aldatmayan hastaymış?

peki bunu diyen arkadaşının evlimi merak ettim,kendi karısı sorunsuz ve sağlıklımıymış bari :27:

Bence arkadaşınız şunu demek istemiş.
Hani diyorlar ya, erkek yapısı gereği, spermlerini olabildiğince çok dişiye dağıtmaya programlı.
Eğer erkeğin hayatında bir sorun yoksa, evinde evliliğinde güvende hissediyorsa,
kuvvetle muhtemel bu yola giriyor. Amaç aşık olup, sevmek değil. Erkeğin birlikte olması için illa aşk gerekmiyor.
Doğası gereği hareket ediyor.(muş)

Tabii bunlar söylenenler..

Nihayetinde ben de kadınım, ve diyorum ki
kahrolsun aldatan erkekler :47:

bilmiyorum,inanmak da istemiyorum.
az da olsa bir istisna olduguna ve sevgilimin de o istisna gruba dahil olduguna inanmak istiyorum:25:

kızlar benim bir arkadaşım (erkek)bana dedi ki yıllar önce.aldatmayan insan ya geçim sıkıntısı çekiyordur kafası meşguldür işle güçle ya da psikolojik sorunları vardır.eğer bir insanın dert edecek bir şeyi yoksa,kazancı iyiyse ,psikolojisi de düzgünse aldatır.
aklı başında çok okuyan,felsefeye düşkün bir kişi bunu diyen.ama bu tespit bana çok saçma geldi.siz ne düşünyorsunuz bu konuda?
Emin misiniz bunları söyleyen arkadaşınızın aklı başında biri olduğuna?
Ben aldatmanın kafadaki meşguliyetlerle, psikolojik sorunlarla, kazançla..vs. alakası olduğunu değilde karaktersizlikle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Kadın ya da erkek hiç farketmez, aldatıp aldatmamak tercih meselesidir. Bunu yapan insanlarda gayet bilinçli ve ne yaptığının farkında olan insanlar.
Hataydı, içinde bulunduğum şartlar şöyleydi böyleydi, beni böyle birşey yapmaya karşımdaki insan itti... gibi sebeplerin arkasına sığınmayı bilen gayette sağlıklı insanlar yapıyorlar bunu. Hastalıkla hiçbir alakası yok bence.

Karşısındakine değer veren, onu üzmekten, incitmekten, kaybetmekten korkan bir insan bunu yapmaz diye düşünüyorum.
O felsefeci, çok bildiğini zanneden arkadaşınız halt etmiş yani.

Partneri ile doyumsuz olan kadın veya adam, -inançsal olarak veya irade-i kuvvet olarak zayıf ve kontôlsüz ise- karnı acıkmış kişi ikram edileni kabul etmeyi nefsine borç bilir : )

Senin arkadaş tezini evrenselleştirmiş. Bireysel takılsaymış şimdi bunları konuşmuyor olucaktık.

erkekler sevişmek için severler kadınlar sevdikleri için sevişirler. erkek ve dişi mentalitesinin değerlendirildiği mühim bir anonim. üzerine konuşabiliriz.

bu tez doğru ama erkekler için kadınlar için değil:19:maalesef erkeklerin maddi sıkıntısı yoksa kafası rahatsa karısını sevse de sevmese de aldatıyor aldatmayan çok çok az maalesef diyorum:19:

aldatmayan hastamıymış?olaya bak ya .ya arkadaşım artık erkekler bunu çok sıradan gördükleri için yapmayan adamları lbidosu düşük sen erkekmisin diye gazlıyolar e tabi bazı arkadaşlarda böyle gaza gelip kendi erkekliklerini orda burda ispatlamaya çalışıyorlar yani gizli saklı yapmıyolar duyulsun istiyolar arkasından vay bee çapkına bak densin istiyolar .bende buna çok gülüyorum .kendini kandırmaktan başka birşey değil.zaten kendini yetersiz gören erkekler buna başvurur ve böyle cümleler kullanır .senin arkadaşının bazı sorunları var canım hehe de geç polemiğe vs girme gerek yok öyle avutsun kendini .

Böyle düşünen insanlar kendi gibi düşünenleri bulur inşallah,haketmeyene bunu yapıp o kadının dünyasını mahfeden,sevdiğini söylediği halde bunu yapan erkekler inşallah sürüm sürüm sürünsünler..iki yakaları bir araya gelmesin..beter olsunlarrr..amin..

Back
X