Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmişte aldatıldığım için psikolojik olarak bir kalıntısı kaldı .Güzel ve dikkat çeken bir kızım çevrem tarafımdan bu yüzden o görüştürmüyor .Eğer erkek arkadaşların varsa benle tanıştırıcaksın önce diyor .O da geçmişte aldatanı aldatmış bu yüzden tekrar yapar mı olayı oluyor ... onu kaybetmektn korkuyorumsonra bu olay üstüne kendımı geri çektim bunu üstüne çok pişman olduğunu belitrtti ve bir daha asla olmıycağını yeni sim kartı alıcağını hatat hepsini kendın kaydet istersen dedi. Face ,msn şifreleri hepsi var .O gün o gördüğüm numara Tuğçenin numarasın benzemiyordu sankş düşün düşün çıldırcam ya :S
iyi de tabiki bu durum bozmuyor ki umrumda değil benim fazla erkek arakdaşım yok yani o olsada olmasa da erkeklerle görüşmem mesafeliyimdir.Yani bu konuda bu yüzden anlaşıyoruz .Ona kızlar fazla yakınlık gösteriyorlar bu yüzden mesafe koy demiştim .ve 11 ayda böyle birşey le karşılaştım tabiki sim kartı kırıldığına göre o olayı anlayamam artık ama bundan sonra ne yapmalıyım .Ayrıca o kızla da görüştüm bşaka ortak arakdaşlarımız yine onlarda görüştü .Kız bendim diyor ama benim içim içimi yiyor hala:S
çok saolun deniycem ve şu konuda dedikleriniz ,yasak koymak fln doğru değildi herşey olucağına varır ne de olsa çok saolun ne diyim
Aldatılmak başka ne olursa olsun olmaz eskisi gibi bu yüzden eğer başka kıza ilgisi olduğununn anlarsam en ufak birşeyde bile biter bu yüzden çok kafa yordum . Biraz daha bende hata vardı sizin dediğinizi bana başka bir arkadaşım daha söyledi çünkü o kadar kızdığımı biliyor ki kardeşini bile öyle kaydedebilir durumda. Bu yüzden birşey yapamadım tam olarak .Ama artık sıkmıycam yeni sim i aldığında kızları ben ekliycem :)