- Konu Sahibi guneshergundogar
O zaman Bu da gel gitli bir arkadaşımız herhaldeBaşka konulara yazdığı mesajlara bir göz attım da daha saçma şeyler de var ben içinden çıkamadım, insanlar bazı şeyleri kafalarında yaşıyor sanırım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman Bu da gel gitli bir arkadaşımız herhaldeBaşka konulara yazdığı mesajlara bir göz attım da daha saçma şeyler de var ben içinden çıkamadım, insanlar bazı şeyleri kafalarında yaşıyor sanırım![]()
Hangi sözüne?Evet Cevabı biliyorum ama yapamıyorum onun bi sozune kanıp gidiyorum hep
Eşiniz zaten arsızın teki, bunu da defalarca göstermiş.. Asıl sizin neyiniz var sürekli affediyorsunuz?Eşim beni doğumumdan sonra bi kadınla aldatmış ben bilmedim cok sık dısarı cıkmaya baslamıstı arkadasımla bulusuyorum deyip bende inanıyodum meğersem aldatıyomus tabi aylar gecince de bana evlilik yurumuyo deyip terketti
Bi zaman sonra geri dondu ama pismanlık yok piskinlik var sadce oldu ama iste senin yuzunden oldu beni ittin bebeklere cok dustun beni ihmal ettin falan dedi
2. Darbe 1 yıl sonra telde yakaladım arama vardı bi kadından ve bikac resim ben yakaladım o yine inkar bile etmedi var dedi piskince yine bende evden kovdum yine aylar suren ayrılık onda yine pismanlık yok derken bizaman sonra bidaha birlestik
Bikac yıl sonra 3. Kez bi kadından msjlar gordum bu kez yok dedi sen yanlıs anladın aramızda bisey yok bu kez de ben inanamadım cocukları da alıp gittim evden
Sonra gidisimden oturude beni sucladı
Tum aldatmalarının suclusu benim artık dayanamayıp cocukları alıp gittigim icin sucluyum
Ailesinin bana yaptıgı hatalarda bile ben sucluyum
Neden herseyde beni sucluyo bu adam
Bunun nesi var sizce
Aynı yorumu yapmışız..Kocamın nesi var diyeceğine, benim neyim var diye sormaliydin. Adam paso aldatıyor bir de seni suçluyor üstüne bosanmiyorsun. Neden bosanmiyorsun onu da anlamadım.
Ne tercihi yahu? Konulara yorum yazmışsınız, onları bulup atmışlar. Gayet normal, çünkü tutarsız yorumların var. Bir zahmet deşilmesini istemiyorsan bir öyle bir böyle yazma da insanlar bulup atmasınlar. Hayret birşey. Ayrıca boşanmışsın, sonra gidip yine evlenmişsin. Burada vaktini ayırıp sana yazan arkadaşlarıma üzülüyorum. Senin amacın yeniden barışmak, adamın "seni" affetmesi. Başka birşey değil. Boşanamazmış, emekleri varmış.. Ne emeği? E tabi her kadın aldatılıp aldatılıp barışmaz, haklısın. Eşine de kızmıyorum çünkü sadece ilk aldatışı onun hatası. Diğerlerinin hepsi senin tercihin, sen bile bile aldatılmayı seçmişsin. İlk yapılan yanlışa kaza ikincisine hata üçüncüsüne tercih denir.Kafada yasanan bisey yok biz cok ayrılıp barıstık hatta bosanıp yine evlendik falan hayatım karmakarısık
Yargısız infaz yapmaya gerek yok
Dedektif gibi diger konuları da aramana gerek yok
Profilimi sınırlamısım demi saygın olsun birazcık insanların tercihlerine
Saygılı ol biraz bu nasıl uslupNe tercihi yahu? Konulara yorum yazmışsınız, onları bulup atmışlar. Gayet normal, çünkü tutarsız yorumların var. Bir zahmet deşilmesini istemiyorsan bir öyle bir böyle yazma da insanlar bulup atmasınlar. Hayret birşey. Ayrıca boşanmışsın, sonra gidip yine evlenmişsin. Burada vaktini ayırıp sana yazan arkadaşlarıma üzülüyorum. Senin amacın yeniden barışmak, adamın "seni" affetmesi. Başka birşey değil. Boşanamazmış, emekleri varmış.. Ne emeği? E tabi aldatılıp aldatılıp barışmak her kadının harcı değil, haklısın. Eşine de kızmıyorum çünkü sadece ilk aldatılışı onun hatası. Diğerlerinin hepsi senin tercihin, sen bile bile aldatılmayı seçmişsin. İlk yapılan yanlışa kaza ikincisine hata üçüncüsüne tercih denir.
Önce siz kendinize saygı duyun , sonra da buradaki üyelere saygı duyun yarım yamalak anlatmayın olayları. O sizi aldatmış siz onu aldatmışsınız hala bir aradasınız zaten körler sağırlar birbirini ağırlara dönmüş bir evlilik, ve devam edeceği de gün gibi ortada . Dalga geçmek için açtınız sanırım konuyu da . Profiliniz sınırlı mi bilmem mesajlara her türlü bakılabiliyor aklınızda olsun da destekli sallayın bundan sonra konularda .Kafada yasanan bisey yok biz cok ayrılıp barıstık hatta bosanıp yine evlendik falan hayatım karmakarısık
Yargısız infaz yapmaya gerek yok
Dedektif gibi diger konuları da aramana gerek yok
Profilimi sınırlamısım demi saygın olsun birazcık insanların tercihlerine
Size hakaret etmedim, size saygısızlık yapmadım. Saygısızlık yaptığım yeri alıntılar mısınız lütfen? Gayet normal bir şekilde yorumumu yaptım. İşinize gelmeyince "saygılı ol, bu nasıl üslup". Bu konuya sinirlenmeden yorum yapabilme şansımız yok malesef.Saygılı ol biraz bu nasıl uslup
Degilse yazma bana ltfn
Benim hicbisey salladıgım yok cok ayrılıp barıstık bosandık evlendik hayatımın karısık olması salladıgımı gostermezÖnce siz kendinize saygı duyun , sonra da buradaki üyelere saygı duyun yarım yamalak anlatmayın olayları. O sizi aldatmış siz onu aldatmışsınız hala bir aradasınız zaten körler sağırlar birbirini ağırlara dönmüş bir evlilik, ve devam edeceği de gün gibi ortada . Dalga geçmek için açtınız sanırım konuyu da . Profiliniz sınırlı mi bilmem mesajlara her türlü bakılabiliyor aklınızda olsun da destekli sallayın bundan sonra konularda .
Aldatılmak basit olurmu hicMadem aldatılmak sizin için bu kadar sıradan bir olay ne demeye her seferinde kavga çıkartıp evi terk ediyorsunuz? He deyip dönün arkanızı yatın. Siz de bir garipsiniz. Adam pişman bile değil.
Benim hicbisey salladıgım yok cok ayrılıp barıstık bosandık evlendik hayatımın karısık olması salladıgımı gostermez
Nazik bi şekilde konusamıyosan konuma yazmana da gerek yok cidden sen gibi dusunenler yazmasın ihtiyacım yok
Yahu daha 15 gün önce kocam gideli yıllar oldu demişsiniz. Şimdi de "hayatım karışık" diyorsunuz, hangisi doğru?Bende de boyle bi koca vardı aile bağımlısı
Sinir hastası etti beni aile düşkünlüğüyle ama bu arkadas cok sakin ılımlı bu davranıslara ragmen
Benimki Sonunda terketti
Yıllar oldu o gideli ana baba kardesleriyle cok mutlu
Kendi cocuklarına ise gram hayrı merakı yok
Hep oyledir. Karsi tarafi suclarlar. Akil oyunu bunlar. Kendini suclaman icin manipule ediyor seni. Aldatmanin bahanesi olamaz. Sana sadakat sozu verdi ise seninle evli iken hicbir gerekce ile aldatamaz. Yapacaksa da bosanip oyle yapmali. Ya da seninle konusabilirdi. Cocuklar yuzunden yeterince beraber olamiyoruz, ilgine sevgine ihtitacim var diyebilirdi, konusabilirdi sorunlarini. Ille aldatmasi mi gerekirdi? Bu bahane degil. Seni kandirmasin. Esin igrenc biri. Karaktersiz biri. Aldatma kisilik bozuklugudur.Eşim beni doğumumdan sonra bi kadınla aldatmış ben bilmedim cok sık dısarı cıkmaya baslamıstı arkadasımla bulusuyorum deyip bende inanıyodum meğersem aldatıyomus tabi aylar gecince de bana evlilik yurumuyo deyip terketti
Bi zaman sonra geri dondu ama pismanlık yok piskinlik var sadce oldu ama iste senin yuzunden oldu beni ittin bebeklere cok dustun beni ihmal ettin falan dedi
2. Darbe 1 yıl sonra telde yakaladım arama vardı bi kadından ve bikac resim ben yakaladım o yine inkar bile etmedi var dedi piskince yine bende evden kovdum yine aylar suren ayrılık onda yine pismanlık yok derken bizaman sonra bidaha birlestik
Bikac yıl sonra 3. Kez bi kadından msjlar gordum bu kez yok dedi sen yanlıs anladın aramızda bisey yok bu kez de ben inanamadım cocukları da alıp gittim evden
Tum aldatmalarının suclusu benim artık dayanamayıp cocukları alıp gittigim icin sucluyum
Bunun nesi var sizce
Manipule edildigin icin. Dusunce bozuklugu yasiyorsun. Su an saglikli dusunemiyorsun. Esin psikolojini bozmus bu yuzden saglikli dusunemiyorsun. Bir uzmandan yardim al.Aldatılmak basit olurmu hic
Sadece kopamıyorum o beni suclaya suclaya bende kendimi suclar hale geldim artık
Aslında konuyu acma sebebim su soruma cevap bulmaktı
O neden tum hatalarında beni sucluyo
Ben suclu olmadıgımı yada aldatmanın hicbir gerekcesi olmayacagını bile bile neden kendimi sucluyorum niye her seferinde o bana geldiginde arkamı donup gidemiyorum
Bu pişkinlikle habire geri dönmesine müsade ederseniz suçlu da olursunuz bir de üstüne kendinizi özür dilerken bulursunuz. Bir sarı inek hikayesi vardır bilmeyenler googledan bakabilir. Siz o sarı ineği baştan vermeyecektiniz.Eşim beni doğumumdan sonra bi kadınla aldatmış ben bilmedim cok sık dısarı cıkmaya baslamıstı arkadasımla bulusuyorum deyip bende inanıyodum meğersem aldatıyomus tabi aylar gecince de bana evlilik yurumuyo deyip terketti
Bunun nesi var sizce
Aradığım yorum cok tesekkurlerHep oyledir. Karsi tarafi suclarlar. Akil oyunu bunlar. Kendini suclaman icin manipule ediyor seni. Aldatmanin bahanesi olamaz. Sana sadakat sozu verdi ise seninle evli iken hicbir gerekce ile aldatamaz. Yapacaksa da bosanip oyle yapmali. Ya da seninle konusabilirdi. Cocuklar yuzunden yeterince beraber olamiyoruz, ilgine sevgine ihtitacim var diyebilirdi, konusabilirdi sorunlarini. Ille aldatmasi mi gerekirdi? Bu bahane degil. Seni kandirmasin. Esin igrenc biri. Karaktersiz biri. Aldatma kisilik bozuklugudur.
İlişkinizi gevşeyen Don lastiğine dönmüş. Don beyinizin çıçında durmuyor maaşallah sizde habire topluyorsunuz. Toplayın toplayabildiğiniz yere kadar bakalım.Evet Cevabı biliyorum ama yapamıyorum onun bi sozune kanıp gidiyorum hep