Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim bir arkadaşım (erkek)bana dedi ki yıllar önce.aldatmayan insan ya geçim sıkıntısı çekiyordur kafası meşguldür işle güçle ya da psikolojik sorunları vardır.eğer bir insanın dert edecek bir şeyi yoksa,kazancı iyiyse ,psikolojisi de düzgünse aldatır.
aklı başında çok okuyan,felsefeye düşkün bir kişi bunu diyen.ama bu tespit bana çok saçma geldi.siz ne düşünyorsunuz bu konuda?
kızlar benim bir arkadaşım (erkek)bana dedi ki yıllar önce.aldatmayan insan ya geçim sıkıntısı çekiyordur kafası meşguldür işle güçle ya da psikolojik sorunları vardır.eğer bir insanın dert edecek bir şeyi yoksa,kazancı iyiyse ,psikolojisi de düzgünse aldatır.
aklı başında çok okuyan,felsefeye düşkün bir kişi bunu diyen.ama bu tespit bana çok saçma geldi.siz ne düşünyorsunuz bu konuda?
Bende arkadaşınızın söylediğinin tam tersini düşünüyoum.kadın ya da erkek fark etmiyor aldatan insan normal değildir..insanın gönlü başkasına kayabilir ama gelip karşısındaki kişiye bunu söyleyip önce ilişkisini bitirmelidir.ama ikisini de idare edeyim düşüncesi asıl hastalıklı bir düşünce biçimi.
yok canım o olayı öle anlatmadı.yani aldatmak lazım,aldatmayan sorunludur yazık demeye getirdi.
erkek seviyorsa bile aldatır ama kadın sevmişse aldatmaz aldatamaz :)
Bende arkadaşına katılıyorum...Genellemek yanlış tabi ki ama çevremize baktığımız zaman aldatan erkekler genelde işinde iyi kazanan,geçim sıkıntısı yaşamayan,gelecek kayıgısı olmayan insanlar...Zaten şöyle de bir durum var durumu kötü olan erkek nasıl başka kadına para harcayabilsin ki...En kötüsü yanına gitmek bile para...Ya da insan erkek ya da bayan farketmez bir boşluktadır(inanç,sevgi,manevi)