aldatmayan hastaymış?

kızlar benim bir arkadaşım (erkek)bana dedi ki yıllar önce.aldatmayan insan ya geçim sıkıntısı çekiyordur kafası meşguldür işle güçle ya da psikolojik sorunları vardır.eğer bir insanın dert edecek bir şeyi yoksa,kazancı iyiyse ,psikolojisi de düzgünse aldatır.
aklı başında çok okuyan,felsefeye düşkün bir kişi bunu diyen.ama bu tespit bana çok saçma geldi.siz ne düşünyorsunuz bu konuda?

Bunu söyleyen kesin hasta !!!

kızlar benim bir arkadaşım (erkek)bana dedi ki yıllar önce.aldatmayan insan ya geçim sıkıntısı çekiyordur kafası meşguldür işle güçle ya da psikolojik sorunları vardır.eğer bir insanın dert edecek bir şeyi yoksa,kazancı iyiyse ,psikolojisi de düzgünse aldatır.
aklı başında çok okuyan,felsefeye düşkün bir kişi bunu diyen.ama bu tespit bana çok saçma geldi.siz ne düşünyorsunuz bu konuda?

Dogru demis bence. Sanirim kendisi cinsel bir aldatmadan bahsetmis.
Aldatma ama ne bakımdan aldatma, bazı hislere engel olmak zor bir sey bence. Yani ne bileyim yoldan gecen güzel bir kadına bakması bile onu düşünmesi bile aldatmadır. Hiç tanımadığı tanımadığı biriyle beraber olması da aldatmadır. Baskasına asık olması da aldatmadır.
Ama su var ben birine cok asiktim cok cok seviyordum ve sokaktan gecen erkeklerin yüzüne bile bakmıyordum o kadar bogulmusum ki beni ondan uzaklastiracak her seyden farkında olmadan kendimi uzaklaştırmisim. Peki ask hep boyle devam eder mı, bilmiyorum ve inanmıyorum da.

Son düzenleme:
Bende arkadaşınızın söylediğinin tam tersini düşünüyoum.kadın ya da erkek fark etmiyor aldatan insan normal değildir..insanın gönlü başkasına kayabilir ama gelip karşısındaki kişiye bunu söyleyip önce ilişkisini bitirmelidir.ama ikisini de idare edeyim düşüncesi asıl hastalıklı bir düşünce biçimi.

:128:

Düşüncelerinizi paylaşıyorum izninizle. :ssz:

kocaman bi sacmalik bence varmi böle bisey ya neymis aldatmayan sagliksizmis offf bence asil bole dusunen biri varsa ilk once doktora o gitmeli
neden ben seviyosam seviliyosam illa aldatmaliyim ki sacmalik

Aldatmak bir nevi kendine dert yaratmak demek. Hastadir-değildir orası tartışılır nice insanlar var ki, asla aldatmam asla aldatilmam benim esim yapmaz der ve aldatılır bir anlık boşluğa bakar bu gibi isler. Peki ne yapmalı? Sorumluluğunun farkında olmalı. Bir aileye saygısı varsa bu gibi bir icine giremez zaten. Aldatılmak bir yerde tabii ki maddi boşluğa ve manevi tatminsizlige bakabilir, sorunlarını bu sekilde aşacağını düşünebilir. % 100bir sebepten dolayı aldatılmayın düşünemeyiz aslında hepimiz de farkındayız ki bu aldatma nedenleri sadece bahane. Sorumluluk duygusu olan insanın yapacagı is degil , durumu sırf erkek ya da kadın olarak değerlendirmek de yanlış olur...

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal insanlar disinda, bir grup vardirki: yalan konusmayi, haram yemeyi, hirsizlik yapmayi, aldatmayi vs. vs. yaparlar.
Bunlar böyle seylere megilidirler...
Cogunluk, dürüst oldugu icin, böyle insanlarla muhatap olmayi sevmez. Bende dahil ne öyle tanidiklarim oldu nede öyle arkadaslarim.
Elinizden geldigi kadarda uzak kalin bu gibi insanlardan cünkü onlar hayal dünyasinda yalan dolan icinde yasarlar.
En sevdigim atasözü: dogru duvar yikilmaz.

aldatmanın bayanla ya da erkekle alakası yok
ikisi de aldatıyor bayanı erkeği kalmadı
ayrıca illa erkeğe borç yüklemek gerekmiyor aldatmaması için
benim yakın bir arkadaşımın kocası sorumsuzdu şöyle ki ev kira ve yatak odası takımı almışlardı onun taksidi
elektrik su derken tek maaşla geçiniyorlardı.ki bunun için de arkadaşımın eşinin yol parası da vardı.ama ne oldu arkadaşım evi geçindirmeye çalıştı kocası oralı bile olmadı.birde üstüne aldattı.
bence aldatılmak tamamen vicdan ve karakter meselesi!

erkekler genelde aldatmaya meyillidirler... yetiştirildiklerinden beri ooo kaç tane sevgilisi olacak kızların gönlünü yakacak yok işte kaç kişiyi idare eder bilmem ne gibi telkin ve pohpohlamalarla yetiştirildikleri için bunu bişe zannediyorlar eğer bunu yapamazlarsa kendilerini belkide kötü hissediyorlardır üstelik ağaç yaşken eğilir... şimdi o felsefeci mi yoksa ben mi daha mantıklıyım :))) bunun yanında hasta ruhlu insanlar da olabilir... ayrıca zengin ve iş gücü yerinde olan erkeklerin parasını yemek isteyen çok kadın oluyor çevrelerinde bi nevi yoldan çıkarmak için uğraşan kadınlar hep tehlikedir :(((((

Teoriye bakar misiniz:1:
Erkek arkadasiniz olayi cok derin düsünmüs anlasilan, ama aldatmayan erkegin
dürüst, namuslu, Allah inanci olan veya karisini seven bir erkek
olabilecegini düsünememis.
Erkek aldatirsa fitrati icabi,saglikli erkek, kadin aldatirsa ahlaksiz, hasta.
Bu cakma teorileri üretenlerde nedense hep erkek oluyor.

"Aldatan erkegin ahlak sorunu vardir ve derhal terk edilmelidir." :27:
Nokta.

kızlar yorumlara çok teşekkürler.inanın ki o kişiyle o günden sonra bir daha yüzyüze görüşmedim.çok soğudum açıkçası.başka şehirlerdeyiz zaten ama üni zamanında hep yanımda olmuştu bana manevi çok desteği oldu yeri geldi derdimi dinledi en iyi arkadaşım oldu,aramızda da cinsellik adına kesinlikle hiç bir şey yaşanmadı,dostum yani sonuçta.ama bu tip teorileri gerçekten beni soğuttu.bilmiyorum biraz fazla mı düşünüyor.ama bundan önceki görüşmemizde dünya onun için sadece paraydı sonrakinde ise sadece cinsellik.kominizmden ahkam kesen,insanlık üzerine dersler veren biriydi nasıl bu hale geldi anlamadım.ne güzel sohbetlerimiz olurdu eskiden...bir de şimdi ettiği laflara bak.

bence sadece Allah tan ve kul hakkından korkusu olmayan aldatır...

aldatmak için paraya veya kafanın rahat olmasına gerek yok :19:....

Bende arkadaşına katılıyorum...Genellemek yanlış tabi ki ama çevremize baktığımız zaman aldatan erkekler genelde işinde iyi kazanan,geçim sıkıntısı yaşamayan,gelecek kayıgısı olmayan insanlar...Zaten şöyle de bir durum var durumu kötü olan erkek nasıl başka kadına para harcayabilsin ki...En kötüsü yanına gitmek bile para...:51::51::51: Ya da insan erkek ya da bayan farketmez bir boşluktadır(inanç,sevgi,manevi)

parayla hiçmi hiç alakası yok.benim kp bi ilişkisi olduğunu geçtiğimiz hafta öğrendim konu açıp anlattımda.evini zor geçindiriyor öle başka bi kadına yedirecek parasıda yok ama yapıyor işte.bende aldatan hastadır.bu erkekler evdeki bulgurdan olmak istemezler ama dışardakilerinde tadına bakmaz isterler.dişlerini dökmez lazım böylelerinin.kp gözümden çok düştü severdim onu ama göresim bile yok artık.bide inkar ediyormuş 2 kaynıma yakalandığı halde kadınla :9::9::9::9::9: felsefe hep aynı ne yaparsan yap hep inkar et :9::9::9::9:

Back
X