- Konu Sahibi Sirine_4553
Daha önce burada aslında benim zihnimde olan karşı taraftan ilgi sevgi görmediğim ilişkimden onun telefonlarını açmayısından alamadığım geri dönüşlerden çok ça kez bahsettim.
Son bir aydır belki yüzünü iki kez oda iki üç saat görmüşlüğüm var.
Kendimce adamı bunalttığım bin kez aradığım olmuştur.
Çoçuk gibi tutturduğum sizlerin önerisi ile arama huyumu bıraktım geri çekildim
En son çarşamba günü beni kendiliğinden aradı arkadaşlarımla dışardaydım görüşemedik peki ben eve geçiyorum dedi.
Dün ise bir araç mevzusu yüzünden konuştuk.yine ben onun gelmek istemesini feyz alarak haftasonu plan yapalım mı dedim malesef şehir dışından arkadaşım geliyor dedi.
Ben moral bozukluğu ile eve geldim.
İkimizinden ortak tanıdığı ex erkek arkadaşımın iş yerinden bir arkadaşı beni aradı.hal hatır ben çok ta iyi değildim dışarı çıkmak ister misin dedi çıkasım yok dedim.oda birşeyler alayım yemek yedin mi sana geleyim dedi kabul ettim.
Çünkü erkek arkadaşımın benimle ne bi planı var dı ne aradığımda açmamıştı.
ve asıl konu biz evdeyken baktım telefon çaldı erkek arkadaşım arıyor .beş dakikaya sendeyim dedi kapattı.
ikimizin ortak tanıdığı arkadaşa durumu izah ettim .seni görse evet sıkıntı olmaz ama zaten inanılmaz soğuk uzak iyice uzaklaştırmak istemiyorum anlayış gösterirsen gitmen mümkünmü dedim kabul etti.
Ama kapıda karşılaşmışlar .Erkek arkadaşım kapıdan girer girmez x şahsı gördüm bu binada senden başka bayan varmı oturan hayırdır gelmiş dedi.
Bende bilmiyorum dedim.
etrafa baktı üstüme başıma baktı sen neden giyiniksin dışarı kyafeti ile sin dedi.dedim bir saat oldu geleli eve
etrafı inceledi.masadaki çerez vs baktı .bunlar ne zaman dan kalma dedi.
sonra bir sigara çay içip kalktı.
yani evet keşke sakinlikle arkadaş ile oturup buyur etseydim hatam burda ama son dönemki gerginlik kaybetmeme isteği arkadaş da anlayış gösterince böyle bir yol izledim.
eve geçtin mi diye mesaj attım cevap vermedi hatta mesajımı okumamış bile .
gerçekten aramızda bir şey yok arkadaşı ile .
sormaması çok kötü sorsa kendimi aklarım durumu anlatırım
Son bir aydır belki yüzünü iki kez oda iki üç saat görmüşlüğüm var.
Kendimce adamı bunalttığım bin kez aradığım olmuştur.
Çoçuk gibi tutturduğum sizlerin önerisi ile arama huyumu bıraktım geri çekildim
En son çarşamba günü beni kendiliğinden aradı arkadaşlarımla dışardaydım görüşemedik peki ben eve geçiyorum dedi.
Dün ise bir araç mevzusu yüzünden konuştuk.yine ben onun gelmek istemesini feyz alarak haftasonu plan yapalım mı dedim malesef şehir dışından arkadaşım geliyor dedi.
Ben moral bozukluğu ile eve geldim.
İkimizinden ortak tanıdığı ex erkek arkadaşımın iş yerinden bir arkadaşı beni aradı.hal hatır ben çok ta iyi değildim dışarı çıkmak ister misin dedi çıkasım yok dedim.oda birşeyler alayım yemek yedin mi sana geleyim dedi kabul ettim.
Çünkü erkek arkadaşımın benimle ne bi planı var dı ne aradığımda açmamıştı.
ve asıl konu biz evdeyken baktım telefon çaldı erkek arkadaşım arıyor .beş dakikaya sendeyim dedi kapattı.
ikimizin ortak tanıdığı arkadaşa durumu izah ettim .seni görse evet sıkıntı olmaz ama zaten inanılmaz soğuk uzak iyice uzaklaştırmak istemiyorum anlayış gösterirsen gitmen mümkünmü dedim kabul etti.
Ama kapıda karşılaşmışlar .Erkek arkadaşım kapıdan girer girmez x şahsı gördüm bu binada senden başka bayan varmı oturan hayırdır gelmiş dedi.
Bende bilmiyorum dedim.
etrafa baktı üstüme başıma baktı sen neden giyiniksin dışarı kyafeti ile sin dedi.dedim bir saat oldu geleli eve
etrafı inceledi.masadaki çerez vs baktı .bunlar ne zaman dan kalma dedi.
sonra bir sigara çay içip kalktı.
yani evet keşke sakinlikle arkadaş ile oturup buyur etseydim hatam burda ama son dönemki gerginlik kaybetmeme isteği arkadaş da anlayış gösterince böyle bir yol izledim.
eve geçtin mi diye mesaj attım cevap vermedi hatta mesajımı okumamış bile .
gerçekten aramızda bir şey yok arkadaşı ile .
sormaması çok kötü sorsa kendimi aklarım durumu anlatırım