Aldatmıyorsa Erkek Değildir Sorunsalı

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Geçen gün annem ve arkadasları kızlı erkeklı konusuyorduk.erkek olan dedi ki '' her erkek aldatır aldatmayan erkek yoktur ''.Kendisinide bilirim evlı ıkı tane cougu var ve o bodur boyuyla gözleri felfecir okur. Konu şöyle acılmıstı ; babamdan....Gercekten babamın hayatında annemden baska kadını mıgdesi almıyor.çok denedim farklı yollardan en farkında olmıcagımız anlarda bıle yanından hos bır bayan gecse kaldırıp kafasını bakmaz. kolay kolay bı kadınıda begendıremezsın. Oda bunu duyunca ' o zaman erkeklıgınde bır sorun vardır ama ortadada bır cocuk var oda olmaz '' dedi. bu nasıl bı mantıktır anlamıyorum.İlla bır adamın erkek olması ıcın bır kadına sehvetle bakmasımı gerekıyor ? yada yatagına almasımı ? ılla fiilen olandan bahsetmıyorum birde goz aldatması dıye bırsey vardır boyle bır kadın gorur sehvetle bakar. ki bu bana gore daha aşağlayıcı bırsey yanı gırse koynuna yatsa daha iyi. o yanında sevgılılerı oldugu halde okuz gıbı bakanları cok goruyorum.

Eger erkeksen mutlaka aldatırsın, ama sadece karına bır kadın gozuyle bakıp dıger kadınları gozun gormuyorsa erkek değilsin ! Bence bu saç telınden tahrık olan abazaların kendılerı gıbı olmayanları erkekten saymaması için bir bahane. Tabı bunu soyleyınce suratının aldıgı ıfadeyı soylemıyorum bıle sıze.

Yani annenizin o erkek arkadasi acikca karisini aldattigini itiraf etti ??
Ve ayrica bunu normal olarak görüyor, birde her erkek yapar diyor.
Daha neler!
Erkekler aldatabilir, aldatiyorlarda, ama her erkek yapacak diye birsey yok.
Ayni sekilde kadinlarda aldatiyor, yinede hic kimse her kadin aldatiyor diyemez.

O erkek arkadasin aciklamasi cok cok sacma, sanki biraz da kendi sucunu hafiftletmek
icin böyle söylüyor... Yani aldatmak normal, ben yapmisim nolcak sanki gibisinden...

Son düzenleme:
Asıl aldatan erkek, erkekliğinden şüphe duyar bana göre... Ne kadar kadınla birlikte olur ve ne kadar çok onay alırsam erkekliğimi ispat ederim düşüncesi hakim. Babanız özgüven sahibi ve ne istediğini bilen bir insanmış, anneniz çok şanslı :)

Back
X