Aldattın gittin ne istiyon daha pisliiiik!!!!

Ona yazsana, iyiyim tabi üzgün mü olacaktım hayatıma bakıyorum, sen deli misin senin gibi birinin ardından üzüleceğimi düşünecek kadar diye. bu mesajdan sonra hala devam ederse kız arkadaşına bildir durumu. Söyle ona rahat bıraksın düşsün yakamdan dersin.
Kesinlikle

Hanımefendi gördüğünüz gibi gayet normal bir yanıt vermişim. "Bazıları" ne demek? Zannedersin ağzımdan alev çıka çıka bir şey yazmışım. :KK12:
Ben konu sahibine yazıyorum siz bana yazıyorsunuz sizinle alakamız yok demek ki rahatsız oluyorsunuz dediğimden bana da cevap veriyorsunuz bir mazisi var belki bilmem anlatabildim mi?

Melisacım kaç konu açtın hepsinden çıkardığım sonuç bu heriften rahatsız olduğun.
Hoff niye arıyor bıktım artık özelden arıyor sevgilisi var ama neden arıyor vs vs vs diyorsun.
Madem mesaj atması araması hoşuna gidiyor neden oflayıp puflayıp konu açıyorsun?
Bence sen hala umutlusun. Herif o kızı bırakıp pişmanım ölüyorum dese süründürürsün ama affedersin.
Neden biliyor musun? Çünkü artık onu istemesen engellerdin. Ha ego tatminliği istiyorsan da şimdiye kadar bunu yaşaman ve yetti artık deyip yine engellerdin.
Cevap vermiyorsun merak edip tekrar yazsın istiyorsun çünkü. İnan samimiyetle yazdım. Önerim buna devam etme. Çünkü seni merak etmeyi bıraktığında "yazıyordu ne oldu da yazmıyor" diye dert edineceksin yine.

Engellesene yahu her yerden.
Sanki iletişim yollarını kapattın da herif kapına kadar geliyor gibi isyandasın.
Çok rahatsız olan engellerdi çoktan.
İstediği yerden arasın benim Çan'ımı sıkan aldatılmam ...ve cok şey...anlatamıyorum içimdekileri ..pişman olsun bin pişman olsun istiyorum ..

Pis erkek...
Hala umudu mu var anlamadım ki.

Sevgilisine falan ulaşma canım bırak tamamen çıkart hayatından. ikisinide...
Gez toz eglen hayatına bak...
O salakta merak ettigiyle yedi bokla kalsın ortada... ay sinirimi bozdu:sinirli: bisey yazcamda banmayım simdi :KK53:

Melisacım kaç konu açtın hepsinden çıkardığım sonuç bu heriften rahatsız olduğun.
Hoff niye arıyor bıktım artık özelden arıyor sevgilisi var ama neden arıyor vs vs vs diyorsun.
Madem mesaj atması araması hoşuna gidiyor neden oflayıp puflayıp konu açıyorsun?
Bence sen hala umutlusun. Herif o kızı bırakıp pişmanım ölüyorum dese süründürürsün ama affedersin.
Neden biliyor musun? Çünkü artık onu istemesen engellerdin. Ha ego tatminliği istiyorsan da şimdiye kadar bunu yaşaman ve yetti artık deyip yine engellerdin.
Cevap vermiyorsun merak edip tekrar yazsın istiyorsun çünkü. İnan samimiyetle yazdım. Önerim buna devam etme. Çünkü seni merak etmeyi bıraktığında "yazıyordu ne oldu da yazmıyor" diye dert edineceksin yine.
Söylediklerin cok doğru zaten kendimde diyorum yazsın pişman olsun ...ama hatam unutamamak yaşananları belki ...içimde patlayacak..aynen yazsın istiyorum demek ki ..bilmiyorum..içim çok kötü...gececek mi ...unutacakmıuım..ne gecemi anlatabilirim ne gündüzümü...her saatim ayrı bi hikaye ayrı binsıkıntı...söylediklerin doğru yaşadıklarım kadar gercek...hiç bişey diyemiyorum .bilmiyorum

Söylediklerin cok doğru zaten kendimde diyorum yazsın pişman olsun ...ama hatam unutamamak yaşananları belki ...içimde patlayacak..aynen yazsın istiyorum demek ki ..bilmiyorum..içim çok kötü...gececek mi ...unutacakmıuım..ne gecemi anlatabilirim ne gündüzümü...her saatim ayrı bi hikaye ayrı binsıkıntı...söylediklerin doğru yaşadıklarım kadar gercek...hiç bişey diyemiyorum .bilmiyorum
Engelle emin ol çok rahatlayacaksın.
Denedim onaylıyorum

Kisaca ozet:KK53:
images-1.webp

Engelle emin ol çok rahatlayacaksın.
Denedim onaylıyorum
Tmm
Sakın yazma bırak vicdan azabıyla ölsün pislikkk
Asla yazmam vicdan yapsın umrumda değil
Ona en büyük darbe hiç bir şekilde iletişim kurmamandir inan geberir deli olur tek kelime cevap verme oh oh ohhh
Evet canım haklısın yok yazmıyorum dediğin gibi kudursun ohhh çok iyi olur inşallah
Böyle mi harbiden ...beter olsun
Engelle...heryerden. yok say çıldırsın:KK76:
Tmm yapıcam heryerden başlıcam engeli doğru diyorsunuz
Engelle dahada delirsin :kahve:
Tmm artık kafayı yer..

Back
X