- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
29.07.2012 de bırakıp gittin beni meleğim.
Bugün tam 1 yıl oldu beni bırakalı.Öğle vaktiydi seni benden aldıklarında.Öylece bıraktım seni orada sarılıp öpemedim seni annem.
Göstermediler sakladılar seni.Ne olurdu birkez görseydim o gül yüzünü.
Bazen bir melek giriyor rüyalarıma o sen misin bebeğim.
"Beni göstermediler ama ben rüyalarındayım ağlama anne mi" diyorsun.
Tek tesellimdi mezarına gelip seninle konuşmak toprağına dokunmak.Şimdi yattığın yerden çok uzaktayım affet beni gelemiyorum canım kzım.
Sana veda bile edemedim
Ama ne kadar uzağa gitsem de içimdesin sen.Aklımda kalbimdesin.Aldığım her nefestesin yavrum.
Ah meleğim ilk göz ağrım çıkaramıyorum seni aklımdan.Gözümü açıyorum SEN kapatıyorum yine SEN SEN SEN...
Rüyalarıma giren o melek gözlerimin önünde o sensin biliyorum yavrum.
Her ne kadar yüreğimi de kanatsa sensizlik dayanıyorum be annem.
Baban,senin kardeşin olsun istemiyor ve ben anladım ki sana hasret geçecek bu ömür.Bir nebze olsun acımı dindirecek,yarama merhem olup teselli verecek bana anne diyecek bir evladım olmayacak.
Bizim hep ilk göz ağrımız bitanecik evladımız olarak kalacaksın.Bir kardeşin olsaydı eğer yine dolmazdı ki yerin.
Çünkü sen benim küçük meleğimsin.Dokunamadığım koklayamadığım öpemediğim ellerimin arasından kayıp gidenimsin.
Hasretimsin özlemimsin...
Biliyorum bizi bekliyorsun cennette Yüce Mevlam şefaatinden bizleri mahrum etmesin yavrum.
Şu yalan dünyada hayalinle yaşıyorum öpüp koklayamadım bağrıma basamadım doya doya.
Dilerim cennette kavuşuruz Elif Zümra'm.
Bu gece de gel rüyama olur mu annem.Doğum günün kutlu olsun canım kızım.
Seni çok seviyoruz...Ve seni çok ama çok özledik bebeğim...
Bugün tam 1 yıl oldu beni bırakalı.Öğle vaktiydi seni benden aldıklarında.Öylece bıraktım seni orada sarılıp öpemedim seni annem.
Göstermediler sakladılar seni.Ne olurdu birkez görseydim o gül yüzünü.
Bazen bir melek giriyor rüyalarıma o sen misin bebeğim.
"Beni göstermediler ama ben rüyalarındayım ağlama anne mi" diyorsun.
Tek tesellimdi mezarına gelip seninle konuşmak toprağına dokunmak.Şimdi yattığın yerden çok uzaktayım affet beni gelemiyorum canım kzım.
Sana veda bile edemedim

Ama ne kadar uzağa gitsem de içimdesin sen.Aklımda kalbimdesin.Aldığım her nefestesin yavrum.
Ah meleğim ilk göz ağrım çıkaramıyorum seni aklımdan.Gözümü açıyorum SEN kapatıyorum yine SEN SEN SEN...
Rüyalarıma giren o melek gözlerimin önünde o sensin biliyorum yavrum.
Her ne kadar yüreğimi de kanatsa sensizlik dayanıyorum be annem.
Baban,senin kardeşin olsun istemiyor ve ben anladım ki sana hasret geçecek bu ömür.Bir nebze olsun acımı dindirecek,yarama merhem olup teselli verecek bana anne diyecek bir evladım olmayacak.
Bizim hep ilk göz ağrımız bitanecik evladımız olarak kalacaksın.Bir kardeşin olsaydı eğer yine dolmazdı ki yerin.
Çünkü sen benim küçük meleğimsin.Dokunamadığım koklayamadığım öpemediğim ellerimin arasından kayıp gidenimsin.
Hasretimsin özlemimsin...
Biliyorum bizi bekliyorsun cennette Yüce Mevlam şefaatinden bizleri mahrum etmesin yavrum.
Şu yalan dünyada hayalinle yaşıyorum öpüp koklayamadım bağrıma basamadım doya doya.
Dilerim cennette kavuşuruz Elif Zümra'm.
Bu gece de gel rüyama olur mu annem.Doğum günün kutlu olsun canım kızım.
Seni çok seviyoruz...Ve seni çok ama çok özledik bebeğim...