- 28 Eylül 2011
- 1.126
- 74
- 363
- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
Geçen gün annem ve arkadasları kızlı erkeklı konusuyorduk.erkek olan dedi ki '' her erkek aldatır aldatmayan erkek yoktur ''.Kendisinide bilirim evlı ıkı tane cougu var ve o bodur boyuyla gözleri felfecir okur. Konu şöyle acılmıstı ; babamdan....Gercekten babamın hayatında annemden baska kadını mıgdesi almıyor.çok denedim farklı yollardan en farkında olmıcagımız anlarda bıle yanından hos bır bayan gecse kaldırıp kafasını bakmaz. kolay kolay bı kadınıda begendıremezsın. Oda bunu duyunca ' o zaman erkeklıgınde bır sorun vardır ama ortadada bır cocuk var oda olmaz '' dedi. bu nasıl bı mantıktır anlamıyorum.İlla bır adamın erkek olması ıcın bır kadına sehvetle bakmasımı gerekıyor ? yada yatagına almasımı ? ılla fiilen olandan bahsetmıyorum birde goz aldatması dıye bırsey vardır boyle bır kadın gorur sehvetle bakar. ki bu bana gore daha aşağlayıcı bırsey yanı gırse koynuna yatsa daha iyi. o yanında sevgılılerı oldugu halde okuz gıbı bakanları cok goruyorum.
Eger erkeksen mutlaka aldatırsın, ama sadece karına bır kadın gozuyle bakıp dıger kadınları gozun gormuyorsa erkek değilsin ! Bence bu saç telınden tahrık olan abazaların kendılerı gıbı olmayanları erkekten saymaması için bir bahane. Tabı bunu soyleyınce suratının aldıgı ıfadeyı soylemıyorum bıle sıze.
Eger erkeksen mutlaka aldatırsın, ama sadece karına bır kadın gozuyle bakıp dıger kadınları gozun gormuyorsa erkek değilsin ! Bence bu saç telınden tahrık olan abazaların kendılerı gıbı olmayanları erkekten saymaması için bir bahane. Tabı bunu soyleyınce suratının aldıgı ıfadeyı soylemıyorum bıle sıze.