Vicdanın;olması gerektıgı gıbı rahat,huzurlusun ve mutlusun
3 sene gecmıs üstünden,unutmuşsun ne güzel.
Gülümsedi diye huzurunu bozma,yüzsüzlügü kendine kalsın
o günden sonra hiç yüz yüze gelmedik. smdi karsıma gecip konusmak istrsen ne yapmalıyım? yolumumu değiştireyim yoksa içimdeki nefreti yüzüne vuurayım mı ?? yardımcı olun ne olurr:18::18:
Sen ne yapmak istersin böyle bi durumda?
3 yıl gecmış;hala nefretin varsa,kendini rahat hissdeceksen,sonra 'keşke yüzüne karşı nefretimi kusaydım' diye pişman olacaksan evet cık karsısına ve saydır agzına geleni.Unutma kendine pay cıkarabılır,unutamadı beni gibisinden!!(erkekleri anlamak güç)
Ama yok benim ona karsı soyleyecek hıcbırseyım yok,kendime yeni bir düzen kurdum,huzurumu bozmam kafamı yormam dıyorsan cevir yüzünü bak yoluna..
Tercih senin tatlım,biz ne desek boş..
Fikrimi sorarsan yüzüne bile bakmazdım,zira yüzüne bakılacak kadar bile değer bırakmamıştır!!
seker tatlım o kdar arada kalmıs durumdayımki 3 sene gecmis olmasına rağmen düşün artık halimi.. erkek arkadasıma haksızlık etmek istemiyorum ki kendimi onun yerine koyuyorum asla böyle bişeye razı olmazdım ki o.. bana vermiş olduğu güvensizliğin vebalini ne yazıkki suanki sevgilimde cekiyor.. ama bi yandanda canım yanıyor seker yaa ailesine artık beni nasıl tanıtmıssa beni bir kaşık suda boğacaklarmıs gibi bakıyorlar.. askerdeyken rahattm suratını görmekten iğreniyorum :18::18:
Ne kadar kırıldıgını,incindigini tahmin edebiliyorum cnm ama ne yapabilirsin ki.
Ailesiyle veya o kişinin kendisiyle konuştugunu varsayalım,ne diyeceksin?
Ve sonuç ne olacak?
Sevgilinle aran bozulacak,ortalık karışacak vs vs vs..
aynen canım sevgilimi kaybedeceğimi bilmesem ben ona ypacağımı bilirdim ama smdi onu cok seviyorum. diğerinide Allah ıslah etsin inşaallah
Tatlim ya birak bu pisligi ne ugrasiosn sakin muhattap olma bunlardan igreniyorum bu erkeklerin cogu maymun istahli cogunda sadakat duygusu yok onunla konusup kin kusup su anda seni mutlu eden adama haksizlik etme artik yoluna bak mutlulklar dilerim
Allah'a havale et en dogrusu bu bence de..
konuyu okumadım..okumayacağım..
başlıkta aldattı yazısını gördum..
tek lafım var; defolsun bir nefeslık ömründen böylesı
o günden sonra hiç yüz yüze gelmedik. smdi karsıma gecip konusmak istrsen ne yapmalıyım? yolumumu değiştireyim yoksa içimdeki nefreti yüzüne vuurayım mı ?? yardımcı olun ne olurr:18::18:
Konuşmaya değmez içindeki nefreti de yüzüne vurmaya kalksan yine kendini bi halt sanır hala beni unutamamış diye.Aslında hiç kafanı yorma güzel bir birlikteliğin varmış bunları düşünmen bile belki zarar verir ilişkine sen yoluna devam et .
bence hiç bişey yapma yoluna çıakrsa bile değiştir yolunu umursama çünkü hayatında birisi varmış onunla konuşupta nefretini döküceksen bile bu şimdiki sevgiline haksızlık olur diye düşünüyorum geçmiş bişey zaten sen mutlusun huzurlusun bırak o sen umursmadığına yansın dursun bence hiç konuşma derim
Gecmis gecmiste kaldi aradan seneler gecmis ve suan baska sevdigin bi oglan var.
Sen onu unuttuysan sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?