aldattım veya aldatıldım diyenler

Allah ım düşmanımın başına vermesin sevmeden evlenmeyi:43: ben sevmeden çıkmaya tiksiniyorum evlenirken ne bilim Allah yardımcınız olsun...

ama bir şekilde iletişimi kesin:20: yoksa kalp ferman dinlemez..kapılır gidersin....ne yapıyorum yha ben diye diye...böyle bir ark.ımın başına geldi:20: mahvetme hayatını mantıklı hareket et...eğer iletişimi kesmezsen geçemezsin önüne....ve onu görmeyecğin yerlerde takıl

Aynen yukardaki arkadaşın dediği gibi...birde bakmışsın dönülmesi imkansız bir yola girmişsin.Boşansanız bile asla eskisi gibi...o aklınızda kalan ilişki gibi olamaz..beraberinde pekçok sorunla mücadele etmeniz gerekecek ve hafızanızda kalan o sevgide yokolup gidecek.

Eşim bencil diyorsunuz...asıl bencil olan ilk aşkınız bence.Bırakıp gitmiş evlenmiş!!!
Aile baskısıymış....hiçbir erkeği kimse zorla evlendiremez...hadi evlendirdi diyelim...bu bencilliğin alasıdır.Kendi aile huzuru için sizi feda etmiş olmuyor mu?

Sakın sakın bir maceraya kendinizi kaptırmayın.

.

bu hayata bi defa geliyoruz bu doğru. lakin hiçbirimiz sinema filmi de çekmiyoruz, burası gerçek hayat. bir senaristin hayal dünyası değil. herkes aldığını kararların bedelini ödemeli. evet bazen o bedeli karşı tarafın bencilliğiyle şahsımızda ödüyor olsa da, bazı seçimlerin önüne geçilmiyor. sizin eski sevgiliniz; 10 yıllık ilişkiyi ailenin baskısıyla bitirip ardına bakmadan başkasıyla evlenecek bi adamsa, kimse kusura bakmasın o adam güzel hatırlanmaz. ilk taşı o atmış. ikinizide mutsuzluğa sürükleyen odur. bedelini de o çekmeli. bana kalırsa, siz kendi evliliğinizde mutsuz olduğunuzu hiç belli etmeden onun mutsuzluğunu dinleyip kırılmış kalbinizi tamir etmeliydiniz. yani evet, yıllar sonra tüm hayallerinizi üzerine kurduğunuz o adama ''mutluyum, sen beni yıkamadın, sensiz de varım'' mesajı vermeliydiniz. şimdi ben hiç sanmıyorum ki yıllar evvel herşeyi göze alıp sizin ardınızda duramamış bu adamın şu saatten sonra boşanıp, sizinde boşanmanızı talep edip sizle evlenmek isteyeceğini. bence tek istediği, gizli bi heycan yaşamak eski aşkıyla.. herşeye rağmen sevdiği kadının ardında durma yürekliliğini gösterememiş bu adamdan, başka bi hareket beklenmez.

he evliliğinizdeki mutsuzluğunuz ayrı bi konu. siz zaten yeterince sevemediğiniz eş nedeniyle, akıp gidecek yer arıyordunuz belki bu da eski sevgiliye çattı. kimbilir.
hakkınızda hayırlısı.

Son düzenleme:
çok ağır konuşuyorsunuz tabiki niyetim bu değil amacım kimseyi kırmamak incitmemek

iyi de boşan diyen arkadaşlara "yılların alışkanlığı" " boşanınca sorunlar çözülecek mi" diyorsun

eski sevgilinle konuşma diyenlere "aşığım" "unutamadım" diyorsun

nasıl olacak bu iş peki

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk aşk helede yarım kalmışsa can çıkana kadar o kalpten acısı özlemi bitmez aslında sizin hatanız şuanki anlattıklarınızda değil ilk aşkı yarım bırakmış olmanız eğer sonua kadar yaşama şansınız olsaydı inanın belki kendiliğinden sönecek ve kalpte bişe kalmadan başka insana kalbinizi açacaktınız ama olmamış bu eksiklik içinde kendinizi üzmeyin derim

yetişkin insan olmak demek yaşantının gerçek ve yanlışlarını mutlu ve mutsuzluklarını bilip
geldiğiniz noktada hata ve yanlışlarınızı kabul edip sorumluklarınızla yaşamanız demektir
siz bir annesiniz ve olgunsunuz 15 yaşında kararsız bir şekilde ikisinide istiyorum eşimi iistiyorum çünkü alışkanlıklarım var ama diğerinede aşıktım ikiside olsun olmaz eğer o kişiyle görüşürseniz inanın sonu ileri bir yakınlaşma olur bu durum bir süre sonra ruhsal sorunlarada yer açabilir onun dışında ya yakalansanız yaşanacaklarınızı ikinizde kaybedeceklerinizi göze alabilecekmisiniz
peki evlenirseniz birbirinize güvenecekmisiniz çünkü ikinizde eşlerinizi aldatmış oluyorsunuz mutlaka büyük sorunlara sebep olacaktır

kararınızı verin ya boşanın onu seçin boşanmazsanız onu hayatınızdan çıkarın 2 şıktada neler kazanıp neler kaybedeceğinizi düşünün

arkadasim zor bir durum ama kendie saygin olmasi icin ki eger bunu sahiden istiyorsan,ya unutmaya calisip esine ve yuvana odaklanacaksin,

yada evet söylemesi kolay belki ama bu durumda esinden ayrilmak,her iki durum icinde esin icin zor seyler olabilir ama düsün hangisi daha aci verici:31:

herşey boşanmayla çözülse ama hayatlarımızda başka birileri var duyulursa bende tahmin edemiyorum neler olabileceğini biz mutlu olalım diye başkalarını da üzmek istemiyoruz...

eee ozaman sana önerim bir piskologa gitmen.Bak çok ciddiyim destek alman lazım.Bu durumdan acilen kurtulman lazım.
Boşan ve hemen evlen demiyorum ki.Aradan zaman geçer.Veya başka şehre gidersiniz.Amacınız kimseyi incitmemek diyorsun en dogru yyol bu.Başka çaren yok.

bu hayata bi defa geliyoruz bu doğru. lakin hiçbirimiz sinema filmi de çekmiyoruz, burası gerçek hayat. bir senaristin hayal dünyası değil. herkes aldığını kararların bedelini ödemeli. evet bazen o bedeli karşı tarafın bencilliğiyle şahsımızda ödüyor olsa da, bazı seçimlerin önüne geçilmiyor. sizin eski sevgiliniz; 10 yıllık ilişkiyi ailenin baskısıyla bitirip ardına bakmadan başkasıyla evlenecek bi adamsa, kimse kusura bakmasın o adam güzel hatırlanmaz. ilk taşı o atmış. ikinizide mutsuzluğa sürükleyen odur. bedelini de o çekmeli. bana kalırsa, siz kendi evliliğinizde mutsuz olduğunuzu hiç belli etmeden onun mutsuzluğunu dinleyip kırılmış kalbinizi tamir etmeliydiniz. yani evet, yıllar sonra tüm hayallerinizi üzerine kurduğunuz o adama ''mutluyum, sen beni yıkamadın, sensiz de varım'' mesajı vermeliydiniz. şimdi ben hiç sanmıyorum ki yıllar evvel herşeyi göze alıp sizin ardınızda duramamış bu adamın şu saatten sonra boşanıp, sizinde boşanmanızı talep edip sizle evlenmek isteyeceğini. bence tek istediği, gizli bi heycan yaşamak eski aşkıyla.. herşeye rağmen sevdiği kadının ardında durma yürekliliğini gösterememiş bu adamdan, başka bi hareket beklenmez.

he evliliğinizdeki mutsuzluğunuz ayrı bi konu. siz zaten yeterince sevemediğiniz eş nedeniyle, akıp gidecek yer arıyordunuz belki bu da eski sevgiliye çattı. kimbilir.
hakkınızda hayırlısı.

Arkadaş çok güzel ifade etmiş...çoğu evlilik çılgınca aşık olunup evlenilmişte olsa...zaman içinde monotonlaşmaya mahkumdur.

..bu ilk aşkın bile olsa böyle olacaktı.
Evliliğine yazık etme derim.

.

.

Son düzenleme:
Biz ne dersek bos sana kalmis!!!

Aklini basina devsir ve eski sevgilinle iliskini hemen bitir!!!!

Ne aldatirim ALLAH'in izniyle nede aldatilmak isterim!

Bunu esin icin degil ONCE KENDINE SAYGIN VARSA yaparsin!!!!!!!!

Sakin seni anlamamizi bekleme, boyle cirkin birseye aslaaa destek veremem!!!!

ALLAH'a SIGIN ve kendine gel artik!!!!!!! :20::20:

Parmağında eşinin yüzüğünü taşıyorsun, gönlünde başka bir adamı!

Bu gönül kayma işlerinin bahanesi olamaz, olmamalı. Ne yardan geçerim ne serden :19: Ya eşinizi boşayın ex aşkınız da karısından boşansız o şekilde görüşün ya da eşinize bunu yapmayın. Aldatmanın fiiliyatı olmaz. İster görüş ister görüşme; o kişi gönlüne düştüyse yazık.

Sizi sevmiyor olabilir, ilgisiz olabilir, herşey olabilir ama bunu haketmez. Yaşayacağı tramvayı düşünebiliyor musunuz?

Alışkanlıklardan vazgeçmek bir kaleme bakar. Sildin mi biter.

zor bi durumdasin..ama bazi arkadaslarin dedigi gibi onla evlenince mutlu olacagi nerden malum??ya hicbisey bekledigin gibi olmazsa??
esinden bosan eger onla mutlu degilsen,ama eski sevgilinle birlikte olmayi tekrar gözden gecir bence...cocuklariniz var mi bu arada??senin ve
onun?

şimdi bu aşk hikayesi tek taraflı değil iki kişilik..bide bunun erkek tarafından olan kısmı var ve bende senin eski sevgilin olayım mesela...oda şöyle düşünüyor olmasın sakın......yıllar sonra eski sevgilimle berfinle karşılaştım..bakışlarından belli hala beni seviyor eee ben onu istememiştim tekmeyi basmıştım ama demekki kadın aklı işte unutmuş ne yani bi şansımı denesemmi acaba tepkisi nasıl lur derrrr veee sana yeşil ışık yakar...ee tabi sende sıkılmışın monotonluktan arayıştasın hemen karşılık verdin...eski sevgili bukez dahada güvenle karısıyla mutlu değilim modunda acındırır kendini...bre adam 8 yıl önce neredeydi aklın....biraz takılırım nede olsa oda evli bende iş ciddiye dönmeden eğleniriz değişiklik olur..ha eğer beni tehdit edecek olursa kendininde başı ağrır..ohh mis gibi bi kaçamak....ben erkeğim nolucakki...olan ona olur..ben ona karımı boşarım diye umutmu veriyorum yada iillede boşanmı diyorum yooook....ee elimi ağzımı siler çıkarım.....kusura bakma canım biraz ağır oldu ama gerçekler acıdır..ne yazıkki erkekler biz kadınlar kadar temiz ve romantik duygusal yaklaşmıyorlar olaya...bence oradan kaçarak uzaklaş kocanın kıymetini bil...ve deki ben kocama layıkmıyım.....

zor bi durumdasin..ama bazi arkadaslarin dedigi gibi onla evlenince mutlu olacagi nerden malum??ya hicbisey bekledigin gibi olmazsa??
esinden bosan eger onla mutlu degilsen,ama eski sevgilinle birlikte olmayi tekrar gözden gecir bence...cocuklariniz var mi bu arada??senin ve
onun?

benim yok ama onunda yok sayenizde kendime gelmeye başladım zor olsada son vermeliyim kimseyi üzmeye hakkım yok yine üzülen ben olurum en azından bir kişi üzülür.

onun?

arkadaşlarım bacılarım üyecanlar ne evlenmesi yaaa..adam berfine ben seninle evleneceğim falan demiyorkli...işte hala seviyorum mecbur ayrıldık kavuşamadık leyla mecnun edebiyatı yaparaktan kadıncağızı yatağa atmayı planlıyor....herkeste hemen evlenince falan diye başlayan cümleler kurmuş..durun yahu bu adam salakmıki 10 yıllık yuvasını yıksın bi macera için...ama kadınlar duygusaldır illede bi ilişkinin sonunda evliliği düşünürüz ama erkekler öyle değilki...yat kalk takıl eğlen bitttiiiii.....

arkadaşlarım bacılarım üyecanlar ne evlenmesi yaaa..adam berfine ben seninle evleneceğim falan demiyorkli...işte hala seviyorum mecbur ayrıldık kavuşamadık leyla mecnun edebiyatı yaparaktan kadıncağızı yatağa atmayı planlıyor....herkeste hemen evlenince falan diye başlayan cümleler kurmuş..durun yahu bu adam salakmıki 10 yıllık yuvasını yıksın bi macera için...ama kadınlar duygusaldır illede bi ilişkinin sonunda evliliği düşünürüz ama erkekler öyle değilki...yat kalk takıl eğlen bitttiiiii.....

evt aramızda evlilik mevzusu açılmadı ama yatağa atmayı planlıyor olayı yok biz sadece yılllar önce konuşamadıklarımzı konuşuyoruz.......

benim yok ama onunda yok sayenizde kendime gelmeye başladım zor olsada son vermeliyim kimseyi üzmeye hakkım yok yine üzülen ben olurum en azından bir kişi üzülür.

arkadaşım inanki eğer devam edersen inanki sen yine üzüleceksin sonu yok
sonradan kahrolup üzülmektense şimdi ayrılıp yaşayacağın sadece özlem olacak ki oda zamanla geçecek

Bugun işyerinde elektirçimiz geldi baya samimiyiz... Kendi halinde köylü bir adam yüzüne baksanız hiç aldatan tip yok saf adam... Facebook hesabını actı bır kızla resımlerıne bakıyordu bende dedım aa karınızmı ne guzel.. Yok dedı arkadasım nasıl arkadas dedım bırlıkte kahvaltı esınız haber varm dıye guldum yok dedım ver numarasını soylıycem utanmyosmusun dedım ay nasıl sınırlendım eger o yapsaydı napardın dedım oldururdum dıyor... Erkekler ne kadar ıgrenc yaratıklar sımdı daha cok ıyı anladım bu zamanda kımseye guvenmıyeceksın aslında

berfin çook tehlikeli sularda yüzüyorsun.
dilerim gözünü biran önce açarsın ve ne yapacak olursan ol önce hayatında ki adama haksızlık etmeyi bir kenara bırak.eşin bencil olabilir ama bu bencil insanla sen 8 sene geçirmişsin ve o insan seni aldatmamış,senin namusuna şerefine bir laf getirmemiş,seni ona bunu yaşatacak bir duruma sokmamış kısacası.evet kocanı sevmiyor olabilirsin ama bu aldatmayı gerektirmez.ayrıca aldatmak benim gözümde illa ki eski sevgiliyle gezip tozmak,yatıp kalkmak değildir onunla muhabbet ediyor olman bile aldatmaktır ki zaten gönlün ona kaymış ve ne olursa olsun bu ortaya çıkarsa başına gelecekler yaptıklarının derecesine göre değerlendirilmeyecek ve sen herhalükarda o sıfatı yemiş olacaksın.bir şey yapmadım sadece konuşmuştum diyemeyeceksin karşındaki insana.

diğer insanla mutlu mu olursun mutsuz mu olursun bilemem,işin içine duygular girdiğinde insan diyecek söz bulamıyor,fakat o kişinin eski sevgilin olması benim gözümde olayı hafifletmiyor,ha şimdi birini bulmuşsun ha 8 sene önceki sevgilinle birliktesin,sonuçta hayatında ki bir başkası.
göze alabiliyorsanız ayrılın eşlerinizden daha sonra ne olacaksa olsun,hayatımızda biri var ortaya çıkarsa daha kötü diyorsunda boşanmadan ortaya çıkarsa daha iyi olmayacağı belli.

umarım aklını başına alırsın ve kendinle birlikte pek çok ocağa ateş düşürmezsin.

yuvanı yıkma bence geçmiş geçmişte kaldı hiç bişi eskisi gibi değil çok iyi düşünün erkek bişi kaybetmez olan sana olur

Back
X