdaki cok kadinin
"esim beni aldatiyor mu ,aldatmiyor mu?" paranoyasindan kurtulmasini diliyorum.
Bu nedir Allah askina, aldatiyorsa geregini yaparsin, dedektif olup kendini delirtmeye gerek yok.
Eger o sizin kiymetini bilmediyse onun sorunu, Allah´a cok sükür dünyada yaklasik üc bucuk
milyar tane erkek var, aralarinda iyi olanlar dürüst olanlar illaki vardir.
ben böyle bi durumla karşı karşıya kalmaktan çok korkuyorum ya, bu yüzden ewlenmektende korkuyorum,sanki sadece ewlenince oluyomuş gibi...
ya bende güwenyorum paronoyam yok ama ynede ihtmal weryorum , yani yapsa nasıl yaptı asla yapmazdı demem