Aldattigi icin bile beni suclayan eş

Evet suç sizde hep affederek terketmeyerek suç sizin

Adamda pişmanlık emaresi bile yokken niye hep birleştiniz. Durumunuzu bilmiyorum o yuzden soruyorum . Hicbir şey sizin suçunuz değil eşiniz olacak o pisliğin suçu ama bu adamdan bi halt olmaz nolur artık cocuklarinizla sakin huzurlu bir yuva kurun o olmadan .

Aradığım yorum cok tesekkurler
Icıme su serptiniz
Evet aradığınız yorumu buldunuzzzz veeeee kutudan mükemmel evlilik çıktı. Şak şak şak şak ..

Kadın hayatından memnun hanımlar. Siz istediği yorumu verememişsiniz.

Dağılalım

Uzaklığı bahane edip çocuklarını görmeyecek adam görmesin zaten. Daha yeni doğduklarında babalık yapmak yerine başka kadınların peşinden koşan adamdan bahsediyoruz.

Evet aradığınız yorumu buldunuzzzz veeeee kutudan mükemmel evlilik çıktı. Şak şak şak şak ..

Kadın hayatından memnun hanımlar. Siz istediği yorumu verememişsiniz.

Dağılalım
Üstelşk o da kocasını aldatmış, sonra vay efendim seviyorum diyor. Başka bir yorumda 4 yıl önce ayrıldım eski kocam diyor, bu konuda yakın geçmiş gibi anlatıyor. Konu sahibini anlayamadım, keşke düzgün bir şekilde bütün olayları anlatsa, kim haklı kim haksız karar versek.

Hep aynı kadın mi farklı kadınlar mi ? Çok merak ettim şuan?

Konu sahibi düzgünce anlatsa bir problem olmaz da düzgünce anlatmıyor ki, bir de eski yorumlarına bakanlara çıkokışıyor.
Vallahi böylelerinden korkulur. Bir de saf salak ayağına nasıl yatabiliyorlar. Sorsan çok mağdur çok saf

İlk mesajınızdaki sorunuza istinaden: Bu adamın buzz gibi saftirik(kibarcası) karısı var.

Temel bir gün 3 kuruşluk arabasıyla trafikte giderken son model pahalı bir arabaya carpmış arkadan. Pahalı aracın sahibi sinirli sinirli sen ne yapıyorsun diyince Temel "etme eyleme bir hatadır oldu affet" diye yalvarmış. Adam da peki demiş. Yolda giderlerken yine Temel aynı araca carpmış adam Bu sefer yine sinirlenmiş bu defa Temel "abi etme eyleme bak sen valıklısın bir de benim halime bak. Arabamı satsam bile ödeyemem hasarını senin için bu miktar hiç önemli değildir acı bana " demiş. Adam da peki demiş derken yolda giderken Temel bir daha çarpmış ve hiç aracından inmeden seslenmiş. Abi devam et benim ben.

Psikolojik destek almayı düşündünüz mü?

Birincisinde affedersiniz onun suçudur ikincisinde affedersiniz siz suçlusunuzdur ne bekliyordunuz ki ben sadece çocuklara üzülüyorum ana baba olmayı bilmeyen insanların evlatlarına üzülüyorum olan onlara oluyor çünkü

Fakedir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…