• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldattı mı aldatmadı mı bilemedim lütfen yardım edin ya :(

Aldatmış mı aldatmamış mı bilemem de neden hiç bir kızla görüşmesine izin vermiyorsunuz?
Sizin hiç mi erkek arkadaşınız yok?

geçmişte aldatıldığım için psikolojik olarak bir kalıntısı kaldı .Güzel ve dikkat çeken bir kızım çevrem tarafımdan bu yüzden o görüştürmüyor .Eğer erkek arkadaşların varsa benle tanıştırıcaksın önce diyor .O da geçmişte aldatanı aldatmış bu yüzden tekrar yapar mı olayı oluyor ... onu kaybetmektn korkuyorum :( sonra bu olay üstüne kendımı geri çektim bunu üstüne çok pişman olduğunu belitrtti ve bir daha asla olmıycağını yeni sim kartı alıcağını hatat hepsini kendın kaydet istersen dedi. Face ,msn şifreleri hepsi var .O gün o gördüğüm numara Tuğçenin numarasın benzemiyordu sankş düşün düşün çıldırcam ya :S

geçmişte aldatıldığım için psikolojik olarak bir kalıntısı kaldı .Güzel ve dikkat çeken bir kızım çevrem tarafımdan bu yüzden o görüştürmüyor .Eğer erkek arkadaşların varsa benle tanıştırıcaksın önce diyor .O da geçmişte aldatanı aldatmış bu yüzden tekrar yapar mı olayı oluyor ... onu kaybetmektn korkuyorum :( sonra bu olay üstüne kendımı geri çektim bunu üstüne çok pişman olduğunu belitrtti ve bir daha asla olmıycağını yeni sim kartı alıcağını hatat hepsini kendın kaydet istersen dedi. Face ,msn şifreleri hepsi var .O gün o gördüğüm numara Tuğçenin numarasın benzemiyordu sankş düşün düşün çıldırcam ya :S

Neden böyle garip ilişkiler yaşıyorsunuz bir anlayabilsem?
Elbette arkadaş çevrenizle tanıştırırsınız kız ya da erkek farketmez de,siz güzelsiniz diye erkek arkadaşınız olamaz,olursa da onun onayı şart! Ama o kızları erkek ismiyle kaydetsin!
Bu nasıl bir zihniyettir?
Sadece ihanet olsa aldatmış dicem de yalan var,sizi kısıtlama var,kendine herşeyi hak görme,sizi ezme,afedersiniz ama salak yerine koyma var.
Karar sizin arkadaşım!
Bu arada eskiden aldatılmış olabilirsiniz ama lütfen bu sizi hayatınızı yönlendirmesin,eğer yeni bir ilişkiye hazır değilseniz başlamayın,öyle kısıtlamayla,yasakla bir yere varılamaz! O kalıntılar daha da büyür bu defa hiç toparlanamazsınız!

Bence yol ver gitsin yol veer... yalan soylemis erkek ismiyle kaydetmis bir baska kizi
yalan soylemis olmasi yeterli sebep...
sana gelince kizlarla konusma seklinde yasaklama getirmen dogru degil, ha sunu diyebilirsin
merhabasabilirsin, is arkadaslarin, okul arkadaslarin vs herneyse yeri gelir konusursun ama
telefonda muhabbet edecek kadar mesajlasacak kadar hic bir kizla samimi olmani istemiyorum diyebilirdin...
yalana iten sensin... yasin 18 mis daha cok gencsin, insani iliskileri boyle boyle ogreneceksin:)
ama senin yasindaki bir genc kizin sevgili için degil kendi egitim ve gelisimi icin cabalamasi gerekir bana gore:)
sonrasi zaten gelir, sevgilin de olur, esin de once hayati kazanmak lazim...

iyi de tabiki bu durum bozmuyor ki umrumda değil benim fazla erkek arakdaşım yok yani o olsada olmasa da erkeklerle görüşmem mesafeliyimdir.Yani bu konuda bu yüzden anlaşıyoruz .Ona kızlar fazla yakınlık gösteriyorlar bu yüzden mesafe koy demiştim .ve 11 ayda böyle birşey le karşılaştım tabiki sim kartı kırıldığına göre o olayı anlayamam artık ama bundan sonra ne yapmalıyım .Ayrıca o kızla da görüştüm bşaka ortak arakdaşlarımız yine onlarda görüştü .Kız bendim diyor ama benim içim içimi yiyor hala:S

iyi de tabiki bu durum bozmuyor ki umrumda değil benim fazla erkek arakdaşım yok yani o olsada olmasa da erkeklerle görüşmem mesafeliyimdir.Yani bu konuda bu yüzden anlaşıyoruz .Ona kızlar fazla yakınlık gösteriyorlar bu yüzden mesafe koy demiştim .ve 11 ayda böyle birşey le karşılaştım tabiki sim kartı kırıldığına göre o olayı anlayamam artık ama bundan sonra ne yapmalıyım .Ayrıca o kızla da görüştüm bşaka ortak arakdaşlarımız yine onlarda görüştü .Kız bendim diyor ama benim içim içimi yiyor hala:S

Kızlar istediği kadar yakınlık göstersin iş adamda biter!
Mesafeyi koyacak olan kendisi.
Bundan sonra yapmanız gereken yasaklarla,kısıtlamalarla ilişki yürütmemeniz.
Yerinizde olsam; "istediğin kızla normal arkadaş olabilirsin,yanlış yapmışım" derdim ve gözlemlerdim. Bakalım belki de cidden normal arkadaşıdır,art niyet yoktur.

çok saolun deniycem ve şu konuda dedikleriniz ,yasak koymak fln doğru değildi herşey olucağına varır ne de olsa çok saolun ne diyim

çok saolun deniycem ve şu konuda dedikleriniz ,yasak koymak fln doğru değildi herşey olucağına varır ne de olsa çok saolun ne diyim

Rica ederim arkadaşım.
İnanın sizden daha kıymetli hiç bir kimse yok bu dünyada...
Eğer başkasını tercih ediyorsa yolu açık olsun deyip dönüp gitmelisiniz.
O sizi elinde tutmaya çalışsın siz onu değil!

Aldatılmak başka ne olursa olsun olmaz eskisi gibi bu yüzden eğer başka kıza ilgisi olduğununn anlarsam en ufak birşeyde bile biter bu yüzden çok kafa yordum . Biraz daha bende hata vardı sizin dediğinizi bana başka bir arkadaşım daha söyledi çünkü o kadar kızdığımı biliyor ki kardeşini bile öyle kaydedebilir durumda. Bu yüzden birşey yapamadım tam olarak .Ama artık sıkmıycam yeni sim i aldığında kızları ben ekliycem :)

Aldatılmak başka ne olursa olsun olmaz eskisi gibi bu yüzden eğer başka kıza ilgisi olduğununn anlarsam en ufak birşeyde bile biter bu yüzden çok kafa yordum . Biraz daha bende hata vardı sizin dediğinizi bana başka bir arkadaşım daha söyledi çünkü o kadar kızdığımı biliyor ki kardeşini bile öyle kaydedebilir durumda. Bu yüzden birşey yapamadım tam olarak .Ama artık sıkmıycam yeni sim i aldığında kızları ben ekliycem :)

Umarım o da kıymetinizi bilir ve çok mutlu olursunuz arkadaşım..

bu şekilde nereye kadar sürebilrki zaten bir ilişki.. telefonunu alıp bakıyorsanz şüpheleniyorsnz demektir zaten.. ayrıca hiç bir erkek üstüne bu kadar düşen bir kızla beraber olmak istemez. ağırdan alın biraz. bırkn yüz vermeyn.. kendi peşinizden koşmaya başlıcaktır eğer gerçkten seviyorsa. eğer aldatıyorsa da boşuna kendinizi paralamış olmazsnz. içinizde şüphe dahi varsa bu ilşikinin geleceği parlak değildir.

Sana diyeceklerim şunlar arkadaşım:

1-Geçmişinde yaşadıklarının seni etkilemesine izin verme ve karşındakini de bu psikolojiyle yargılama, sonuçta her insan farklıdır...

2-Karşındakinden sürekli geçmişte çok kız arkadaşı olmuş, aldatmış vs. diye şüphe edeceksen o kişiyle hiç görüşme, en azından kendi kendini yiyip bitirmezsin...

3-Erkek arkadaşını çok fazla sıkıp kısıtlama, onun da bunu yapmasına isin verme. Bu ancak önce "farklı isimlerle kayıt"lara sonra da maazallah o çok korktuğun şeye sebep olabilir... Bir şey yapacağı varsa, çiğ süt emmişse zaten yapar her halükarda...

4-Allah korusun bir aldatılma olayı daha tecrübe edersen her zaman şunu düşün: "O kişi beni aldatmadı, aslında kendini kandırdı. Sorun bende değil kesinlikle..."

Mutlu olman dileğimle... :34:

Back
X