• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldattigini itiraf eden koca affedermisiniz

Affetmezdim diyen kadınların %90 ı affederdi emin ol
Affetsin yada affetmesin diyemem ama durum bu..

Bende affetmesinden yana degilim Ama ablam duygusal bir surec den geciyor galiba kendini bir turlu ikna edemiyor evliliginin bittigine
Ablan otursun 1 senede neler yaşadıgını bi düşünsün. Çok sevdigi kocası onu nasıl aldattıgını düşünsün. Maaşını o kadınla nasıl yedigini düşünsün. Ona hiç acımadıgını, çocucuguna acımadıgını düşünsün. Affetse bile tekrar o kadına dönecek yada başkasını bulacak. Bi kere yapan yine yapar. Ablanda pişman olduguyla kalır.
Barışsa ne olacakki herşey eskisi gbimi olacak sanıyor. Asla yaşadıklarını unutamıcak. Evde sürekli gergin bi hava dolaşacak. Nefret edicek tiksenecek.
Ablan kendine br iş bulsun çalışsın önüne baksın.

Mrb kadinlar kulubu saygi deger hanimlar sizin fikir ve goruslerinize ihtiyacimiz var bu konuyu ablam icin actim cok sukur Benim evliligim yolunda Ama ablamin ki 1 yildir huzursuz tele sifre koymasiyla kendisine herzamankinden daha fazla bakmasiyla eve gec gelmesiyle maasini getirmemesiyle son zamanlarda kendi kendine gore plan yapip I bazen eve gelmemesiyle hesap vermemesiyle hic bir konuda patlak veren kavgalar bazen hakaretler le gecen bir yil ve butun bunlara tanik 4 yasinda kiz cocuklari var ablam bosanma davasini acti son bir aydir enistede avukat tutup karsi dava acmis sonra gelip cok pismanim affet davayi geri cek Ben yaptim is yerinden bir kadinmis aldattigini itiraf etmis ozur dilemis hattini kirip atmis ablam cekmedi hala ama kafasi cok karisik sizin objektif yorumlariniza ihtiyacimiz var sizce affetmelimi affetti diyelim bu kadar seyden sonra duzelirmi
deli misin bee bulmuşum öyle fırsaattt boşarıımmmm çılgınlar gibi boşarııımmm :))) :D

Bildiğim kadarıyla herhangi bir kabahat sebep gösterilerek açılan dava geri çekilirse ; tekrar aynı kabahat sebep gösterilerek tazminat talep edilemez.
Davanın geri çekilmesi affetmek anlamına gelir.
Ablanızın eşi tazminat ödememek için bunun peşinde olabilir.
Ablanız onu affedecek , davayı geri çekecek , 2 ay sonra o adam boşanma davası açarsa ablanız her şeyi affetmiş sayılacağından tazminat vs talep edemez.

Adama istenen nafaka fazla geldi galiba? :işsiz:

Affetmem. Gerçekten pişman olan adam 1 yıl boyunca o b.ku yiyip boşanma davası açılınca pişman olmaz. Dediğim gibi erkekler bu durumda maddi kaygıya düşüyorlar..

He oldu ki biraz daha sabredeyim çekilecek çilem vardır belki dedim ama eskisi gibi olur mu karı koca arasındaki muhabbet? Aynı evde yabancı gibi yaşadıktan sonra ne anlamı var ki evli kalmanın?

Forumun istatiki üyelerinden biri çok değerli yorumlarını yaptılar.. :KK14:

Siz 2. 3. 4. kadını kabul eder, belki aynı evde yaşamaya bile razı olabilirsiniz ama gururlu ve onurlu kadınlar da var emin olun.. :KK66:

Kadin buna yol vermis buda geri dönmüs iyi bari saygi sevgi olmaz artik affetme aldatilmis bu birmi acaba yapan bida yapar

Ancak evliligi devam eder affedemez omru boyunca hergun aklinda bununla uyanir ve hayati kendine zehir eder

Affetmem,davayı geri çek demesinin nedeni tazminat ve nafaka içindir başka açıklaması yok,ayrıca telefon hattınıda kırmasıda blöf,başka hat alır 2. Bir telefon alır yine görüşür.

Ayrıca enişteniz eve gelmezken para vermezken çoluğum çoğuğum ne yer içer diye düşünmemişken ablanızın kafası niye karışıyor.
bir anlasak. Niyeyse erkekler boyle cazip, vazgecilemez varliklar. Ne yaparlarsa yapsinlar sorun olmayacagini bildikleri icin boyle hesap vermeden yasayabiliyorlar. Nasilsa kadinlar 2 surat asip affediyor. Ne de olsa cocuk var...

Mrb kadinlar kulubu saygi deger hanimlar sizin fikir ve goruslerinize ihtiyacimiz var bu konuyu ablam icin actim cok sukur Benim evliligim yolunda Ama ablamin ki 1 yildir huzursuz tele sifre koymasiyla kendisine herzamankinden daha fazla bakmasiyla eve gec gelmesiyle maasini getirmemesiyle son zamanlarda kendi kendine gore plan yapip I bazen eve gelmemesiyle hesap vermemesiyle hic bir konuda patlak veren kavgalar bazen hakaretler le gecen bir yil ve butun bunlara tanik 4 yasinda kiz cocuklari var ablam bosanma davasini acti son bir aydir enistede avukat tutup karsi dava acmis sonra gelip cok pismanim affet davayi geri cek Ben yaptim is yerinden bir kadinmis aldattigini itiraf etmis ozur dilemis hattini kirip atmis ablam cekmedi hala ama kafasi cok karisik sizin objektif yorumlariniza ihtiyacimiz var sizce affetmelimi affetti diyelim bu kadar seyden sonra duzelirmi

davasını çekmesin tabi ki. kadın bıraktı mı, nafaka mı vermek istemiyor şerefsiz bilinmez de hayırlı bir vesile ile pişmanlık göstermediğinden eminim. bir yapan bir daha yapar o sebeple aman aman hataya düşmesin ablanız.

Aldatilmak cok agir bir tramva biz kadinlar cok hassasiz yani affettim desek bile icimizden cikmaz bi Ömür unutamayiz o yüzden bence kizini alıp yoluna devam etmeli ablaniz ufacik cocuk psikolojisi ne oldu kim bilir yazik yavrum ne haklari var el kadar cocugu boyle üzmeye ablaniz hakli davayi da kazanir onune baksın omur boyu yine aldatacak mi diye dusunmek istemez herhalde

Gerçekçi bir yaklaşım..

Bir diğeride çocuk henüz 4 yaşında ve baba diye çok ağlayacak..hep babasıyla olmak isteyecek vs.. babayı cezalandırmak adına öfkesini çocuğu göstermeyerek çıkaracaksa bence boşanmasın..

Gurur bir yana 4 yaşında bir çocuğun psikolojisi herşeyden önemli bana göre.

Ya ablani aldatmasi fiyasko ama onu da gectimmmmm..
Bu adam cocugunu sevseydi cocugunun mutlulugunu huzurunu dusunur,boyle bir pislik yapmazdi! Simdi pisman olsa kac yazar? Cocugunun hakkini gidip elaleme yedirmis yazikkkk

Affetmezdim. Bir de bir yıllık bir süreden bahsediyoruz. Bir yılda aklı başına gelmemiş de şimdi mi geliyor. Şimdi nafaka tazminat falan gözü korkmuştur. Ayrıca hep derim bir kere yapan bir daha yapar.

bazı yorumları hayretler içerisinde okudum, hemcinslerimden utandım

burada sadece aldatma yok
adamın hayatında biri olsa ama öte taraftan karısını ve çocuğunu da hoş tutmaya çalışsa o zaman aldatma olur
burada ise şerefsizliğin dibi var
eve gelme, hesap da verme
maaşını verme, ailenin rızkını kadına yedir
her gün 1 lere kadar evi umursama, kadınla ol
bunları sorunca da kadının kalbini kır

bunlar sadece aldatma mı Allah aşkına?
"çocuk" diyenler olmuş
çocuğuna babalık yapacak adam onun rızkını çalıp başka kadına yedirmez
adamın vicdanı yok
vicdansız insandan da, gerçekten ders alacağı bir müsibet yaşayıp akıllanana kadar (boşanma değil kastettiğim) , heeeeer şey beklenir, her şey!

donuna kadar alsın koysun kapının önüne inanki düzelmiyor... birdaha yapıyor bu sefer her anlamda geç kalmış oluyorsun..

Zavallı ablan bende aldatıldım çok acı bi durum Ablan boşanır mı boşanmaz mı bilmem ama kocası gerçekten pişman mı bence boşanmayacaksa da iyice bi süründürsün aklı başına gelsin boşan demek çok kolay çocuk olunca daha Farklı oluyor çünkü çocuk olmasa irtibatını koparır atarsın görmessin bir daha suratını ama çocuk olunca hep irtibatta olacaksın

bazı yorumları hayretler içerisinde okudum, hemcinslerimden utandım

burada sadece aldatma yok
adamın hayatında biri olsa ama öte taraftan karısını ve çocuğunu da hoş tutmaya çalışsa o zaman aldatma olur
burada ise şerefsizliğin dibi var
eve gelme, hesap da verme
maaşını verme, ailenin rızkını kadına yedir
her gün 1 lere kadar evi umursama, kadınla ol
bunları sorunca da kadının kalbini kır

bunlar sadece aldatma mı Allah aşkına?
"çocuk" diyenler olmuş
çocuğuna babalık yapacak adam onun rızkını çalıp başka kadına yedirmez
adamın vicdanı yok
vicdansız insandan da, gerçekten ders alacağı bir müsibet yaşayıp akıllanana kadar (boşanma değil kastettiğim) , heeeeer şey beklenir, her şey!
Ne güzel yazmışsın çok haklısın

Back
X