Aldatmis...Bosaniyorum

Egeli_Yasemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
270
27
73
Diğer
Ne yapayim bilmiyorum =(
3 senelik evliyim, severek evlendik ve cok mutluyduk aslinda...yada ne bileyim ben öyle saniyordum..
esim bana dün icini kemiren bir derdi oldugunu bana anlatmasi gerekdigini söyledi ...
2 kere parayla iliskiye girmis, planlanmis degildi arkadaslarla takilirken orda buldum pismanim tövbe ettim diye agladi...yikildim beklemiyordum güveniyordum..cok güveniyordum..
birimiz bir odada birimiz bir odada 24 saat'dir agliyoruz..ne yapacagimi bilmiyorum aff edebilirmiyim nasil devam ederim onunla, bundan sonra nasil iliskiye girerim bilmiyorum

Ne yapayim bilmiyorum =(
3 senelik evliyim, severek evlendik ve cok mutluyduk aslinda...yada ne bileyim ben öyle saniyordum..
esim bana dün icini kemiren bir derdi oldugunu bana anlatmasi gerekdigini söyledi ...
2 kere parayla iliskiye girmis, planlanmis degildi arkadaslarla takilirken orda buldum pismanim tövbe ettim diye agladi...yikildim beklemiyordum güveniyordum..cok güveniyordum..
birimiz bir odada birimiz bir odada 24 saat'dir agliyoruz..ne yapacagimi bilmiyorum aff edebilirmiyim nasil devam ederim onunla, bundan sonra nasil iliskiye girerim bilmiyorum

niye söylüyor ki ozaman,madem gönül ilişkin yok bir halt yedin ve pişmansın,sus bari

Oh ne güzel ya planlanmış değildi arkadaşlarla takılırken orada buldum. Fırsatını her bulduğu yerde sizi aldatacak yani özrü kabahatinden beter. Ayrıca size itiraf etmesini dürüstlük olarak görmüyorum. Bundan sonra affedip devam mı edersiniz yoksa bitirir misiniz bilemem ama şahsen kendimi sizin yerinize koydum bir an da beynimi kemirirdi bu durum yaklaşamazdım sanırım bir daha eşime ve affetsemde sürekli şüpheyle bakardım acaba yine aldattı mı diye. Çünkü bir kez aldatanın kişinin tekrar aldatmayacağının garantisi yok benim gözümde.

Ne yapayim bilmiyorum =(
Senin yerinde olsam hemen önce bir doktora giderdim,2 kere ilişkiye girdiği kadınlardan bana bir hastalık falan bulaştırmış mı diye,sonrada soluğu mahkemede alırdım,hem parayla 2 defa ilişkiye girdim desin hem de planlı değildi desin buna 10 yaşındaki çocuk bile inanmaz.

seninle evliyken mi yapmış yani???
bunun zaten planı olmaz ki..
hadi bugün karımı-kocamı aldatayım diyeni hiç görmedim yani..
bence bir dr görünün. hastalık falan kapmış bile olabilir yani.
affetmek bilemicem. burdan bana konuşması kolay ama size sormak lazım.
inş Rabbim yardım ederde en doğruyu yaparsınız..

Arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Bi bozkluk var ya duygularında ya nefsnde ya asknda...

Ne yapayim bilmiyorum =(

kıyamam ben sanaa :(((

Çok fena çok.
Hayat kadınlarıyla para karşılığı beraber olan erkekten nefret ettiğim kadar heralde böceklerden nefret etmiyorumdur.
Şahsen özellikle bu konuda çok katı düşüncelerim olduğundan, dile getirip seni daha fazla üzmek istemem.
Sen daha iyi bilirsin ne yapacağını, durum zor gerçi.

Hadi biri plansız olsun, iki kere aynı hatayı arkadaşlarına uyarak yapmış olması inandırıcı değil... Affettiğinde de "plansız" olmanın planını yapmıştır. Zor bir durum senin için.

Back
X