Cennet Meleğim

Nunuco

Aslan🦁
Pro Üye
Anneler Kulübü
17 Eylül 2015
861
1.230
113
Çok özledim ben prensesimi meleğimi Mercanımı. Çok uzaklarda şimdi bensiz kaldı oralarda. Oysa ben her an onunla konuşurdum. Güne onunla konuşarak başlar yine onunla konuşarak uyurdum. Şimdi bakıyorum 47 gün olmuş onsuz geçen. Herşey ne kadar boş ne kadar anlamsızmış. Dert ettiğim şeyler ne kadarda boş ve gereksizmiş. Canım o kadar acıyor ki . Içimdeki yangını tarif edemiyorum. Uyansam keşke hepsi kötü bir rüya olsa bebeğim hala karnımda olsa yine ona kavuşmak için gün saysam.
3 buçuk sene bekledim hamile kalmayı bir bebeğim olmasını .. Çok istedim ummadığım anda da hamile olduğumu öğrendim. Ne kadar mutlu olmuştuk ne kadar sevinmiş şükretmiştik. Eşimin o gülüşü gözlerinin parlaması hala unutamıyorum . Ama demek ki imtihanimiz bitmemiş. Nasipte böylesi varmış. Herşey rabbimden en doğrusunu en hayırlısını bilen odur. Evladım ve ben gibi evladını kaybeden bütün cennet annelerinin evlatları canları herşeyin en doğrusunu en hayırlısını bilen rabbime emanet .

Çığlığımı duymadınız.
Çünkü çıkmadı sesim,bağıramadım.
Anne"İçim Yanıyor"diyecektim.
Anladım ciğeri alev, diyemedim.
İçimi döktüm eşime,dostuma.
Ardından arama dedim beni utanırım.
"Yavrum" diyince elalem.
Gözüm yaşardı sadece, kalakaldım.
O'da hamileymiş kelimesini duyunca
Yine açıktı gözüm,uyuyamadım.
Kokladım bir başkasınınkinin kokusunu
Ne eşimi, ne kendimi bulamadım.
Vuruldu yüzüme, ama yüreğim acıdı.
Ağlayansa bana yoldaş tüm hücreler.
O'nun kapısını çaldım, istedim.
Bana verdiği sabır, elde var sabır.

Çok özledim ben prensesimi meleğimi Mercanımı. Çok uzaklarda şimdi bensiz kaldı oralarda. Oysa ben her an onunla konuşurdum. Güne onunla konuşarak başlar yine onunla konuşarak uyurdum. Şimdi bakıyorum 47 gün olmuş onsuz geçen. Herşey ne kadar boş ne kadar anlamsızmış. Dert ettiğim şeyler ne kadarda boş ve gereksizmiş. Canım o kadar acıyor ki . Içimdeki yangını tarif edemiyorum. Uyansam keşke hepsi kötü bir rüya olsa bebeğim hala karnımda olsa yine ona kavuşmak için gün saysam.
3 buçuk sene bekledim hamile kalmayı bir bebeğim olmasını .. Çok istedim ummadığım anda da hamile olduğumu öğrendim. Ne kadar mutlu olmuştuk ne kadar sevinmiş şükretmiştik. Eşimin o gülüşü gözlerinin parlaması hala unutamıyorum . Ama demek ki imtihanimiz bitmemiş. Nasipte böylesi varmış. Herşey rabbimden en doğrusunu en hayırlısını bilen odur. Evladım ve ben gibi evladını kaybeden bütün cennet annelerinin evlatları canları herşeyin en doğrusunu en hayırlısını bilen rabbime emanet .
Gecmis olsun dusuk mu ?

Allah size sabır, güç ve kuvvet versin.
Umarım bundan daha zor bir imtihan çıkmaz bir daha asla karşınıza.
İnşallah yavrunuzu sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz.
Ne söylenir bilmiyorum açıkçası. Allah yardımcınız olsun.

Allah size sabır, güç ve kuvvet versin.
Umarım bundan daha zor bir imtihan çıkmaz bir daha asla karşınıza.
İnşallah yavrunuzu sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz.
Ne söylenir bilmiyorum açıkçası. Allah yardımcınız olsun.
ALLAH razı olsun. Alanda verende rabbim. Inşallah rabbim kimseyi evladıyla canıyla sınamasın anlatıldığından daha zor. Rabbim kimseyi beni anlamak zorunda bırakmasın.

Hiç bir teselli kelimesi eminim ki sizi rahatlatmayacak bu yüzden size sadece sabır diliyorum.. :(

Hiç bir teselli kelimesi eminim ki sizi rahatlatmayacak bu yüzden size sadece sabır diliyorum.. :KK43:
ALLAH razı olsun. Rabbim kimseye yaşatmasın . Evet hiçbir cümle bu acıyı ne tarif edebilir nede dindirebilir. Yazmak içindekileri dökmek biraz olsun rahatlatıyor sanki.

Iste 10 gun once dusuk yaptim. 1 hafta sonra cok kanamam oldu cok kan kaybetmisim mahfoldum hastaneye geldiginde ayakra duramiyodum kan falan verdiler anca kendime geldm ..

Başınız sagolsun ben de bir cennet kuşunun annesiyim dokuz aylikti dogumunu beklerken öldügünü bizi birakip baska diyarlara uctugunu ogrendik... iki yil oldu hic bir gunu hamza'siz gecmeyen
...
Rabbim sabrinizi artirsin insallah . . .

Benimde bebeğimm cennete uçtu ... çok zor Allah tüm yaşayanlara sabır versin o içimdeyken bana çok güç katıyodu kendimi bambaşka hissediyordum o gitti ama unutamıyorum rüyalarıma girdi bi kaç kez seni beklicem annecim diyodu dünyaya gelmesi hayırlı olmayacakmış demekki diye avutuyorum kendimi.:KK42:

Allah sabir versin...sizi çok iyi anlıyorum...
Bende 25 haftalik bebegimi kaybettim..
Gecmeyecek gibi geliyor ama zamanla geciyor...emin olun beterin beteri var...Rabbim hayirla kucaginiza bir bebek nasib etsin

Canım geçmez o acı bılırım o yuzden gecmıs olsun dıyemıyorum bende oglumu kaybettım. Allah bunları hafıfletecek sevıncler yasatsın tez zamanda. Bende 12.haftamın bıtımınde dusuk yaptım. Sımdı yenıden hamıleyım. Olmaz sanıyorsun bırdaha anne olamıcam sanıyorsun ama allah oyle buyuk kı hıc beklemedıgın anda yasatıyor o sevıncı. Insallah tez zamanda tekrar hamıle kalırsın

Back
X