- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.303
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuda teşhis aldim demesini bekleyeceksek raporlarini da isteyelim o zaman.Başlıkta yazması uzman bir doktordan teşhis aldığı anlamına gelmiyor. Kaç kişi sormuş cevap vermemiş.
Ayrıca buradaki başlıklar narsist başlıklı konularla dolu. Konunun içeriği bu olmasa bile gün geçmiyor ki biri çıkıp bu teşhisi koymasınBaşlıkta yazması uzman bir doktordan teşhis aldığı anlamına gelmiyor. Kaç kişi sormuş cevap vermemiş.
Burada yeterince vakit geçirmemişsiniz o zaman ne diyelim. Kendine bipolar, okb, depresyon, anksiyete vs, sevgilisine narsist teşhisi koyan kadınlarla dolu burası.Konuda teşhis aldim demesini bekleyeceksek raporlarini da isteyelim o zaman.
Okb anksiyete yazdigina gore teşhisli diye düşünüyorum.
Her konuda en ayrıntısına kadar ispat istesem forumda zaman geçiremem.
Kafama yatmayan konularda şüpheci olabilirim.
Bu tarz konular için şüpheye ihtiyacim yok.
Herkes kendine ya da birilerine teşhis koyuyor buralarda. Arkadaşın haberi yok muhtemelen.Ayrıca buradaki başlıklar narsist başlıklı konularla dolu. Konunun içeriği bu olmasa bile gün geçmiyor ki biri çıkıp bu teşhisi koymasın![]()
Herkes kendine ya da birilerine teşhis koyuyor buralarda. Arkadaşın haberi yok muhtemelen.
Gerçekten yani bu bakış açısını da anlamıyorum, konu yazana destek olmadık diye hemen aforoz ediliyoruzKonuya yazan kim ya da hangimiz konu hakkında uzman? Yani gerekli psikolojik desteği biz istesek bile konu sahibine sağlayamayiz. Yazacaklarımız boş teselliden öteye gitmez. Durum böyle ise o zaman hepimiz bu karma ile sinanacagiz ve sınamamak için uzman olmak şarttövbe est.bu gün de sınanacak şey bulmuşuz çok şükür
![]()
EeeeBaşlıktaokb
anksiyete
yazıyor
![]()
Burada yeterince vakit geçirmemişsiniz o zaman ne diyelim. Kendine bipolar, okb, depresyon, anksiyete vs, sevgilisine narsist teşhisi koyan kadınlarla dolu burası.
Tamamen okb.den.Burada bir uye vardi oda esinin erkek kardesinden dolayi boyle hissederdi onda da okb. Vardi.Psikolojik destek alin.O kadar hassas insanlarsinizki okb size bu sucluluk duygusunu hissettiriyormerhaba hanımlar uzatmadan konuya gireyim şu sıralar hiç iyi değilim nedeni de aklıma geçmişe dönük olan şeyler geliyor ve kendimi kötü hissediyorum kendimden emin olamıyorum.
2 sene önce erkek arkadaşım bana hediye almıştı ben de hikayemde paylaşmıştım daha sonra sınıfımdan bir arkadaşım(erkek) hikayeme cevap vermişti o sırada da yanımda erkek arkadaşım vardı ve gördü kıskandı tabii ki sonrasında ben her okulda o arkadaşı gördüğümde kafamda benden hoşlanıyor,beni seviyor olabilir gibi düşünceler geçiyordu.
Bu gibi şeyler.Mezuniyet zamanı ismini görünce kendi kendime bir şeyler diyordum ne dediğimi hatırlayıp emin olamıyorum.
Kısaca bu arkadaşa karşı bir şeyler hissedip hissetmediğimi düşünüp duruyorum yani kendimden emin olamıyorum hiç bir şekilde.
Bir yandan o benim tipim değil ondan hoşlanmam diyorum bir yandan da emin olamıyorum düşündükçe duruyorum erkek arkadaşıma karşı ihanet etmişim gibi hissedip duruyorum.Sanki onu aldatmışım gibi bi his var içimde ve geçmiyor..
Bir türlü geçmiyor napacağım ben bu şekilde nolur bana bir akıl fikir yol gösterin..Böyle bir şey başına gelen oldu mu?
Geçmişe karşı emin olamamak gibi.
Kendimden emin olamıyorum![]()
Kusura bakmayın ders çalışıyordum yoğunluğum vardı ancak dönebiliyorum.Okb başlangıcı var evet doktorum koydu teşhisi.Bir dönem tedavi alıyordum ama bazı sebeplerden ötürü yarım kaldı tedavim.Başlıkta yazması uzman bir doktordan teşhis aldığı anlamına gelmiyor. Kaç kişi sormuş cevap vermemiş.
Ay bide kaynına karşı böyle düşünen vardi valla nutkum tutulmuştu Allah acil şifalar versinBurda aynı şeyi yaşayan evli bir üye var. Arada konu açar ondan mı hoşlandım bundan mı etkilendim kocamı aldattım mı diye. 10-15 yıl sonra hala bu durumda olmak istemiyorsan acilen git tedavi ol. Ruh sağlığın bozulmuş. Bu şekilde ne mutlu bir ilişki yürütebilirsin ne sağlıklı bir hayat sürebilirsin.
Kusura bakmayın ders çalışıyordum yoğunluğum vardı ancak dönebiliyorum.Okb başlangıcı var evet doktorum koydu teşhisi.Bir dönem tedavi alıyordum ama bazı sebeplerden ötürü yarım kaldı tedavim.
Ben psikiyatriye gittim hanımefendi.Okb yazmışım zaten başlığa konuyla alakası olmayan bir hastalık yazıyorsun ve yanlış bilgi veriyorsunuz.Erotomi yani eros hastalığı. Okb değil.
Ergenlikte olabiliyor. Sağdan soldan ufak ufak sevgi ilgi toplama çabası. İlerleyen boyutları ve hastalık derecesi sıkıntı tabi.