aldattığımı düşündü :(

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
Daha önce burada aslında benim zihnimde olan karşı taraftan ilgi sevgi görmediğim ilişkimden onun telefonlarını açmayısından alamadığım geri dönüşlerden çok ça kez bahsettim.
Son bir aydır belki yüzünü iki kez oda iki üç saat görmüşlüğüm var.
Kendimce adamı bunalttığım bin kez aradığım olmuştur.
Çoçuk gibi tutturduğum sizlerin önerisi ile arama huyumu bıraktım geri çekildim
En son çarşamba günü beni kendiliğinden aradı arkadaşlarımla dışardaydım görüşemedik peki ben eve geçiyorum dedi.
Dün ise bir araç mevzusu yüzünden konuştuk.yine ben onun gelmek istemesini feyz alarak haftasonu plan yapalım mı dedim malesef şehir dışından arkadaşım geliyor dedi.
Ben moral bozukluğu ile eve geldim.
İkimizinden ortak tanıdığı ex erkek arkadaşımın iş yerinden bir arkadaşı beni aradı.hal hatır ben çok ta iyi değildim dışarı çıkmak ister misin dedi çıkasım yok dedim.oda birşeyler alayım yemek yedin mi sana geleyim dedi kabul ettim.
Çünkü erkek arkadaşımın benimle ne bi planı var dı ne aradığımda açmamıştı.

ve asıl konu biz evdeyken baktım telefon çaldı erkek arkadaşım arıyor .beş dakikaya sendeyim dedi kapattı.
ikimizin ortak tanıdığı arkadaşa durumu izah ettim .seni görse evet sıkıntı olmaz ama zaten inanılmaz soğuk uzak iyice uzaklaştırmak istemiyorum anlayış gösterirsen gitmen mümkünmü dedim kabul etti.

Ama kapıda karşılaşmışlar .Erkek arkadaşım kapıdan girer girmez x şahsı gördüm bu binada senden başka bayan varmı oturan hayırdır gelmiş dedi.
Bende bilmiyorum dedim.
etrafa baktı üstüme başıma baktı sen neden giyiniksin dışarı kyafeti ile sin dedi.dedim bir saat oldu geleli eve
etrafı inceledi.masadaki çerez vs baktı .bunlar ne zaman dan kalma dedi.
sonra bir sigara çay içip kalktı.
yani evet keşke sakinlikle arkadaş ile oturup buyur etseydim hatam burda ama son dönemki gerginlik kaybetmeme isteği arkadaş da anlayış gösterince böyle bir yol izledim.
eve geçtin mi diye mesaj attım cevap vermedi hatta mesajımı okumamış bile .
gerçekten aramızda bir şey yok arkadaşı ile .
sormaması çok kötü sorsa kendimi aklarım durumu anlatırım

Iki ucu moklu degnek misali..
Dolaba saklansaydi bari.

Benim aklima, sanki bunlar birlikte plan yapmislar gibi geldi.

Siz cumle kurup durumu izah edene kadar sevgiliniz gelmis, cokmu yakin oturuyorsunuz.

Valla hersey bir tarafa, sizi degersiz hissettiren, aramayan sormayan erkeklerinde totolarini kaldirmayin bee, vurun tekmeyi gitsin.

Değer görmediğiniz ilişkiyi sürdürmeyin.
Size göre normal olan bir şeyi sevgilinize göre sekillendirmeyin
Ve son olarak asla yalan söylemeyin.
Açığa çıkmayan yalan görmedim, ki zaten anlamıştır salak değilse.

Kusura bakmayın, gözümün içine baka baka yalan söyleyen insandan ben her şeyi beklerim.
Niye yalan söyledi ki? Bir şey mi saklıyor? Diye düşündü adam muhtemelen.
Geçmiş olsun.
Zaten ite kaka gidiyormuş, bu vesile ile biter

Yanlış anlamayın ama çok samimi olmadığınız, ez erkek arkadışınızın iş yerinden arkadaşın evinizde işi ne? Siz bu insana nasıl güvenebildiniz? Asla ama asla güvenmeyin, yoklamış sizi. Bu iki kişi anlaşmış da olabilirler. Erkek arkadaşınızın ise doğru söylemediği çok belli. Bir yerden haber alıp müsait olmadığını söylemesine rağmen eve gelmiş. Lütfen hayatınıza bir süre kimseyi almayın, eğitimine devam edin, başka uğraşlar bulun.

Yanlış anlamayın ama çok samimi olmadığınız, ez erkek arkadışınızın iş yerinden arkadaşın evinizde işi ne? Siz bu insana nasıl güvenebildiniz? Asla ama asla güvenmeyin, yoklamış sizi. Bu iki kişi anlaşmış da olabilirler. Erkek arkadaşınızın ise doğru söylemediği çok belli. Bir yerden haber alıp müsait olmadığını söylemesine rağmen eve gelmiş. Lütfen hayatınıza bir süre kimseyi almayın, eğitimine devam edin, başka uğraşlar bulun.
bilemiyorum anlaşmış olmaları da mümkün ?
bunu düşünmemiştim .

Iki ucu moklu degnek misali..
Dolaba saklansaydi bari.

Benim aklima, sanki bunlar birlikte plan yapmislar gibi geldi.

Siz cumle kurup durumu izah edene kadar sevgiliniz gelmis, cokmu yakin oturuyorsunuz.

Valla hersey bir tarafa, sizi degersiz hissettiren, aramayan sormayan erkeklerinde totolarini kaldirmayin bee, vurun tekmeyi gitsin.
yakın oturuyoruz eve giderken benim kendi evim yolunun üzeri.
yani şimdi inanılmaz pişmanım tabi gel deyip arkdaşını göndermeden kabl etseydim

Keşke arkadaşı evinize çağırmasaydınız, siz dışarıya çıksaydınız çünkü yanlış anlaşılmaya müsait bir durum. Yalan söylemeniz kötü olmuş çünkü kesin anlamıştır. Kendini aptal yerine konmuş da hissetmiştir. Bence bundan sonra siz siz olun durum ne olursa olsun yalan söylemeyin. Yanlış anlaşılmalar konuşularak düzeltilir, hata varsa hata affedilir ama yalan söylemek hatanın kendisinden de büyük bir hatadır bence. Şimdi bu durum nasıl toparlanır bilemiyorum. Ben biraz düşüneyim. Bir şey gelirse aklıma yazarım tekrar. İnşallah düzelir aranız.

Daha önce burada aslında benim zihnimde olan karşı taraftan ilgi sevgi görmediğim ilişkimden onun telefonlarını açmayısından alamadığım geri dönüşlerden çok ça kez bahsettim.
En son çarşamba günü beni kendiliğinden aradı arkadaşlarımla dışardaydım görüşemedik peki ben eve geçiyorum dedi.
Dün ise bir araç mevzusu yüzünden konuştuk.yine ben onun gelmek istemesini feyz alarak haftasonu plan yapalım mı dedim malesef şehir dışından arkadaşım geliyor dedi.
İkimizinden ortak tanıdığı ex erkek arkadaşımın iş yerinden bir arkadaşı beni aradı.hal hatır ben çok ta iyi değildim dışarı çıkmak ister misin dedi çıkasım yok dedim.oda birşeyler alayım yemek yedin mi sana geleyim dedi kabul ettim.

ve asıl konu biz evdeyken baktım telefon çaldı erkek arkadaşım arıyor .beş dakikaya sendeyim dedi kapattı.
ikimizin ortak tanıdığı arkadaşa durumu izah ettim .seni görse evet sıkıntı olmaz ama zaten inanılmaz soğuk uzak iyice uzaklaştırmak istemiyorum anlayış gösterirsen gitmen mümkünmü dedim kabul etti.

Ama kapıda karşılaşmışlar .Erkek arkadaşım kapıdan girer girmez x şahsı gördüm bu binada senden başka bayan varmı oturan hayırdır gelmiş dedi.
Bende bilmiyorum dedim.
etrafa baktı üstüme başıma baktı sen neden giyiniksin dışarı kyafeti ile sin dedi.dedim bir saat oldu geleli eve
yani evet keşke sakinlikle arkadaş ile oturup buyur etseydim hatam burda ama son dönemki gerginlik kaybetmeme isteği arkadaş da anlayış gösterince böyle bir yol izledim.
Hicbirsey yazmayın.aramayin.arkadasiyla oyun yapmış olabilirler. İkisiyle de görüşmeyin

Arkadasa bak yemek alıp eve geliyor Allah herkese nasip etsin 🤣 Yani x sahsinin cinsiyeti ne bilmiyorum ama neden illa bir kadına gelmek zorundaymış. Ayrıca niye dışarı kıyafetiylesin diye soru mu olur. Ben dışarıda giymeyeceğim bir şeyi evde de giymem. Gecelikle falan mı dolasiyorsunuz evde

Arkadasa bak yemek alıp eve geliyor Allah herkese nasip etsin 🤣 Yani x sahsinin cinsiyeti ne bilmiyorum ama neden illa bir kadına gelmek zorundaymış. Ayrıca niye dışarı kıyafetiylesin diye soru mu olur. Ben dışarıda giymeyeceğim bir şeyi evde de giymem. Gecelikle falan mı dolasiyorsunuz evde
genelde tayt etek elbise ile olurum

Aferin böyle adamların egolarını kıskançlıklarını haklı çıkartın.
Yanlış bir şey yaptığınızı düşünmüyorsanız arkadaşınızı evden göndermeyecektiniz.
Sıkıntı olacağını tahmin ediyorsanız da en başından eve almayacaktınız.
Evet sevgiliniz baskıcı, kıskanç, çekilmez biri ama siz de hatalısınız. İlla aldatmanız gerekmiyor. Arkasından iş çevirmişsiniz. Sevgiliniz eve gelmemiş olsaydı muhtemelen görüştüğünüzden bahsetmeyecektiniz bile.
Bir an önce kendinize gelin.
Mağdursunuz desem değilsiniz. Haksızsınız desem değilsiniz.
Saçma sapan bir duruma kendinizi bile isteye sokmuşsunuz.

Bende bilmiyorum dedim.
Adam bahane arıyor her seye.Arkadasınla plan yapmış bıle olabılır.

Arkadaşınızı çağırmanız değil de onu suç işlemiş gibi yollayıp sevgilinize yalan söylemeniz absürt olmuş.

Ayrıca sevgilinizin de arkadaşınızla işbirliği yapmış olabileceği aklıma geldi. Bahane bulup dan diye gelen bi adam... Sanki ayrılık için bahane arıyormuş gibi. Eğer öyleyse sizde bu hakkı altın tepside sunmuşsunuz, geçmiş olsun..

İkiniz de saçma bi durumdasınız; ne haklı ne haksız!

Back
X