Aldattı ama hala yüzüme gülebiliyor..

Gecmis gecmiste kaldi aradan seneler gecmis ve suan baska sevdigin bi oglan var.
Sen onu unuttuysan sorun yok.

tabiki canım ona dair hiç bişey tasımıyorum nefretim dısında. ama benim amacımı o kendisine yorabilir ve onu unutamadığımı düşünebilir.. suanki sevgilimin tırnagı bile olamayacak kişi için onu kaybedemem .. Allahından bulsun

O zaman sorun yok canim o istedigini düsünsün ama öyle düsünmemesi icin ona bakma görmemezlikten gel yoksa hala bir seyler hissediyorsun sanabilir.

snde cok dolusun canım sanırım... Amin Amin

dolu değilim ama bır ınsana bunu yapılmasını hazmedemeyecek bırıyım.. üzülüyorum sevgi gıbı bırşeyın bu kadar yok sayılmasına.. AŞK bu kadar ucuz olmamalı..

sevgi ve ilgi ıle yaşıyoruz hepimiz..içinızde bır parça umut ve mutluluk klmasın ölürsünüz.. bu ınsanlar ne biçim bır genetiğe sahıpse nefes alıyor..insandışı varlıklar!!

bana kalırsa şu anki sevgilinize yürekten aşık değilsiniz. eğer tamamen aşık olsaydınız eski sevgilinizin gülmesini vs bu kadar sorun haline getirmezdiniz, umrunuzda bile olmamalıydı artık.

O zaman sorun yok canim o istedigini düsünsün ama öyle düsünmemesi icin ona bakma görmemezlikten gel yoksa hala bir seyler hissediyorsun sanabilir.

ki zaten o potansiye sahip birisi. o sinirli anımla konusmayı dusunmusum smdi kendime cok kızıyorum ne halli varsa görsün beni zamanındda özür dileriim s.edebilcek birini ben niye karsıma alıp insan muamelesi yapayım ki ona

inanırmısın onun bile kimliği olabilmesine cok sasırıyorum. hak etmiyorr hayvan adam

bana kalırsa şu anki sevgilinize yürekten aşık değilsiniz. eğer tamamen aşık olsaydınız eski sevgilinizin gülmesini vs bu kadar sorun haline getirmezdiniz, umrunuzda bile olmamalıydı artık.

bekliyordum böyle bi yorumu her konuda illa bir ayrı görüs olabileceğine hazırlıklıyım ki ben bunun tartısmasını sizinle yapamıcağım benim kalbimde yasadığım ve yasattığım seyi kimse bilemez sanırım sizin basınıza hiç böyle bişi gelmemiş ki Allahım düşmanımın basına vermesin böyle bişeyi cok zor onndan gelecek en ufak hareket sizi zedeler neden biliyormusunz? hayal kırıklıkları vardır insanda evlilik düsüncesini yaşattığım ilk insandı cünkü. sunuda söyliyim siz cok biliyorsunuz ya gercekten birde bu acıdan düsünün beni o kişinin yaptığı ithamla sucladığınızı unutmayın suanki sevgilimle aramdaki aşkıda sevgiyide sizin ölçemiceğinizi bilin . dışardan böyle görünüyo olabilir ama su durumda bile bunu söylemeniz bence gereksiz. dilerim Allah size yasatmasın davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş seneler öncesi anladım bunu hanımefendi tşkler yorum için!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…