Aldattın gittin ne istiyon daha pisliiiik!!!!

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Beni bırakıp başka kadına gitmişti hatırlarsanız istemiyormuş olmuyormuş benle ..
Yalanları aldatmaları bir iki değil onu gecti....
Bir ay oldu eşyamı alıp çıkalı.hala arıyor arada mesaj atıyor.istediği ne anlamıyorum.arkadaşlarından aratıyor yada özelden arıyor.acmıyorum cvp vermiyorum.neden arıyor hala .o kızla face de gayet mutlu pozlar veriyorlar..benden ne istiyor..kendi bitirdi gitti.peşinden mi koşmamı bekliyordu o günler geride kaldı..cok koştum..cok yoruldum .

Perişan etti gitti..neden arar ne b.k var bende madem...o kızı tanıyorum ne yazsam yazsam mı ...hala seni merak ediyorum lütfen yaz diyor..nerdesin diyor..ne yapıcaksın...ne!!!!
Evlenin ne yaparsanız yapın bırak peşini madem demi? Yeter...sürekli başka onlardan Msj atıyor???neden ne istiyorsun akşamına kızlasın bana niye yazıyon ???pişmanım falan yok tabi.durum mu yokluyor şerefsiz...

İyimisin yazıyor .ya iyim tabi gerzek sen git sabahlara kadar seviş onla şerefsiz sana mı ağlıycam üzlcem..s.....t...r git .sen hiçsin gözümde artık hiç..
Lütfen bu hakaretlerinden kimse banlamasın beni cok sinirliyim site yöneticileri cok kötüyüm neolur atmayın

Hiçbir sekilde cevap vermeyin. Olumsuz cevap bile onu ümitlendirir. Tamamen sessiz kal görmemezlikten gel.
Hiçbişey yazmıyorum aynen umrumda değil arasın acmAm bugün arkadaşı aradı bilmiyordum açtım ama onu sormadım kesinlikle ..kesin o arattı .

Numaranı değiştir artık senin de hoşuna mı gidiyor nedir kalkıp burda başka türlü yazıyormuşsun gibi geliyor

Birisi rahatsız ediyor diye konu sahibi neden değiştirsin numarasını. İnsanın iş bağlantısı oluyor, çevresi oluyor. Bir numara değişikliğinde herkese ulaşılamayabiliyor. Onun vereceği bir zarara katlanmak durumunda değil.

Beni bırakıp başka kadına gitmişti hatırlarsanız istemiyormuş olmuyormuş benle ..
Yalanları aldatmaları bir iki değil onu gecti....
Bir ay oldu eşyamı alıp çıkalı.hala arıyor arada mesaj atıyor.istediği ne anlamıyorum.arkadaşlarından aratıyor yada özelden arıyor.acmıyorum cvp vermiyorum.neden arıyor hala .o kızla face de gayet mutlu pozlar veriyorlar..benden ne istiyor..kendi bitirdi gitti.peşinden mi koşmamı bekliyordu o günler geride kaldı..cok koştum..cok yoruldum .

Perişan etti gitti..neden arar ne b.k var bende madem...o kızı tanıyorum ne yazsam yazsam mı ...hala seni merak ediyorum lütfen yaz diyor..nerdesin diyor..ne yapıcaksın...ne!!!!
Evlenin ne yaparsanız yapın bırak peşini madem demi? Yeter...sürekli başka onlardan Msj atıyor???neden ne istiyorsun akşamına kızlasın bana niye yazıyon ???pişmanım falan yok tabi.durum mu yokluyor şerefsiz...

Yazık egosu zedelenmistir peşinden kosmadiniz diye.
Halbuki vazgeçmeyip yalvarmaliydiniz, gururunuzu hiç sayıp peşinden kosmaliydiniz. Hayalleri yıkıldı şimdi, oldu mu hiç?

Kıza yazmayın. Sizin eskinizle idare eden zavallıya ne denirki zaten.

Ona yazsana, iyiyim tabi üzgün mü olacaktım hayatıma bakıyorum, sen deli misin senin gibi birinin ardından üzüleceğimi düşünecek kadar diye. bu mesajdan sonra hala devam ederse kız arkadaşına bildir durumu. Söyle ona rahat bıraksın düşsün yakamdan dersin.

Birisi rahatsız ediyor diye konu sahibi neden değiştirsin numarasını. İnsanın iş bağlantısı oluyor, çevresi oluyor. Bir numara değişikliğinde herkese ulaşılamayabiliyor. Onun vereceği bir zarara katlanmak durumunda değil.
Engellesin o zaman arayanları bir şey yapmıyor çözüme ulaşmak için burda arayıp duruyor diyor arayan numaraları ya tek tek engelleyecek ya çift hane değiştirecek numarasında.Bir insan rahatsızsa yapar bunu gelip gelip konu açmaz biz ne yapalım şimdi akıl verdik kızdırıyoruz bazılarını!

Numaranı değiştir artık senin de hoşuna mı gidiyor nedir kalkıp burda başka türlü yazıyormuşsun gibi geliyor
Tabiki hoşuma gidiyor.soru mu bu.bana neler çektirdi ne yalanlar dalavereler şöyledi gitti.yoo hiç hoşuma gitmiyor hıh umrumda değil diyemem gayet acık şekilde söylüyorum sürünsün bin pişmanım desin bana çektirdiğiyle kalmasın isterim.hiç Cool takılıyorum aman umrumda değil tavırlarında DEĞİLİM.ne yazık Kİ.numaramı değiştirmem sürünsün .benden engelli istediği yerden aratsın cevabım hep aynı konuşmayıp suratına kapatıyorum ve evet söylüyorum zevk veriyor bana.no mu değiştirmek zorunda DEĞİLİM.bana çektirdikleri yanında ne ki bu...pfff

Ona yazsana, iyiyim tabi üzgün mü olacaktım hayatıma bakıyorum, sen deli misin senin gibi birinin ardından üzüleceğimi düşünecek kadar diye. bu mesajdan sonra hala devam ederse kız arkadaşına bildir durumu. Söyle ona rahat bıraksın düşsün yakamdan dersin.
Aynen öyle yapacağım artık

Engellesin o zaman arayanları bir şey yapmıyor çözüme ulaşmak için burda arayıp duruyor diyor arayan numaraları ya tek tek engelleyecek ya çift hane değiştirecek numarasında.Bir insan rahatsızsa yapar bunu gelip gelip konu açmaz biz ne yapalım şimdi akıl verdik kızdırıyoruz bazılarını!

Hanımefendi gördüğünüz gibi gayet normal bir yanıt vermişim. "Bazıları" ne demek? Zannedersin ağzımdan alev çıka çıka bir şey yazmışım. :KK12:

Aynen değiştirmem numaramı.o kim ki onun İçin değişecem gerekirse savcılığa şikayet ederim

Back
X