- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Evet aradığınız yorumu buldunuzzzz veeeee kutudan mükemmel evlilik çıktı. Şak şak şak şak ..Aradığım yorum cok tesekkurler
Icıme su serptiniz
Uzaklığı bahane edip çocuklarını görmeyecek adam görmesin zaten. Daha yeni doğduklarında babalık yapmak yerine başka kadınların peşinden koşan adamdan bahsediyoruz.Bosanırsam haksızlık yapmıs olurum gibi geliyo kendime onca yılım emeğim var ya onda
Sonra cocuklarım babasız kalacak en zoru da bu cunku ben ailemin oldugu sehre donecem calısabilmek icin cocuklara bakması icin annemin
Yani cocukları da pek gormicektir uzaklıgı bahane edip
Üstelşk o da kocasını aldatmış, sonra vay efendim seviyorum diyor. Başka bir yorumda 4 yıl önce ayrıldım eski kocam diyor, bu konuda yakın geçmiş gibi anlatıyor. Konu sahibini anlayamadım, keşke düzgün bir şekilde bütün olayları anlatsa, kim haklı kim haksız karar versek.Evet aradığınız yorumu buldunuzzzz veeeee kutudan mükemmel evlilik çıktı. Şak şak şak şak ..
Kadın hayatından memnun hanımlar. Siz istediği yorumu verememişsiniz.
Dağılalım
Ooo karışır buralar..Üstelşk o da kocasını aldatmış, sonra vay efendim adam beni affedemiyor diyor. Başka bir yorumda 4 yıl önce ayrıldım eski kocam diyor, bu konuda yakın geçmiş gibi anlatıyor. Pesss.
Konu sahibi düzgünce anlatsa bir problem olmaz da düzgünce anlatmıyor ki, bir de eski yorumlarına bakanlara çıkışıyor.Ooo karışır buralar..
Eşim beni doğumumdan sonra bi kadınla aldatmış ben bilmedim cok sık dısarı cıkmaya baslamıstı arkadasımla bulusuyorum deyip bende inanıyodum meğersem aldatıyomus tabi aylar gecince de bana evlilik yurumuyo deyip terketti
Bi zaman sonra geri dondu ama pismanlık yok piskinlik var sadce oldu ama iste senin yuzunden oldu beni ittin bebeklere cok dustun beni ihmal ettin falan dedi
2. Darbe 1 yıl sonra telde yakaladım arama vardı bi kadından ve bikac resim ben yakaladım o yine inkar bile etmedi var dedi piskince yine bende evden kovdum yine aylar suren ayrılık onda yine pismanlık yok derken bizaman sonra bidaha birlestik
Bikac yıl sonra 3. Kez bi kadından msjlar gordum bu kez yok dedi sen yanlıs anladın aramızda bisey yok bu kez de ben inanamadım cocukları da alıp gittim evden
Sonra gidisimden oturude beni sucladı
Tum aldatmalarının suclusu benim artık dayanamayıp cocukları alıp gittigim icin sucluyum
Ailesinin bana yaptıgı hatalarda bile ben sucluyum
Neden herseyde beni sucluyo bu adam
Bunun nesi var sizce
FarklıHep aynı kadın mi farklı kadınlar mi ? Çok merak ettim şuan?
Vallahi böylelerinden korkulur. Bir de saf salak ayağına nasıl yatabiliyorlar. Sorsan çok mağdur çok safKonu sahibi düzgünce anlatsa bir problem olmaz da düzgünce anlatmıyor ki, bir de eski yorumlarına bakanlara çıkokışıyor.
Sence?Affedecek misiniz?
Psikolojik destek almayı düşündünüz mü?Aldatılmak basit olurmu hic
Sadece kopamıyorum o beni suclaya suclaya bende kendimi suclar hale geldim artık
Aslında konuyu acma sebebim su soruma cevap bulmaktı
O neden tum hatalarında beni sucluyo
Ben suclu olmadıgımı yada aldatmanın hicbir gerekcesi olmayacagını bile bile neden kendimi sucluyorum niye her seferinde o bana geldiginde arkamı donup gidemiyorum
Alıyorum 5 terapi aldım ama fayda goremedim dahaPsikolojik destek almayı düşündünüz mü?
Farklı
Fakedir belkiÜstelşk o da kocasını aldatmış, sonra vay efendim seviyorum diyor. Başka bir yorumda 4 yıl önce ayrıldım eski kocam diyor, bu konuda yakın geçmiş gibi anlatıyor. Konu sahibini anlayamadım, keşke düzgün bir şekilde bütün olayları anlatsa, kim haklı kim haksız karar versek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?