Kız sen daha 24 yaşındaymışsın 6,5 yıllık evlilik maşallah:))) Kendimden ne kadar büyük bu hatun akıl vermekte olmaz bi yaşına bakayım dedim 1 yaş bile yokmuş meğer:)
Eşin kaç yaşında senin?
6,5 yıllık evliliğiniz var tanışmanız vs düz hesap 10 yıl diyelim. Eşinde hadi en fazla 35 civarı diyelim. 10 yıl önce yani eşin 25 yaşlarındayken ilişkileri bitmiş yada sona yaklaşmış. Sende takdir edersin ki bi erkeğin 25 hatta 30 yaşından önceki ilişkilerini ciddiye almaya bile değmez. Gençlik ateşiyle evlencem vs diyebilirler ama tek dertleri uçkurlarıdır:) Bir iki cilve görsüler mi bırak evlenmeyi dünyayı bile kurtarırlar valla:)
Toplum olarak bunu kabullenmiş değilmiyiz? Adet olmuş nerdeyse, ergenlik çağına gelen çocuğu o tür eve götürürler hatta kimisini babası götürür, o işin yapıldığı özel evler, semtler, sokaklar var, kalbi atsın yeter derler hatta kalbi atmayan şişmeleride mevcut :26:
Kısacası eğer gerçekten evlenmek istese evlenirdi ve o işide sonra yapardı öncesinde değil. Evlenmek zor değil 18'ini doldurmaları yeter aileside öldürcek değildi ya kabulleneceklerdi elbet. Hele çocuk en büyük ikna sebebi olurdu gerçekten istese aldırtmazdı. Birçok kişi çocuk hatırına evlilik tarihlerini öne alıyolar kurtulmaya çalışmıyolar.
Onun ailesine kızması o kız için değil sözünü dinletemediği içindir bence.
Hadi hepsinde yanıldım diyelim üzerinden çok sular akmış adam seninle evlenmek istemiş, çocuğunuz olmuş, herkes kendine yeni yol çizmiş eski bi anı olarak gördümü bi yabancı görmüş gibi olmaz tabiki kim olsa dikkatli bakar ama bişe hissetmez hissetse size söylemez hatta hiçbişe anlatmazdı. Eski cdleri attım diyosa atmıştır eğer okuyup hasret gidermek istese yerini söylediğiniz zamanlarda gizlice okuduğunu veya başka biyere sakladığını görürdünüz adamın umrunda bile değil daha ne olsun?
O kız bence doğumu yaklaştığı için gelmiştir annesinin yanına ve öğretmen olduğu için iznide uzun sürer daha aylarca kalabilir orda eşi çalışıyodur yada sürekli kaynanasında kalmak istemez o yüzden yoktur ayrılsa duyulurdu. Bence onun etrafta olması fikrine alışmalısın kötü tabi ama kendinde gidemiyosan başka çaren yok. Zaten düşüncek olan başka bi şehirdeyken dünyanın bi ucundayken bile düşünür...