Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablan otursun 1 senede neler yaşadıgını bi düşünsün. Çok sevdigi kocası onu nasıl aldattıgını düşünsün. Maaşını o kadınla nasıl yedigini düşünsün. Ona hiç acımadıgını, çocucuguna acımadıgını düşünsün. Affetse bile tekrar o kadına dönecek yada başkasını bulacak. Bi kere yapan yine yapar. Ablanda pişman olduguyla kalır.Bende affetmesinden yana degilim Ama ablam duygusal bir surec den geciyor galiba kendini bir turlu ikna edemiyor evliliginin bittigine
deli misin bee bulmuşum öyle fırsaattt boşarıımmmm çılgınlar gibi boşarııımmm :)))Mrb kadinlar kulubu saygi deger hanimlar sizin fikir ve goruslerinize ihtiyacimiz var bu konuyu ablam icin actim cok sukur Benim evliligim yolunda Ama ablamin ki 1 yildir huzursuz tele sifre koymasiyla kendisine herzamankinden daha fazla bakmasiyla eve gec gelmesiyle maasini getirmemesiyle son zamanlarda kendi kendine gore plan yapip I bazen eve gelmemesiyle hesap vermemesiyle hic bir konuda patlak veren kavgalar bazen hakaretler le gecen bir yil ve butun bunlara tanik 4 yasinda kiz cocuklari var ablam bosanma davasini acti son bir aydir enistede avukat tutup karsi dava acmis sonra gelip cok pismanim affet davayi geri cek Ben yaptim is yerinden bir kadinmis aldattigini itiraf etmis ozur dilemis hattini kirip atmis ablam cekmedi hala ama kafasi cok karisik sizin objektif yorumlariniza ihtiyacimiz var sizce affetmelimi affetti diyelim bu kadar seyden sonra duzelirmi
Affetmezdim diyen kadınların %90 ı affederdi emin ol
Affetsin yada affetmesin diyemem ama durum bu..
bir anlasak. Niyeyse erkekler boyle cazip, vazgecilemez varliklar. Ne yaparlarsa yapsinlar sorun olmayacagini bildikleri icin boyle hesap vermeden yasayabiliyorlar. Nasilsa kadinlar 2 surat asip affediyor. Ne de olsa cocuk var...Affetmem,davayı geri çek demesinin nedeni tazminat ve nafaka içindir başka açıklaması yok,ayrıca telefon hattınıda kırmasıda blöf,başka hat alır 2. Bir telefon alır yine görüşür.
Ayrıca enişteniz eve gelmezken para vermezken çoluğum çoğuğum ne yer içer diye düşünmemişken ablanızın kafası niye karışıyor.
Mrb kadinlar kulubu saygi deger hanimlar sizin fikir ve goruslerinize ihtiyacimiz var bu konuyu ablam icin actim cok sukur Benim evliligim yolunda Ama ablamin ki 1 yildir huzursuz tele sifre koymasiyla kendisine herzamankinden daha fazla bakmasiyla eve gec gelmesiyle maasini getirmemesiyle son zamanlarda kendi kendine gore plan yapip I bazen eve gelmemesiyle hesap vermemesiyle hic bir konuda patlak veren kavgalar bazen hakaretler le gecen bir yil ve butun bunlara tanik 4 yasinda kiz cocuklari var ablam bosanma davasini acti son bir aydir enistede avukat tutup karsi dava acmis sonra gelip cok pismanim affet davayi geri cek Ben yaptim is yerinden bir kadinmis aldattigini itiraf etmis ozur dilemis hattini kirip atmis ablam cekmedi hala ama kafasi cok karisik sizin objektif yorumlariniza ihtiyacimiz var sizce affetmelimi affetti diyelim bu kadar seyden sonra duzelirmi
Affetmezdim diyen kadınların %90 ı affederdi emin ol
Affetsin yada affetmesin diyemem ama durum bu..
donuna kadar alsın koysun kapının önüne inanki düzelmiyor... birdaha yapıyor bu sefer her anlamda geç kalmış oluyorsun..Mrb kadinlar kulubu saygi deger hanimlar sizin fikir ve goruslerinize ihtiyacimiz var bu konuyu ablam icin actim cok sukur Benim evliligim yolunda Ama ablamin ki 1 yildir huzursuz tele sifre koymasiyla kendisine herzamankinden daha fazla bakmasiyla eve gec gelmesiyle maasini getirmemesiyle son zamanlarda kendi kendine gore plan yapip I bazen eve gelmemesiyle hesap vermemesiyle hic bir konuda patlak veren kavgalar bazen hakaretler le gecen bir yil ve butun bunlara tanik 4 yasinda kiz cocuklari var ablam bosanma davasini acti son bir aydir enistede avukat tutup karsi dava acmis sonra gelip cok pismanim affet davayi geri cek Ben yaptim is yerinden bir kadinmis aldattigini itiraf etmis ozur dilemis hattini kirip atmis ablam cekmedi hala ama kafasi cok karisik sizin objektif yorumlariniza ihtiyacimiz var sizce affetmelimi affetti diyelim bu kadar seyden sonra duzelirmi
Zavallı ablan bende aldatıldım çok acı bi durum Ablan boşanır mı boşanmaz mı bilmem ama kocası gerçekten pişman mı bence boşanmayacaksa da iyice bi süründürsün aklı başına gelsin boşan demek çok kolay çocuk olunca daha Farklı oluyor çünkü çocuk olmasa irtibatını koparır atarsın görmessin bir daha suratını ama çocuk olunca hep irtibatta olacaksınMrb kadinlar kulubu saygi deger hanimlar sizin fikir ve goruslerinize ihtiyacimiz var bu konuyu ablam icin actim cok sukur Benim evliligim yolunda Ama ablamin ki 1 yildir huzursuz tele sifre koymasiyla kendisine herzamankinden daha fazla bakmasiyla eve gec gelmesiyle maasini getirmemesiyle son zamanlarda kendi kendine gore plan yapip I bazen eve gelmemesiyle hesap vermemesiyle hic bir konuda patlak veren kavgalar bazen hakaretler le gecen bir yil ve butun bunlara tanik 4 yasinda kiz cocuklari var ablam bosanma davasini acti son bir aydir enistede avukat tutup karsi dava acmis sonra gelip cok pismanim affet davayi geri cek Ben yaptim is yerinden bir kadinmis aldattigini itiraf etmis ozur dilemis hattini kirip atmis ablam cekmedi hala ama kafasi cok karisik sizin objektif yorumlariniza ihtiyacimiz var sizce affetmelimi affetti diyelim bu kadar seyden sonra duzelirmi
Ne güzel yazmışsın çok haklısınbazı yorumları hayretler içerisinde okudum, hemcinslerimden utandım
burada sadece aldatma yok
adamın hayatında biri olsa ama öte taraftan karısını ve çocuğunu da hoş tutmaya çalışsa o zaman aldatma olur
burada ise şerefsizliğin dibi var
eve gelme, hesap da verme
maaşını verme, ailenin rızkını kadına yedir
her gün 1 lere kadar evi umursama, kadınla ol
bunları sorunca da kadının kalbini kır
bunlar sadece aldatma mı Allah aşkına?
"çocuk" diyenler olmuş
çocuğuna babalık yapacak adam onun rızkını çalıp başka kadına yedirmez
adamın vicdanı yok
vicdansız insandan da, gerçekten ders alacağı bir müsibet yaşayıp akıllanana kadar (boşanma değil kastettiğim) , heeeeer şey beklenir, her şey!