Gelinlik Modelleri Aldığım gelinliği beğenmiyorum :(

Senakysk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
19
2
1
29
Hanımlar fikir verirmisiniz bana , gelinlik aldım ilk giydiğim de güzel gibiydi daha sonra fikrim değişti aldığım yerde daha güzel bi gelinlikte yok aslında model olarak güzel gelinligim ama A kesim ben birazdaha kabarik durmasini istiyorum provaya gittiğim de söylesem tarlatan degisimi olurmu kabarık durmasini sağlayan tül denildi ama tarlatan degilmi? Ne yapmam lazım

Değişim bile yapılıyo. Ben sonradan kabarttırdım. Sen istediğini söyle nasıl olacağını onlar söyler. Onların işi bu sen bilemezsinki neden kendini üzüyosun

Değişim bile yapılıyo. Ben sonradan kabarttırdım. Sen istediğini söyle nasıl olacağını onlar söyler. Onların işi bu sen bilemezsinki neden kendini üzüyosun
Daha sonra değişim için gittim ama diğer modelleride begenmedigim aldığım gelinliğin modeli güzel ama özel dikim değil daha sonradan kabartma nasıl oluyoki ilk defa duydum

Sen n
Daha sonra değişim için gittim ama diğer modelleride begenmedigim aldığım gelinliğin modeli güzel ama özel dikim değil daha sonradan kabartma nasıl oluyoki ilk defa duydum
Sen nasıl olacağını düşünme onlar biliyo bu işi

kabarik durmasini saglayan tamamen tüldür, eger tarlatan ile kabariklik saglamaya calisirsan cok sakil goruntu olusur tarlatanin disaridan belli olmasi kadar daha berbat bir goruntu yok...

alt katlarina tül ekletebilirsin ve kabarik bir gelinlik istiyorsan tülün cinsi cok onemli olmakla birlikte 9-10 kat tül olmali eteklerinde...

Katiliyorum. Tarlatanin cizgilerinin disardan gorunmesi tipki kaburgasi sayilan "ince" mankenler gibi olur. Hic hos durmaz.
Tek care terziye tul eklettirmek.
Tok ve sert kumas tuller secmek isini kolaylastirabilir S Senakysk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…