böyle bir durumda ne yapılır ki?

o yazıları nasıl atmadan durabiliyorsunuz anlayamadım. eşinizin başka bir kadına ait duygularını evinizde neden barındırıyorsunuz ki. atmalısınız ki eşiniz de anlasın, onu asla paylaşamayacağınızı. kayınvalidenizin yaptığı çok ayıp, o kızın anasında da iş yokmuş. kızıma laf etcek nişanı bozdurtacak sonra gitcem konuşcam ha? ben bu kadar geniş insanları anlayamıyorum. olay tekrarlanırsa kayınvalidenizle konuşun. neden konuşuyorsun o kadınla demeyin de sadece o kadınla sizin yada eşinizin karşılaşmasını istemediğinizi, o kadın onlardayken sizi eve çağırmamasını söyleyin. eşinizin size o kızı yolda gördüm demesi güzel birşey, bir gizlilik yok. sizde rahat olun eşiniz yuvasını evli bir kadın için yıkacak değil ya olan olmuş. sokakta karşılaşmalarıda sizi rahatsız etmesin, kimseyi kovalayamazsınız.

acıkcası cogu zaman ben de kendımı anlamıyorum o yazılar vs nıye duruyo ama dıyorum ya ben o kagıt parcalarını atarım nolucak ama aklından beynınden de ben atamam ki aklından attıgı zaman kendısı zaten o kagıt parcalarını da atar dıye dusundum hep belkıde ayrıntılara fazla takıldım..yada kendıme acı cektırmeyı sevıyorum ıcten ıce cunku arada cıkarıp cıkarıp okurum hepsını sankı roman okur gıbı ..yok yok bu konuda gercekten sorunluyum sanırım ...
kayınvalıdem geldıgınde ben konusursam sakın konusabılıcegımı sanmıyorum cunku bana cevap verdıgınde laf sokar tarzda ıgneleyıcı sekılde konusur bende tahammul edemem sanırım .. ya gorusmeye devam edersen ne ben gelırım ne de torununu getırırıme kadar getırırım olayı kendımıde onu tanıyorum cunku .. ya bıde su var hadı benımkı kayın valıde ben kendı annemın eskı sevgılım annesıyle gorusmesıne ızın vermezdım ya helekı bana vaktı zamanında demedıgını bırakmamıs bı ınsanla bu kız nasıl goz yumuyo annesının bu davranısına anlamıs dıılım ...

acıkcası cogu zaman ben de kendımı anlamıyorum o yazılar vs nıye duruyo ama dıyorum ya ben o kagıt parcalarını atarım nolucak ama aklından beynınden de ben atamam ki aklından attıgı zaman kendısı zaten o kagıt parcalarını da atar dıye dusundum hep belkıde ayrıntılara fazla takıldım..yada kendıme acı cektırmeyı sevıyorum ıcten ıce cunku arada cıkarıp cıkarıp okurum hepsını sankı roman okur gıbı ..yok yok bu konuda gercekten sorunluyum sanırım ...
kayınvalıdem geldıgınde ben konusursam sakın konusabılıcegımı sanmıyorum cunku bana cevap verdıgınde laf sokar tarzda ıgneleyıcı sekılde konusur bende tahammul edemem sanırım .. ya gorusmeye devam edersen ne ben gelırım ne de torununu getırırıme kadar getırırım olayı kendımıde onu tanıyorum cunku .. ya bıde su var hadı benımkı kayın valıde ben kendı annemın eskı sevgılım annesıyle gorusmesıne ızın vermezdım ya helekı bana vaktı zamanında demedıgını bırakmamıs bı ınsanla bu kız nasıl goz yumuyo annesının bu davranısına anlamıs dıılım ...

Canim sakin yanlis anlama kötü niyetle degil yazdiklarim ama bu gercekten hastalikli bir durum neden esinizin o kiza yazdiklarini okuyup okuyup kendinize aci cektiriyosunuz ki,yeni baslangic yaptim diyosunuz ama evinizde ve aklinizda hala eskiler var sanki bence biran önce kurlulun o mektuplardan cd lerden yani ben kendi adima konusursam hayatta tahammül edemezdim böyle birseye aradan uzun zaman gecmis sanirim bi cocugunuzda var allah bagislasin.Esinizle aranizdaki iliskiyi bilemiyorum tabii sei sevdiginden o kizi unuttugundan eminmisin,iyi bir babamidir ,hamileyken senle ilgilimiydi falan filan ben olsam bundan sonraki tutumumu bu sorularincevaplarina göre ayarlardim ama degismeyen tek sey kayinvalideme sinirlenip bagirip cagirmadan olan bunca seye ragmen sizin o kadinla görüsmeniz normalmi bu beni sonderece rahatsiz ediyo ama yinede siz bilirsiniz ben olsam zamaninda bu kadar laf saydigim insanlarin yuzune bakamazdim karsidakininde birazcik gururu olsaydi ben baksamda o bakmazdi derdim ve dahada uzatmazdim.umarim hersey istediginiz gibi olur.

neden kafama taktıgım konusunda bıraz daha ayrıntı vermelıyım sanırım kız vaktı zamanında esımden hamıle kalmıs ve aldırmıslar mecburen.. esımın bu ola uzerıne ona yazdıgı bır yazı var ve daha bır cok yazı baskalarına yazdıgı ve bu yazılar hala duruyolar esım bana atsana onları demesıne ragmen sen atmadıkca bı anlamı olmıcak dıyorum ve yınede ne atılmıyolar dıceksınızkı e at gıtsın tamam atıyım ama onun yuzlerce yedek cd sı ve onların cogunda bu yazılar vs var ben hepsıne bırden ulasamam kı gercı en son bana cdlerı attıgını yazıların nerde oldugunu bılmedıgını soyledı yerını soyledım ama hala duruyolar .. sımdı herkes dıcek buna nasıl goz yumuyosun ama esımın gecmısıyle alakalı en basit seyler onlar dıyebılırım artık umursamıyorum bıle ne yaparsa yapsın .. ama sımdı ınsan soyle dusunuyor vaktıyle ondan hamıle kalan kızı karnı burnunda gorunce ne dusunmustur???

Valla Bende Çok Şey Düşündüm..:27:
Düşünmedim Dersem Yalan Olur !!:27:
Tövbe Estağfurullah..:59:

Son düzenleme:
Canim sakin yanlis anlama kötü niyetle degil yazdiklarim ama bu gercekten hastalikli bir durum neden esinizin o kiza yazdiklarini okuyup okuyup kendinize aci cektiriyosunuz ki,yeni baslangic yaptim diyosunuz ama evinizde ve aklinizda hala eskiler var sanki bence biran önce kurlulun o mektuplardan cd lerden yani ben kendi adima konusursam hayatta tahammül edemezdim böyle birseye aradan uzun zaman gecmis sanirim bi cocugunuzda var allah bagislasin.Esinizle aranizdaki iliskiyi bilemiyorum tabii sei sevdiginden o kizi unuttugundan eminmisin,iyi bir babamidir ,hamileyken senle ilgilimiydi falan filan ben olsam bundan sonraki tutumumu bu sorularincevaplarina göre ayarlardim ama degismeyen tek sey kayinvalideme sinirlenip bagirip cagirmadan olan bunca seye ragmen sizin o kadinla görüsmeniz normalmi bu beni sonderece rahatsiz ediyo ama yinede siz bilirsiniz ben olsam zamaninda bu kadar laf saydigim insanlarin yuzune bakamazdim karsidakininde birazcik gururu olsaydi ben baksamda o bakmazdi derdim ve dahada uzatmazdim.umarim hersey istediginiz gibi olur.

evet bencede hastalıklı bi durum sımdı durdum dusundum atmayı atsamda sanki okumak ıstedıgımde eksık kalıcakmısım gıbı gelıyor uzun zamandır okumadım yazıları gercekten uzun zamandır unutmustum herseyı ama ıste bırden hortladı hersey gercı yınede okumadım tekrar ...esımle aramdakı ılıskıye gelınce bır suredır gercekten kotuydu artık dayanamıyodum bazı seylere oyuzden son noktaya kadar gelmıstım ancak durup dururken ne olduysa esım artık ılgılı davranmaya basldı her ıstedıgımı yapmaya calısır hale geldı kızımlada ılgılenmezdı onulada ılgılenır hale geldı hatta 2. cocugu yapaım demeye basladı.. oyuzden son gunlerde aramız 6 yıldır hıc olmadıgı kadar iyi .... ama bu guzel gunlere kadar ınanılmaz acılar yasadım gercı onunla tanıstıgımdan beri hıcbır olayımız normal dııldı keske uzun uzun anlatabılsem cok ılgınc bı ılıskıydı en basından berı bızım kı ama sımdı normallesmeye donmusken ben mutluyken duyduklarım daha cok uzuyomus meger

o zaman mutluysan sorun yok ,belki esinde bazi seylerin farkinda ve artik tam bir aile olma isteginde bunca aradan sonrada o kiza karsi bisey hissedicegini yada eski duygularinin canlanicagini sanmiyorum esiniz evli bir cocuk babasi,kiz karni burnunda yetiskin bir kadin olmus o mektuplarindaki cd lerdeki duygular eskida kalmis yani bence sizde atin ve kurtulun bence uzerinize fazla yük almissiniz ama kayinvalidenizle konusmaniz taraftariyim.Esiniz ve cocugunuzla mutlu bir hayat gecirmeye bakin 3.sahislarida ailenizden uzak tutun

bugun bi konu arasında konusurken lafı bır sekılde bu konuya getırdım .. sanırım esımde annesının gorsutugunu bılıyomus fakat sadece gunlerde falan karsılastıklarını konustuklarını sanıyomus ayrıntısını soyledıgım zaman sasırdı tabi bende annen geldıgınde bu konuyu konusucam ama ben konusursam sınırlerıme hakım olamam dedım ıstersen sen konus hallet dedım o kadınla gorusmeye devam ettıgı surece annenlere gıtmıcem dedım tamam sen merak etme ben hallederım bu konuyu dedı. valla hallet ben bunu kendıme karsı saygısızlık olarak goruyorum... halletmeyıpde tamam sorunu cozdum dersende haberlerını alırım gorusup gorusmedıklerını ogrenırım oan gore arkamdan ıs cevırme dıyede tembıhledım.. umarım daha fazla sorun cıkmaz ...

Iyi yapmissin canim böylelikle sende yüz göz olmazsin kayinvalidenle esinde gayet anlayisli karsilamis.Yanliz kizin annesine hayret ettim dogrusu bunca sey yasandiktan sonra hala nasil yuzlerine bakabiliyo anlamis degilim kayinvalidenizi hic söylemiyorum bile:44:

taşın hemde acilennn taşın zaten kaynana na nie yakın oturuyosunki hemde arada böle eski sevgili felan varsa aynı mahallede hemen bi yolunu bul ve ordan taşın kafan rahat olsun en azından taşınma sebebinin ne oldugu kaynana da söle vicdan azabı çeksin eyer umursarsa tabi ama sen TAŞINNNN:54:

taşın hemde acilennn taşın zaten kaynana na nie yakın oturuyosunki hemde arada böle eski sevgili felan varsa aynı mahallede hemen bi yolunu bul ve ordan taşın kafan rahat olsun en azından taşınma sebebinin ne oldugu kaynana da söle vicdan azabı çeksin eyer umursarsa tabi ama sen TAŞINNNN:54:

ah cnm keske mumkun olsada tasınsam esım erzıncanlı butun yakın akrabalar aynı yerde otururlar velenıcek olan erkege yakınlarda bı ev alınır yerlestırılır..uzak olmanın u harfı gecemez kesınlıkle yoksa ben 1 sanıye durmam burda yakın baska bı semtte kıraya gecerek evlenmıstık ev alma konusunda problem yasadıgımız ıcın ancak kayınpeder ne yaptı ne ettı 6 ay sonra yakınlarda bı ev aldı ve gecmek durumda kaldık kıra zordu halıyle ..sımdı esım 1 yıldır burda ısyerı actı tam herseyı oturtmusken yıne bırakıp gıtmek olmaz malesef esımde bu konuda tembel kesınlıkle ısyerı ve evı aynı yerde olmalı ...bakalım kayınvalıdemler koyde ev yaptırıyolar oraya temellı yerlestıkten sonra tasınma konusunu tekrar gundeme getırebılırım ... ama yınede bunu bı tehdıt olarak kullanabılırım bu sekılde devam edıcekse ben burdan tasınıcam sız de gul gıbı yasıyıp gıdın arkadasınızla denebılır ınat ederse gorusme konusunda ...

Kız sen daha 24 yaşındaymışsın 6,5 yıllık evlilik maşallah:))) Kendimden ne kadar büyük bu hatun akıl vermekte olmaz bi yaşına bakayım dedim 1 yaş bile yokmuş meğer:)
Eşin kaç yaşında senin?
6,5 yıllık evliliğiniz var tanışmanız vs düz hesap 10 yıl diyelim. Eşinde hadi en fazla 35 civarı diyelim. 10 yıl önce yani eşin 25 yaşlarındayken ilişkileri bitmiş yada sona yaklaşmış. Sende takdir edersin ki bi erkeğin 25 hatta 30 yaşından önceki ilişkilerini ciddiye almaya bile değmez. Gençlik ateşiyle evlencem vs diyebilirler ama tek dertleri uçkurlarıdır:) Bir iki cilve görsüler mi bırak evlenmeyi dünyayı bile kurtarırlar valla:)
Toplum olarak bunu kabullenmiş değilmiyiz? Adet olmuş nerdeyse, ergenlik çağına gelen çocuğu o tür eve götürürler hatta kimisini babası götürür, o işin yapıldığı özel evler, semtler, sokaklar var, kalbi atsın yeter derler hatta kalbi atmayan şişmeleride mevcut :26:
Kısacası eğer gerçekten evlenmek istese evlenirdi ve o işide sonra yapardı öncesinde değil. Evlenmek zor değil 18'ini doldurmaları yeter aileside öldürcek değildi ya kabulleneceklerdi elbet. Hele çocuk en büyük ikna sebebi olurdu gerçekten istese aldırtmazdı. Birçok kişi çocuk hatırına evlilik tarihlerini öne alıyolar kurtulmaya çalışmıyolar.
Onun ailesine kızması o kız için değil sözünü dinletemediği içindir bence.
Hadi hepsinde yanıldım diyelim üzerinden çok sular akmış adam seninle evlenmek istemiş, çocuğunuz olmuş, herkes kendine yeni yol çizmiş eski bi anı olarak gördümü bi yabancı görmüş gibi olmaz tabiki kim olsa dikkatli bakar ama bişe hissetmez hissetse size söylemez hatta hiçbişe anlatmazdı. Eski cdleri attım diyosa atmıştır eğer okuyup hasret gidermek istese yerini söylediğiniz zamanlarda gizlice okuduğunu veya başka biyere sakladığını görürdünüz adamın umrunda bile değil daha ne olsun?
O kız bence doğumu yaklaştığı için gelmiştir annesinin yanına ve öğretmen olduğu için iznide uzun sürer daha aylarca kalabilir orda eşi çalışıyodur yada sürekli kaynanasında kalmak istemez o yüzden yoktur ayrılsa duyulurdu. Bence onun etrafta olması fikrine alışmalısın kötü tabi ama kendinde gidemiyosan başka çaren yok. Zaten düşüncek olan başka bi şehirdeyken dünyanın bi ucundayken bile düşünür...

eşinin aklı hala onda olsa onun konusunu açtığında tamam uyarırım demez sinirlenirdi hareketleri değişirdi ve bence kaynanada biraz çıtlat yanlış anlaşılmasın 'anne, kadın demesin sonra kızımı almadığına pişman olmuş diye' falan dersin şakayla karışık.
Gençlik aşklarını takma kafaya canım hepimizin hayatında birçok ilişki oldu içlerinde gerçekten sevdiğimizde oldu ama sonunda eşlerimizi seçtik çünkü onları evlenmeye değer gördük.
Benim bi erkek arkadaşım var mahalleden 24-25 yaşlarındayken bi sevgilisi vardı çok seviyodu evlencekti yani öyle diyodu ve sevgilisi hamile kaldı bu bi tutuştu hemen dr.a götürdü kızı daha çok yeniymiş hapla düştü sonra ben evlendim pek konuşamadım 2 sene sonra görüştük yani 27 yaşlarındayken ben kızı sordum ondan sonra 1 kez daha hamile kalıp aldırmış sonrada ayrılmış kızdan hatta hatırlamadı bile önce kim olduğunu sonra 'yakamı zor kurtardım ya' dedi şimdi yine sevgilisi var bunuda çok seviyo ama başkasıyla aldatıyo o yüzden gerçekten evlenene kadar evlencem laflarına seviyorum laflarına takılmıcan bu erkeklerin:)
Sürekli bu konuyu açıp aklına dahada getirme 1 kez söylemişsin yeter kaynanan naparsa yapsın zaten aynı mahalledeymişler yıllar öncesinin küslüğünü devam ettirmelerine gerek yok çünkü onlarda çocukluk mevzuları olduğunu biliyolar. Kadınla muhabbetleri var diye kızıda annesine gelmiş diye öyle laflar etmiş olabilir şirinlik yapmak istemiştir cahilliğine ver ben neler neler dinledim kaynanamlardan şimdi gülüyorum eşimin umru değilken benim umrum olduğuna:)
Ama o kız hep aramızda evliliğimizin içinde oldu, dalıp gittiğine, üzüldüğüne, onu sayıkladığına falan şahit oldum dersen ve yıllar geçmesine rağmen değişmedi dersen o zaman biraz tehlikeli. Kız karnı burnunda eşine döncek değildir eşinde seni bırakcak değildir ama birbirlerini gördükçe acı çekcek ve çektircekseler hep beraber düşünüp bi çare bulalım...

Kız sen daha 24 yaşındaymışsın 6,5 yıllık evlilik maşallah:))) Kendimden ne kadar büyük bu hatun akıl vermekte olmaz bi yaşına bakayım dedim 1 yaş bile yokmuş meğer:)
Eşin kaç yaşında senin?
6,5 yıllık evliliğiniz var tanışmanız vs düz hesap 10 yıl diyelim. Eşinde hadi en fazla 35 civarı diyelim. 10 yıl önce yani eşin 25 yaşlarındayken ilişkileri bitmiş yada sona yaklaşmış. Sende takdir edersin ki bi erkeğin 25 hatta 30 yaşından önceki ilişkilerini ciddiye almaya bile değmez. Gençlik ateşiyle evlencem vs diyebilirler ama tek dertleri uçkurlarıdır:) Bir iki cilve görsüler mi bırak evlenmeyi dünyayı bile kurtarırlar valla:)
Toplum olarak bunu kabullenmiş değilmiyiz? Adet olmuş nerdeyse, ergenlik çağına gelen çocuğu o tür eve götürürler hatta kimisini babası götürür, o işin yapıldığı özel evler, semtler, sokaklar var, kalbi atsın yeter derler hatta kalbi atmayan şişmeleride mevcut :26:
Kısacası eğer gerçekten evlenmek istese evlenirdi ve o işide sonra yapardı öncesinde değil. Evlenmek zor değil 18'ini doldurmaları yeter aileside öldürcek değildi ya kabulleneceklerdi elbet. Hele çocuk en büyük ikna sebebi olurdu gerçekten istese aldırtmazdı. Birçok kişi çocuk hatırına evlilik tarihlerini öne alıyolar kurtulmaya çalışmıyolar.
Onun ailesine kızması o kız için değil sözünü dinletemediği içindir bence.
Hadi hepsinde yanıldım diyelim üzerinden çok sular akmış adam seninle evlenmek istemiş, çocuğunuz olmuş, herkes kendine yeni yol çizmiş eski bi anı olarak gördümü bi yabancı görmüş gibi olmaz tabiki kim olsa dikkatli bakar ama bişe hissetmez hissetse size söylemez hatta hiçbişe anlatmazdı. Eski cdleri attım diyosa atmıştır eğer okuyup hasret gidermek istese yerini söylediğiniz zamanlarda gizlice okuduğunu veya başka biyere sakladığını görürdünüz adamın umrunda bile değil daha ne olsun?
O kız bence doğumu yaklaştığı için gelmiştir annesinin yanına ve öğretmen olduğu için iznide uzun sürer daha aylarca kalabilir orda eşi çalışıyodur yada sürekli kaynanasında kalmak istemez o yüzden yoktur ayrılsa duyulurdu. Bence onun etrafta olması fikrine alışmalısın kötü tabi ama kendinde gidemiyosan başka çaren yok. Zaten düşüncek olan başka bi şehirdeyken dünyanın bi ucundayken bile düşünür...

:)evet benım ki baya erken bi yasta oldu::) esımle aramda 10 yas var aramda ben eşimle tanıstıgımda bu kızla beraberdi tabi biz o zaman sadece arkadas olarak konusuyoduk telefonda onlarda beraber tatıl yapıyolardı tam 2 ay boyunca hemde onlar tatılden donduler bız sevıglı olmaya basladık zaten 6 ay sonrada evlendık 7 yıldır tasınıyoruz esımle yani.. evledıkten sonra unutmadıgına daır herhalngı bısı olmadı olduysada ben anlamadım kor kutuk asıktım ve cok mutluydum cunku ama sevgılılık donemımızde vardı unutmadıgını bılıyodum dalıp gıtmeler adını bıyerlere yazmalar vs.. onunlada bı 5 yıllık mazılerı vardır sanırım oyuzden genclıgınden her konu acıldıgında bı sekılde konu dahılınde oluyor..e bı cok ilkide beraber yasamıslar oyuzden zaten bende bu kadar takıntı halıne geldı...genclıınde bı sey anlatıyo hopp oda gırıyo konuya bende sınir tavan yapıyo tabi onun adını duymak ıstemıyorum dedıgım gunden beri gecnlıgıyle ılgılı bısı konusamıyo yerı gelıp anlatıcak olsa bıle anlatmıyım sınırlenırsın dıyo anlıyorum tabi.. aman bilmiyorum valla sımdı bayram ıcın tatıldeyız kafam daha rahat aramız ıyı oyuzdende daha fazla sorun etmıyorum ..ama aramızda kotu olsaydı bılmıyorum yanii..gerci aramızda cok cok kotuyken bırden ıyılesmesındıe onu gormesıne baglıyorum biraz da onu gordu hamıleydı bıde duyduga gore hamılelık cok cırkınlestırmıs cok kılo almıs vs.. benimle oldugu ıcın cok sanslı saydı kendısını yada umudunu kesti onu oyle gorunce ve evlılıgıne aılesıne baglandı tutundu hernesekılde olursa olsun hep boyle olsun...ben mutlu olıyımda gerisi fasafiso dimi ama:) bu arada herkese ıyı bayramlar...

neden kafama taktıgım konusunda bıraz daha ayrıntı vermelıyım sanırım kız vaktı zamanında esımden hamıle kalmıs ve aldırmıslar mecburen.. esımın bu ola uzerıne ona yazdıgı bır yazı var ve daha bır cok yazı baskalarına yazdıgı ve bu yazılar hala duruyolar esım bana atsana onları demesıne ragmen sen atmadıkca bı anlamı olmıcak dıyorum ve yınede ne atılmıyolar dıceksınızkı e at gıtsın tamam atıyım ama onun yuzlerce yedek cd sı ve onların cogunda bu yazılar vs var ben hepsıne bırden ulasamam kı gercı en son bana cdlerı attıgını yazıların nerde oldugunu bılmedıgını soyledı yerını soyledım ama hala duruyolar .. sımdı herkes dıcek buna nasıl goz yumuyosun ama esımın gecmısıyle alakalı en basit seyler onlar dıyebılırım artık umursamıyorum bıle ne yaparsa yapsın .. ama sımdı ınsan soyle dusunuyor vaktıyle ondan hamıle kalan kızı karnı burnunda gorunce ne dusunmustur???

bu kadarına şaştım neden senin önünde yırtıp atmıyor cd leri kırmıyor...hatıraları cok mu önemliymiş senden ve kızınızdan ?valla ben cok garipsedim bu durumunuzu...tamam bitmiş gitmiş ama saklamak neyin nesi anlamsız..bizde böyle bi şey yaşanamaz bile cesaret ister vallahi billahi yıkarım ortalığı bu ne saygısızlık anlamadım..

:)evet benım ki baya erken bi yasta oldu::) esımle aramda 10 yas var aramda ben eşimle tanıstıgımda bu kızla beraberdi tabi biz o zaman sadece arkadas olarak konusuyoduk telefonda onlarda beraber tatıl yapıyolardı tam 2 ay boyunca hemde onlar tatılden donduler bız sevıglı olmaya basladık zaten 6 ay sonrada evlendık 7 yıldır tasınıyoruz esımle yani.. evledıkten sonra unutmadıgına daır herhalngı bısı olmadı olduysada ben anlamadım kor kutuk asıktım ve cok mutluydum cunku ama sevgılılık donemımızde vardı unutmadıgını bılıyodum dalıp gıtmeler adını bıyerlere yazmalar vs.. onunlada bı 5 yıllık mazılerı vardır sanırım oyuzden genclıgınden her konu acıldıgında bı sekılde konu dahılınde oluyor..e bı cok ilkide beraber yasamıslar oyuzden zaten bende bu kadar takıntı halıne geldı...genclıınde bı sey anlatıyo hopp oda gırıyo konuya bende sınir tavan yapıyo tabi onun adını duymak ıstemıyorum dedıgım gunden beri gecnlıgıyle ılgılı bısı konusamıyo yerı gelıp anlatıcak olsa bıle anlatmıyım sınırlenırsın dıyo anlıyorum tabi.. aman bilmiyorum valla sımdı bayram ıcın tatıldeyız kafam daha rahat aramız ıyı oyuzdende daha fazla sorun etmıyorum ..ama aramızda kotu olsaydı bılmıyorum yanii..gerci aramızda cok cok kotuyken bırden ıyılesmesındıe onu gormesıne baglıyorum biraz da onu gordu hamıleydı bıde duyduga gore hamılelık cok cırkınlestırmıs cok kılo almıs vs.. benimle oldugu ıcın cok sanslı saydı kendısını yada umudunu kesti onu oyle gorunce ve evlılıgıne aılesıne baglandı tutundu hernesekılde olursa olsun hep boyle olsun...ben mutlu olıyımda gerisi fasafiso dimi ama:) bu arada herkese ıyı bayramlar...

canım sen zaten geçmişlerini biliyormuşsun onlar tatildeyken eşin senle de konuşuyormuş bi yandan maşallah eşin cok cesurmuş bence boşver seninle evli işte sonuçta o kişi de hamile ve evli...hiç düşünme...olmaz artık bi şey görse de unutmuştur ama o evdekileri sen yırt at..

Back
X