Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu karaktesizliği evlenmeden önce öğrenmiş olman en büyük şansın. .seni sevseydi ,değil tek gece ,tek dakika yapmazdı bu hainliği. .haremiNe dahil olmadığın için mutlu olmalısın .bazılarının aski sevgisi yataga atana kadar ..beraber olduktan sonra belki sana da tek gecelik biseydi diyip yol vereckti ..sadakati ağır gelmiş ..soysz pezovnk8 ay bir yalancıyla gecirmisim aldatıldım nefret ediyorum tek geceymis vay serfsizzzz kızlar beni kendime getirin arada kopuyorum sinirden![]()
msj gördüm bi zayrılmıstık 10 gün falan konusmadm aradı acmadım yalvar yakar affettim bi tartısmamız oldu sacımı nasıl erkek boyar diye laf edince dayanamayıp ayrılmıstım neyse barıstık sonra bir hafta o kadar iyidi ki düzeldi diyordum tamm... telefona bi baktım o ayrıldığımız süre içinde kızın biri al beni cok özledim yazmıs benim hayvan da nerden demiş bende telefonu yere atıp terkettim arkamdan erkek o erkek diye sacmaladı morali bozuktu sohbetini özledim arabası yok o manada yazmıs dedi tabi beni saaf buldu yedim mi hayırnasıl aldatmış nasıl ögrendiniz çok merak ettim ?
ALLAHIN belası pislik adamcıkkkkBu karaktesizliği evlenmeden önce öğrenmiş olman en büyük şansın. .seni sevseydi ,değil tek gece ,tek dakika yapmazdı bu hainliği. .haremiNe dahil olmadığın için mutlu olmalısın .bazılarının aski sevgisi yataga atana kadar ..beraber olduktan sonra belki sana da tek gecelik biseydi diyip yol vereckti ..sadakati ağır gelmiş ..soysz pezovnk![]()
msj gördüm bi zayrılmıstık 10 gün falan konusmadm aradı acmadım yalvar yakar affettim bi tartısmamız oldu sacımı nasıl erkek boyar diye laf edince dayanamayıp ayrılmıstım neyse barıstık sonra bir hafta o kadar iyidi ki düzeldi diyordum tamm... telefona bi baktım o ayrıldığımız süre içinde kızın biri al beni cok özledim yazmıs benim hayvan da nerden demiş bende telefonu yere atıp terkettim arkamdan erkek o erkek diye sacmaladı morali bozuktu sohbetini özledim arabası yok o manada yazmıs dedi tabi beni saaf buldu yedim mi hayır
ewet hakettimsen bu adamla ilgili bi sürü konu açmışın aldatıyomu diye, niye 8 ayını boşa harcadın bununla. konuların içeriklerini okumadım sadece konu başlıklarına baktın. daha öncekilerden şüpheleniyodunda şimdi eminmi oldun, gördünmü nasıl oldu
amin canım ya moralim allak bullak ya ne insanlar var hey yarabbim sen büyüksünanladım , tek gecelik bile olmayabilir. Kız eğer eskort ya da o tarz birisi değilse.Önceki açmış olduğunuz konularada baktım, zaten pek güvenilecek bir imaj çizmemiş erkek arkadaşınız.
hakkınızda en hayırlısı olsun
amin canım ya moralim allak bullak ya ne insanlar var hey yarabbim sen büyüksün
Sevdiğin adam tarafından aldatılmak hazmedilmesi kolay bi durum değil. Eşin veya sevgilin de olsa kolay değil.Oyy bekar olsamm sevgilim aldatsa da kicina tekmeyi vurup baskasini bulsam gulsem eglensem ayy kizlar serefsz aldatti beni diye dalgasini gecsem amannnn gitsin daha iyisi gelir ne dert ediyosun