Aldatmismi oldum simdi

Esine neden anlatıyorsun ki esin siddet uygalayn agzı pis bir koca bir tartisma olsa basına kakar hatta bu durumu kafaya takarsa senden sogur bile niye anlatırsın ki nefis bu seni durtmus sende istemeden bir etkilesim olmus ama gidip icraata gecirmemissin sadece icinde kalmıs yani aldatmıs olmuyorsun bir seyi dusunup ve o seyi icraata gecirirsen yapmıs oluyorsun ama icraata gecirmediysen icinde kalmıssa yapmamıs oluyorsun

Esim evlendikten sonra çok değişti kv yüzünden sürekli evliligim huzur kaçtı ve esim cok annesine düşkundur kv ise kocasi oldukten snra oğluna bağımlı oldu ve evlendigine kabul edemiyor esim kavga anında annesinin yanında çekinmeden üzerime yürür orami buram sikar ve ağır küfürler eden birisi ama napsamda onu seviyorum buda benim ruh hastaligim işte çoktan bosardi başkası olsa . Eşimle evlenmeden önce nisan yapmadan hemen önce evlenme teklifi aldığım sıralar isyerinden birini uzaktan begendim hoşuma gitdi 2 3 hafta karşı taraf zaten ulasilmicak evli biri oyüzden ole bir içim pir pir etdi okadar kendimi göstermeye calistim falan ama karsi tarafa asla acilmadim sonra zaten igenç bişi olduğunu anladım ve vazgeçtim sonra aradan 1 ay geçti evlendim 1.5 yıllık evliyim bir kizim var 2 aylık ben kopek gibi pismanim evlendigim ilk günden beri bu hoslanma olayından dolayi vucdan azabı cekiyorum nasıl diyorum aklımı kaçırcak gibi oluyorum vicdan azabı yüzünden hasta oldum bir gün eşime itiraf etdim senle sevgiliyken baskasindan hoslandim uzaktan dedim Özür Diledim ama asla detay vermedim o sevgililigmzn en başında olarak algiladı sanırım bilmiyorum zamanini ve isyerinden olduğunu solemedim sadece hoslandim dedi hâliyle delirdi. Yeter duymak istemiyorum ahirete hesaplsrz dedi kapatdi konuyu suan dogum iznindeyim ve o ise geri donucem ve o adami görünce yine vicdn azabim devam eDicek sizce eşime detay vermem gerekir mi isyerinden oldu şu zaman oldu bu zaman oldu diye ? Ve de aldatmis gibi hissediyorum bu his nasıl gidicek

Kocanın huyunu bildiğim halde senin bu yaptığına eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak denir. Kusura bakma kendin kaşınmışsın.

Haklısınız hanımefendi. Aman dağıtmayın yuvanızı. Sonra hakaretleri, küfürleri özlersiniz. Sonra kızınız büyüdüğünde babasından şiddet nasıl görecek? Çocuk dediğin baba baskısı altında büyümeli. Babasının annesini itip kakmasını görmeli, annesine edilen hakaretleri, küfürleri ezberlemeli. Aşkı, sevgiyi, saygıyı, dünyayı, insanları nasıl tanıyacak. Siz örnek bir çiftsiniz. Sonra kızınız yatağında nasıl ağlayacak siz yuvanızı dağıtırsanız? Sevgililerinden gördüğü şiddeti nasıl normalleştirecek. Eğer huzurlu bir yuvada yetişirse mazallah bir birey olur da ona yapılanlara sesini çıkartırsa ne yaparsınız siz? Ayrıca ilk ona balım, gülüm diyeni nasıl sevgi sanıp da yanlış seçimler yapsın kızcağız. Mutlu, huzurlu ve vicdanlı yuvanızda size bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
+100000000000

Siz adama bunu vicdan vicdan rahatlatmak için söylemiyorsunuz. Amaciniz içten içe eşinizin canını yakmak. Ama bunu kendinize bile itiraf edemiyorsunuz. Sizi hirpaliyor, hakaret ediyor elinizden ona karşı bir şey gelmiyor. Ne yapsam da intikam alsam diyorsunuz içten içe. Aklınız da önünüze bu olayı getiriyor. Bunu eşinize söylemeniz size şiddet ve azap dolu günler olarak geri gelecek. Elin garibanı da bundan nasiplenecek tabi. Hiç bu topa girmeyin güzelce terapinizi alın.

Kaç ay geçmiş üzerinden. Çocuk sahibi bile olmuşsunuz. Ne diye eski defterleri açıp şu adamı (kocanızı) gözünüzde iyice devleştiriyorsunuz.
Bence eşiniz beklentilerinizi hiçbir şekilde karşılamadığı ve kayınvalide yanında oranızı buranızı sıkmak gibi aptalca şeyler yaptığı için siz tekrar o adamı düşünmeye başlamışsınız.. Yoksa çoktan unutulur giderdi..

Lohusa psikolojisi alarmı. Bence şu doğumdan sonraki bir yıl boyunca aldığınız kararları on kere düşünerek almanızda fayda var. Şuanda vücudunuz hormonlarınız beyniniz duygularınız bir karmaşa- toparlanma süreci içinde. Bu vicdan azabınız tamamen gereksiz ve yanıltıcı bir duygu durumu. Geçecek. Böyle hissedip durumu bir de eşinize anlatıp ortamı germeye gerek yokmuş bence, keşke anlatmasaydınız. Aldatmış falan da sayılmazsınız, saçmalamayın yahu

Aaaa bacim sen iyi misin? Neyin vicdan azabi bu? Aldatmamissin. Ama o kocaya da tapiyor gibi bir halin var. Silkelen kendine gel!

Lohusa psikolojisi alarmı. Bence şu doğumdan sonraki bir yıl boyunca aldığınız kararları on kere düşünerek almanızda fayda var. Şuanda vücudunuz hormonlarınız beyniniz duygularınız bir karmaşa- toparlanma süreci içinde. Bu vicdan azabınız tamamen gereksiz ve yanıltıcı bir duygu durumu. Geçecek. Böyle hissedip durumu bir de eşinize anlatıp ortamı germeye gerek yokmuş bence, keşke anlatmasaydınız. Aldatmış falan da sayılmazsınız, saçmalamayın yahu
Ama sonuçta bakıyordum bakmak da aldatmak degilmidir

Aaaa bacim sen iyi misin? Neyin vicdan azabi bu? Aldatmamissin. Ama o kocaya da tapiyor gibi bir halin var. Silkelen kendine gel!
Bakmak aldatmak degilmidir o adam bakımından anlmsmdr bilmiyorum ama
Aldatmadıniz öncelikle de.
Sizin daha buyuk problemleriniz var.
Ne demek eşiniz oranızı buranızı sıkıyor???
Ne cesaret bu canavara hiçbir şeyden habersiz adamdan bahsedip hem kendi başınıza hem de adamin basına saracaksiniz?
Yani hoslanmak bulunduğu ortamda bulunmak bakmak aldatmak degilmidir :(

Tek sorun bu mu yani ?? Aldatmadiniz rahat olun rahat rahat eşinizin zorbalıklariyla yaşayın ??

Ya bende yeni yeni projeler arıyordum. Sayenizde “vicdan azabı” diye bir proje tasarlayacağım. Altına da hayalcannn diye imza atacağım o olacak.
Pes artık, iyi değilsiniz.

Adam sana vururken sıkarken oranı buranı vicdan azabı duymuyor da sen evli değilken basit bir olay için mı vicdan azabı duyuyosun?

Esim evlendikten sonra çok değişti kv yüzünden sürekli evliligim huzur kaçtı ve esim cok annesine düşkundur kv ise kocasi oldukten snra oğluna bağımlı oldu ve evlendigine kabul edemiyor esim kavga anında annesinin yanında çekinmeden üzerime yürür orami buram sikar ve ağır küfürler eden birisi ama napsamda onu seviyorum buda benim ruh hastaligim işte çoktan bosardi başkası olsa . Eşimle evlenmeden önce nisan yapmadan hemen önce evlenme teklifi aldığım sıralar isyerinden birini uzaktan begendim hoşuma gitdi 2 3 hafta karşı taraf zaten ulasilmicak evli biri oyüzden ole bir içim pir pir etdi okadar kendimi göstermeye calistim falan ama karsi tarafa asla acilmadim sonra zaten igenç bişi olduğunu anladım ve vazgeçtim sonra aradan 1 ay geçti evlendim 1.5 yıllık evliyim bir kizim var 2 aylık ben kopek gibi pismanim evlendigim ilk günden beri bu hoslanma olayından dolayi vucdan azabı cekiyorum nasıl diyorum aklımı kaçırcak gibi oluyorum vicdan azabı yüzünden hasta oldum bir gün eşime itiraf etdim senle sevgiliyken baskasindan hoslandim uzaktan dedim Özür Diledim ama asla detay vermedim o sevgililigmzn en başında olarak algiladı sanırım bilmiyorum zamanini ve isyerinden olduğunu solemedim sadece hoslandim dedi hâliyle delirdi. Yeter duymak istemiyorum ahirete hesaplsrz dedi kapatdi konuyu suan dogum iznindeyim ve o ise geri donucem ve o adami görünce yine vicdn azabim devam eDicek sizce eşime detay vermem gerekir mi isyerinden oldu şu zaman oldu bu zaman oldu diye ? Ve de aldatmis gibi hissediyorum bu his nasıl gidicek
Sonunu okumamıştım detay olayı çok komik harbiden ya :) adamın ismini herşeyini söyle bare :) ya böyle kadınlara şaşırıyorum cidden bu kadar detaycı olmayı nasıl başarıyosunuz? Hasta mısınız nesiniz arkadaş biraz özeliniz olsun.

Durduk yere huzur kaçırıyorsunuz. Ama ben aldatma diye değil de eşinize bak bana kötü davranırsan başkalarından hoşlanabilirim mesajı vermek istiyorsunuz gibi geldi

Eşin hayvanın teki, hakaret ediyor, şiddet uyguluyor, başka insanların yanında da saygısız davranabiliyor. Onun ne kadar kötü bir insan olduğunun gayet farkındasın ve sanırım aslında ben de az değilim diye kendine ispat etmeye, durumu eşitlemeye çalışıp, eşini kafanda aklamaya çalışıyorsun. Ya da bu hayatınızdaki asıl sorunu, eşinin kötü bir insan olmasını göz ardı etme şeklin mi bu? Umarım bir an önce boşanırsın ve psikologa gidersin, hayatını kurtarırsın böylece.

yani onca probleminiz varken bunu mu dert edindiniz? Farkinda misiniz bilmiyorum ama cok kisa surede cok seyi tuketmis bir ciftsiniz, sayisizlik, siddet, nefret hepsi varmis anlattiginiza gore evliliginizde. Cocugunuz boyle bir ailede buyuyor psikolojik siddet icinde. Lutfen bir an once siz bunun cozum arayisina girin!

Konuya Eşinizin size kötü davranışları ile başlayıp ardından birinden hoslanmistim itiraf edeyim mi demek vs vs acil bir psikolog desteği alın.

Eşini kiskandirmaya calismissin ama yememis kusura bakma çünkü seni pek sevdiği soylenemez anlattiklarina bakarsak.

Bicdan azabi degil baya baya o adami tekrar gorucem dogum izninden sonra diye heyecanlaniosun su anda :)

Diledigini yap kocan hicbisey duymayi hak etmio. Bi halt yersen de gidip anlatma dayak yemek istemiosan. Ha dövdü diyelim bu aşkından olmaz egosunu zedeledin diye olur hic kendini adamin gozunde nimetten sayma.

Back
X