aldatmış be

Aldatmanin bie gecesi on gecesimi var deseydin bir gece olunca bisey olmaz iki gece oluncami oluyo ...heyyy Allah im eyyy bu nasıl kendini savunmadir ...vur kıcına tekmeyi ...

sen bu adamla ilgili bi sürü konu açmışın aldatıyomu diye, niye 8 ayını boşa harcadın bununla. konuların içeriklerini okumadım sadece konu başlıklarına baktın. daha öncekilerden şüpheleniyodunda şimdi eminmi oldun, gördünmü nasıl oldu

8 ay bir yalancıyla gecirmisim aldatıldım nefret ediyorum tek geceymis vay serfsizzzz kızlar beni kendime getirin arada kopuyorum sinirden:KK43:
Bu karaktesizliği evlenmeden önce öğrenmiş olman en büyük şansın. .seni sevseydi ,değil tek gece ,tek dakika yapmazdı bu hainliği. .haremiNe dahil olmadığın için mutlu olmalısın .bazılarının aski sevgisi yataga atana kadar ..beraber olduktan sonra belki sana da tek gecelik biseydi diyip yol vereckti ..sadakati ağır gelmiş ..soysz pezovnk :KK62:

nasıl aldatmış nasıl ögrendiniz çok merak ettim ?
msj gördüm bi zayrılmıstık 10 gün falan konusmadm aradı acmadım yalvar yakar affettim bi tartısmamız oldu sacımı nasıl erkek boyar diye laf edince dayanamayıp ayrılmıstım neyse barıstık sonra bir hafta o kadar iyidi ki düzeldi diyordum tamm... telefona bi baktım o ayrıldığımız süre içinde kızın biri al beni cok özledim yazmıs benim hayvan da nerden demiş bende telefonu yere atıp terkettim arkamdan erkek o erkek diye sacmaladı morali bozuktu sohbetini özledim arabası yok o manada yazmıs dedi tabi beni saaf buldu yedim mi hayır

Bu karaktesizliği evlenmeden önce öğrenmiş olman en büyük şansın. .seni sevseydi ,değil tek gece ,tek dakika yapmazdı bu hainliği. .haremiNe dahil olmadığın için mutlu olmalısın .bazılarının aski sevgisi yataga atana kadar ..beraber olduktan sonra belki sana da tek gecelik biseydi diyip yol vereckti ..sadakati ağır gelmiş ..soysz pezovnk :KK62:
ALLAHIN belası pislik adamcıkkkk

msj gördüm bi zayrılmıstık 10 gün falan konusmadm aradı acmadım yalvar yakar affettim bi tartısmamız oldu sacımı nasıl erkek boyar diye laf edince dayanamayıp ayrılmıstım neyse barıstık sonra bir hafta o kadar iyidi ki düzeldi diyordum tamm... telefona bi baktım o ayrıldığımız süre içinde kızın biri al beni cok özledim yazmıs benim hayvan da nerden demiş bende telefonu yere atıp terkettim arkamdan erkek o erkek diye sacmaladı morali bozuktu sohbetini özledim arabası yok o manada yazmıs dedi tabi beni saaf buldu yedim mi hayır

anladım , tek gecelik bile olmayabilir. Kız eğer eskort ya da o tarz birisi değilse.Önceki açmış olduğunuz konularada baktım, zaten pek güvenilecek bir imaj çizmemiş erkek arkadaşınız.
hakkınızda en hayırlısı olsun

sen bu adamla ilgili bi sürü konu açmışın aldatıyomu diye, niye 8 ayını boşa harcadın bununla. konuların içeriklerini okumadım sadece konu başlıklarına baktın. daha öncekilerden şüpheleniyodunda şimdi eminmi oldun, gördünmü nasıl oldu
ewet hakettim

anladım , tek gecelik bile olmayabilir. Kız eğer eskort ya da o tarz birisi değilse.Önceki açmış olduğunuz konularada baktım, zaten pek güvenilecek bir imaj çizmemiş erkek arkadaşınız.
hakkınızda en hayırlısı olsun
amin canım ya moralim allak bullak ya ne insanlar var hey yarabbim sen büyüksün

amin canım ya moralim allak bullak ya ne insanlar var hey yarabbim sen büyüksün

bende aldatılmıştım ama benimki duygusal yönden aldatılmaydı , yani eski bir erkek arkadaşım benimle beraberken başkasıyla da olmuş cinsel anlamda değil tabi ama çok üzülmüştüm , sonradan farkettimki aslında kendi egosunu tatmin etmek, kendini kendine ispatlamak için bunu yapacak kadar aciz birisiymiş. ilgi görmek hoşuna giden tüm insanlarda aynı sıkıntı oldugunu düşünüyorum. kendi özgüvensizliklerini böyle tatmin ediyorlar , ne kadar yakışıklı / güzel , statü sahibi olmalarının hiç bir önemi yok , özgüven içten gelen bir şey.
hiç takma canım sende yoluna bak ne düzgün insanlar var dışarda.

amannn 8 ay ne ki??? benim 4 yillik erkek arkadasim cok unlu bir adamin sevgilisi ile beni aldatmisti kadin beni arayip adami ihbar etmisti falan. tek bir damla gizyasim olmadi. ogun herseyi degistirdim, bikac ay sonra evimi bile degistirdim tesaduftu ama iyi oldu. simdi 5 yillik evliyim bir evladim var biri yolda SUKROLSUN... degmezzzzz... gecer....hayatin bak. sev sevil gerekirse birkere daha aldatsinlar seni ama boyle de olma. 8 ay be amannnn... hamile kalsan cocuk bile daha dogmamis oluyor ;)

Oyy bekar olsamm sevgilim aldatsa da kicina tekmeyi vurup baskasini bulsam gulsem eglensem ayy kizlar serefsz aldatti beni diye dalgasini gecsem amannnn gitsin daha iyisi gelir ne dert ediyosun
Sevdiğin adam tarafından aldatılmak hazmedilmesi kolay bi durum değil. Eşin veya sevgilin de olsa kolay değil.

Back
X