- 17 Eylül 2015
- 861
- 1.230
- 113
Çok özledim ben prensesimi meleğimi Mercanımı. Çok uzaklarda şimdi bensiz kaldı oralarda. Oysa ben her an onunla konuşurdum. Güne onunla konuşarak başlar yine onunla konuşarak uyurdum. Şimdi bakıyorum 47 gün olmuş onsuz geçen. Herşey ne kadar boş ne kadar anlamsızmış. Dert ettiğim şeyler ne kadarda boş ve gereksizmiş. Canım o kadar acıyor ki . Içimdeki yangını tarif edemiyorum. Uyansam keşke hepsi kötü bir rüya olsa bebeğim hala karnımda olsa yine ona kavuşmak için gün saysam.
3 buçuk sene bekledim hamile kalmayı bir bebeğim olmasını .. Çok istedim ummadığım anda da hamile olduğumu öğrendim. Ne kadar mutlu olmuştuk ne kadar sevinmiş şükretmiştik. Eşimin o gülüşü gözlerinin parlaması hala unutamıyorum . Ama demek ki imtihanimiz bitmemiş. Nasipte böylesi varmış. Herşey rabbimden en doğrusunu en hayırlısını bilen odur. Evladım ve ben gibi evladını kaybeden bütün cennet annelerinin evlatları canları herşeyin en doğrusunu en hayırlısını bilen rabbime emanet .
3 buçuk sene bekledim hamile kalmayı bir bebeğim olmasını .. Çok istedim ummadığım anda da hamile olduğumu öğrendim. Ne kadar mutlu olmuştuk ne kadar sevinmiş şükretmiştik. Eşimin o gülüşü gözlerinin parlaması hala unutamıyorum . Ama demek ki imtihanimiz bitmemiş. Nasipte böylesi varmış. Herşey rabbimden en doğrusunu en hayırlısını bilen odur. Evladım ve ben gibi evladını kaybeden bütün cennet annelerinin evlatları canları herşeyin en doğrusunu en hayırlısını bilen rabbime emanet .