Aldattı ama hala yüzüme gülebiliyor..

selena19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
1.115
0
0
İstanbul
kızlar merhaba..
moralim cok bozuk ve ne yapacağımı bilmiyorum size ihtiyacım var direk konuya gireyim içimi dökeyimde rahatlıyayım..
bundan 3 sene önce benden 4 yaş büyük olan eski sevgilimle çok mutluyduk yani ben kendi kendimi kandırmısım sanırım o kişi diyeceğim artık cünkü adını bile zikretmek istemiyorm o derece kinlendim ona.. neyse beni okuldan almaya gelmişti o sırada bi kızdan cok hoşlanmıs ve bunu en yakın arkadasına söylemiş o da selena var nasıl böyle bişi aklına gelebilir dediğinde cok cok cok özür diliyorum selenayı s.et ben bu kızı istiyorum demiş.. benim bundan haberim yok ve biz sözlenmiştik kendi aramızda aksam bana msj atmıs askım iste seni çok seviyorum ama kafamda çözemediğim sorunlarım var seni üzmekten cok korkuyorum bendee sabah uyandığımda bu mesajı gördüm cvp verdim biz beraber bi yola adım atmadık mı benimle ne sorunun varsa paylaş ki sana yardımcı olmaya calısayım.. okula gittim okula o hoşlandığı kız yanıma geldi ve o.... benden hoşlanıyormus dedğinde beynimden vurulmuşa döndüm..
kızın hoppala biri olmasına rağmen onun ağzında sakız olduğuma mı yanayım, o.. bana söyledği yalanlaramı yanayım hayal kırıklığına mı yanayım.. günlerce kendimi toparlayamadım o kız ben ve o.. aynı mahallede oturmamızda cabası kızlar.
dısarı cıkmaya cekinir oldum yine yüzünü görecem diye.. neyse yinede kıza inanmaadım okuldaydım aradım o.. uyuyodu böyle böyle bişi duydum senden duymak istiyorum ne derece doğru diye evet doğru ama bi anlıktı dedi bana !!! inanabiliyomusunz bi anlıkmıs! tabikki bitirdim ve dönüşü yok tabiki ve bugun karsılastık seneler sonra mhallede bana GÜLÜMSEDİ sanki benden bişiler beklercesine GÜLÜMSEDİ ya nasıl unutabilmiş yaptıklarını bu ne yüzsüzlüktür arkadaslar yaaa ama suan ALLAHIMA binlerce şükür değerimi bilen birisiyle beraberim ALLAH onu basımdan eksik etmesin..

Son düzenleyen: Moderatör:
Vicdanın;olması gerektıgı gıbı rahat,huzurlusun ve mutlusun
3 sene gecmıs üstünden,unutmuşsun ne güzel.
Gülümsedi diye huzurunu bozma,yüzsüzlügü kendine kalsın

Son düzenleme:
o günden sonra hiç yüz yüze gelmedik. smdi karsıma gecip konusmak istrsen ne yapmalıyım? yolumumu değiştireyim yoksa içimdeki nefreti yüzüne vuurayım mı ?? yardımcı olun ne olurr:18::18:

Vicdanın;olması gerektıgı gıbı rahat,huzurlusun ve mutlusun
3 sene gecmıs üstünden,unutmuşsun ne güzel.
Gülümsedi diye huzurunu bozma,yüzsüzlügü kendine kalsın

canım vicdanım hep cok rahattı kimse laf söyleyemezdi hatta bana layık olmadığını söyleyene arkadaslarıma tavır almıstım o kdr pişmanımki..
ama canım hala cok yanıyo ben böyle bişeyi hak etmedim ve kendinde bu yüzü nasıl bulabiliyor..

o günden sonra hiç yüz yüze gelmedik. smdi karsıma gecip konusmak istrsen ne yapmalıyım? yolumumu değiştireyim yoksa içimdeki nefreti yüzüne vuurayım mı ?? yardımcı olun ne olurr:18::18:

Sen ne yapmak istersin böyle bi durumda?
3 yıl gecmış;hala nefretin varsa,kendini rahat hissdeceksen,sonra 'keşke yüzüne karşı nefretimi kusaydım' diye pişman olacaksan evet cık karsısına ve saydır agzına geleni.Unutma kendine pay cıkarabılır,unutamadı beni gibisinden!!(erkekleri anlamak güç)
Ama yok benim ona karsı soyleyecek hıcbırseyım yok,kendime yeni bir düzen kurdum,huzurumu bozmam kafamı yormam dıyorsan cevir yüzünü bak yoluna..
Tercih senin tatlım,biz ne desek boş..
Fikrimi sorarsan yüzüne bile bakmazdım,zira yüzüne bakılacak kadar bile değer bırakmamıştır!!

seker tatlım o kdar arada kalmıs durumdayımki 3 sene gecmis olmasına rağmen düşün artık halimi.. erkek arkadasıma haksızlık etmek istemiyorum ki kendimi onun yerine koyuyorum asla böyle bişeye razı olmazdım ki o.. bana vermiş olduğu güvensizliğin vebalini ne yazıkki suanki sevgilimde cekiyor.. ama bi yandanda canım yanıyor seker yaa ailesine artık beni nasıl tanıtmıssa beni bir kaşık suda boğacaklarmıs gibi bakıyorlar.. askerdeyken rahattm suratını görmekten iğreniyorum :18::18:

Ne kadar kırıldıgını,incindigini tahmin edebiliyorum cnm ama ne yapabilirsin ki.
Ailesiyle veya o kişinin kendisiyle konuştugunu varsayalım,ne diyeceksin?
Ve sonuç ne olacak?
Sevgilinle aran bozulacak,ortalık karışacak vs vs vs..

aynen canım sevgilimi kaybedeceğimi bilmesem ben ona ypacağımı bilirdim ama smdi onu cok seviyorum. diğerinide Allah ıslah etsin inşaallah

Tatlim ya birak bu pisligi ne ugrasiosn sakin muhattap olma bunlardan igreniyorum bu erkeklerin cogu maymun istahli cogunda sadakat duygusu yok onunla konusup kin kusup su anda seni mutlu eden adama haksizlik etme artik yoluna bak mutlulklar dilerim

Son düzenleme:
Tatlim ya birak bu pisligi ne ugrasiosn sakin muhattap olma bunlardan igreniyorum bu erkeklerin cogu maymun istahli cogunda sadakat duygusu yok onunla konusup kin kusup su anda seni mutlu eden adama haksizlik etme artik yoluna bak mutlulklar dilerim

aynen canım elde etmek icin 40 takla attı elde edincede kıymet bilemedi öküzz.
Allah iyilerle karsılastırsın canım ya istisnalar var tabiki ama bu erkekler hiç kadir kıymet bilmiyor..

Allah'a havale et en dogrusu bu bence de..

baska carem yokmus canım sizle paylaştıkca anladım bunu..
ama imrenmiyo değilim ilk kez aşık olupta o kişinin hiç üzmedği insanları yaa Allah nazardan saklasın bizler gibi kötü tecrübelerle karsılastırmasın rabbim kimseyi

konuyu okumadım..okumayacağım..

başlıkta aldattı yazısını gördum..

tek lafım var; defolsun bir nefeslık ömründen böylesı

Konuşmaya değmez içindeki nefreti de yüzüne vurmaya kalksan yine kendini bi halt sanır hala beni unutamamış diye.Aslında hiç kafanı yorma güzel bir birlikteliğin varmış bunları düşünmen bile belki zarar verir ilişkine sen yoluna devam et .

bence hiç bişey yapma yoluna çıakrsa bile değiştir yolunu umursama çünkü hayatında birisi varmış onunla konuşupta nefretini döküceksen bile bu şimdiki sevgiline haksızlık olur diye düşünüyorum geçmiş bişey zaten sen mutlusun huzurlusun bırak o sen umursmadığına yansın dursun bence hiç konuşma derim

Gecmis gecmiste kaldi aradan seneler gecmis ve suan baska sevdigin bi oglan var.
Sen onu unuttuysan sorun yok.

kesinliklee konusmaya değecek bir insan değil..

sevgilimi ve ilşkimi düüşünüyorum empati kuruyorum bunu isteemezdim. değersiz biri için sevgilimi kaybetmeyi göze alamam haklısın canımm

Gecmis gecmiste kaldi aradan seneler gecmis ve suan baska sevdigin bi oglan var.
Sen onu unuttuysan sorun yok.

tabiki canım ona dair hiç bişey tasımıyorum nefretim dısında. ama benim amacımı o kendisine yorabilir ve onu unutamadığımı düşünebilir.. suanki sevgilimin tırnagı bile olamayacak kişi için onu kaybedemem .. Allahından bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…