Aldattigi icin bile beni suclayan eş

Adam haklı.
Bunca aldatmayı affederek suçlu sensin.
Umarm akıl başa gelmiştir. Yoksa 5. Yakalamayı da yazarsın buraya.

Benim yazdığım belki senin şimdiki durumuna yardımcı olmaz ama belki ilerde gelecek Generation için.

Lütfen, erkek çocuklarını annesine, ablasına, kız kardeşine karşı saygılı büyütün, sınır koyun ve o sınırı aşıttirmayin. Burda çok okuyorum, çocuklar annelerinin saçını başını yolluyor, dövüyor, tükürüyor, daha neler neler terbiyesizlikler ve saygisizliklar. İplerini sıkı sıkı elinizde tutun ve salmayin. Psikolojisi bozulacak diye, her saygısızlığı göze alan ve boyun eğen anneler çok. Böyle büyümüş erkek çocukları, ileride evlenince aynı sabırlı, eşinden de bekliyor, pohpohlanmayi eşinden bekliyor ve işlediği suçu, suç olarak görmüyor. Annesi göstermemiş ve öğretmemis. Ama be yazikki ilerde hem eşinin hemde çocuklarının psikolojisini bozuyor. Çocuk o deyip geçmeyin.
İkincisi, seçimlerden önce bir bakın öbür sosyal memleketlere, onlar nasıl yaşıyor, nasıl yönetmenleri var başlarında, insanlarına sahip çıkıyorlar, sosyal zor durumda yardım ediyorlar, kadınlarına sahip çıkıyorlar ve yardım var. Kirası ödeniyor, yaşam için lazım para ödeniyor, okul masrafları ödeniyor, hastalık sigortası vs vs. Yani bir emniyetli ve mutlu yaşam için, hepsi ödeniyor. Lütfen, İngilizce iz varsa, yabancı haberleri okuyun ve informationlarinizi yabancı gazetelerden alın. Yönetenleri her dediğini lup diye yutmayin ve kafanızı çalıştırın. O zaman her şey değişir ve mutlu insanlar olursunuz ve anneye babaya ihtiyacınız olmaz. Devlet size sahip çıkar ve çocuklar büyüyesiye kadar, yasaminizi sağlar.

Evet siz suçlusunuz. Her seferinde affedip özdeğerinizi kendi ellerinizle yok ettiğiniz için, ona bu pişkinlik hakkını sağladığınız için siz hatalisiniz. Ilk ihanette kapının önüne koyup yol verseydiniz bugünkü üzüntüyü yaşamazdınız

Size tavsiyem aynanın karşısına gecin ve su soruyu sorun "Benim neyim var, bana ne oldu ki bu karaktersizi dönüp dönüp her defasinda nasil affedebiliyorum"

Adamın affedilmeyi bekler bi hali yokki.nerdeyse kadın özür dileyecek affet beni diyecek siz de burda akıllı yorumlar yapıyosunuz hanımlar yapmayın parmaklarınıza yazık. Değmiyor çünkü.

Bu adamı yatakta yakalasanız. Sizi niye çarşafları değiştirmedin diye suçlu bulur herhalde.
Gelip yine yazın tamam mı. Suçlu muyum daha 2 gün önce değiştirmiştim diye..

Doğru soru benim neyim var olacaktı...

Bencede suçlu sensin her seferinde affetmişsin yine affedeceksin çokta şaapma

Delilleri aldin mi? Bosanacaksan eger? Aldattigina dair deliller lazim ve tazminat isteycen bu adamda adam olmaz yaptigi hatayi seni suclamaya devam etcek yani siz bilirsiniz

bir kez af etmissin normal 10 kez aldatir..

Kısa ve net yüzsüz.

"Beni bir kez aldatırsan yazıklar olsun sana, ikinci kez aldatırsan yazıklar olsun bana"

Nesi mi var? Ağır ruh hastası.

Muhtemelen ailesi, küçükken bi yere çarptığında, düştüğünde çarptığı vurduğu yeri döven, hatalı olduğu zamanlarda bile sen haklısın paşam koçum diyen cinstendi. E bu türlerin meyvesi de böyle oluyor. Ben size ve yavrularınıza üzüldüm.

nesi var bilmem de karakteri yok o kesin.

Belli ki döneceksin ama yine de yazacağım: Güzel kardeşim anladım kendine güvenmiyordun, anladım yaradılışın korkak, anladım çocukların var, anladım çocuklu hayata atılmak it gibi çalışmak istemiyorsun, anladım belki ileride çocukla kim alır beni diyorsun, hepsine anladım tamam! Ama bu kadar zamandır nasıl çözüm yolları ya da hayatta daha az ortada kalacağın güvenceleri temin etmeden o evden ayrıldın hemde çocuklarla aklım kesmedi. Yahu aklını nerede bıraktın?? Kocan ahlakını, şerefini, namusunu, adamlığını o kadınların koynunda bıraktı ama sen aklını nerede bıraktın?! O ev terk edilmez adam kovulur ya da terk edeceksin madem çocukları da bırak git. Ne demeye adamın ekmeğine yağ sürdün ki. Bekar oğlan gibi tasasız geziyor ortalıkta. Yine döneceksin evine. Bari o zaman aradığın pişmanlığın bir kısmını görebilirdin kocanın yüzünde. Çocuklarım için döndüm diye de sahtede olsa ağırlığını koyardın. Madem affedeceksin hiç olmazsa şimdiye her aldatmasında bir ceza kesseydin de hiç olmazsa boşanınca nerde neyle yaşarım derdin olmazdı. Allah aşkına dön evine ve dönünce boşver ne yiyorsa yesin kocan. Sen hayatı kocan etrafında değil kendin için birazda yaşa. Zaten göreceksin o zaman bırakmak korkutmayacak bu kadar seni. Ben şimdi ne söylesem boş. Senin ayrılmaya cesaretin yok. Cesaret kendine acımakla değil kendini sevmekle başlar. Dön evine biraz da evinde kendini sev. İnşallah bir gün ben daha iyilerini hak ediyorum diyebilirsin. Yeni başlangıçlara daha hazır görür okuruz buradan seni. Ne diyim Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…