düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürederim... kafamın karmaşık olduğu noktayı anlatıp rahatlamak istiyorum belki bir çoğunuz yargılayacak, kızacak yada hakkımda kötü düşünüp ön yargıyla karşılayabilirsiniz.. 8 yılık evliyim evlenmeden önce 10 yıl biriyle birlikteliğim oldu zaman zaman ayrılmalar tartışmalar oluyor ama birbirimizi seviyorduk.aradan zaman geçtikce sebebini bilmeden ayrıldık ve ayrılığın üzerine bile gitmedik o hastalandı sonra ayrı kaldığımız süre içinde unutmadık birbirimizi benim okul için şehir dışına gitmek zorunda kaldığım zamanda ailesi tarafından evlendirildi... ailesiyle kültür farklılığı vardı aramızda beni istemiyorlardı evlendiğini duyduğum an yaşayan ölü oldum... arada onu görüyordum ve canım çok yanıyordu sırf onu görmemek için belli bir zaman sonra bende evlendim.. eşimi severek evlenmedim belki onu unutmak için oldu bu evlilik ama ona alıştım insan alışkanlıklarından zor vazgeçiyor evliliğim problemli geçti yeteri kadar ilgi ve alaka yok yada bana öyle geliyor dışarıda vaktini çok geçiriyor hep bir yanım eksik kaldı aradan baya zaman geçtikden sonra bundan 2 yıl önce tesadüfen birbirimizi gördük konuştuk numaralarımızı birbirimize verdik arada konuşmak için çünkü yarım kalan çok şey vardı... oda evli ama mutlu değilim dedi onun evliliğide benim evliliğimde birden oldu konuşacak ozaman yaşanan sorunlara cevap vermemiz gerekti ikimizde anladık onun ailesi tarafından ayrılmak zorunda kalmışdık.. ve dahası ama anladığımız tek şey 18 yıl olmuş unutamamışız birbirimizi hayat bizi başka yerlere savurmuş o benim bende onun ilk aşkıydık onca yıldan sonra onu gördüğümde bile halen kalbim çarpıyor ellerim terliyor arada telefonla konuşuyorduk ama yüzyüze görüştük geçenlerde bu yazdıklarıma lütfen kızmayın yargılamayın ben cesaret edip yazıyorum en azından yazabiliyorum... bu yaşadıklarım sizce yanlış olabilir yorum yazarken lütfen kırıcı olmayalım
kimsenın haddine degıl yargılamak tabi....yanı inanın cok zor bı durum bu....bu saatten sonra skaın ilk adımı siz atmayın.bekleyın eşinden ayrılsın sonra siz ayrılın eşinizle..ama bu süreçte hıcbır sekılde yakınlasmayın kendıızıne ve eşinize saygınız için....