aldığım koltuklar çürük çıktı çok sinirliyim

mistero35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
616
28
298
İzmir
haziran ayında izmirin en bilindik! en kaliteli! mağzasından koltuk takımı aldım daha 1. haftası derileri yırtıldı tahtaları çıktı kısacası koltuklarçöplük oldu defalarca gidip şikayet ettim ama yinede taksitlerini ödedim her defasında görevli yollucaz deyip yollamadılar. kasım ayında koltuklardan 1 tanesi ikiye ayrılınca açtım ağzımı yumdum gözümü 2 kişi yolladılar üçgün sonra gelicez dediler ama gelmediler sonra taşınmışlar ulaşmak imkansız oldu ben bunlara bu koltuklar değişim olmadan veya yapılmadan bunu ödemicem dedim kasımdan beri taksitlerini yatırmadım. ama bugün eve icra kağıdı yolladılar şimdi aradım yine bağırdım çağırdım ancak sonuç 0 annem çürük koltukların 3 aylık taksidini yatırmaya gidiyo kısacası garanti kapsamının geçmesini bekliyolar! benim bu durumda ne yapmam lazım tüketici hakları vesaire bu konuda hiçbişey bilmiyorum ucuz bişeyde değil aldığım. 2.500 e almıştım nereye şikayetçi olmam lazım lütfen yardım edin koltukları gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyo artık resmen ikiye ayrıldı üstü çıktı falan koltuğun! fazla kullanmadığımız halde!!

garanti belgesi var haziran ayına kadar garanti kapsamında ama gelipte koltukları alan yok bir kere geldiler 3 gün sonra gelicez dediler bi daha arasamda bağırsamda çağırsamda kimse gelmedi şimdi bide utanmadan icra kağıdı yolladılar.

sadece izmirde olan bir firmamı yoksa genel müdürlüğü varmı istanbulda falan varsa orayı arasanız bide okkalı bir mail yazsanız bıktırana kadar ,

firma ismi söylemenizin bir sakıncası var mı bende izmirde yaşıyorum hani temkinli olayım o firmaya karşı diye

sadece izmirde olan bir firmamı yoksa genel müdürlüğü varmı istanbulda falan varsa orayı arasanız bide okkalı bir mail yazsanız bıktırana kadar ,

firma ismi söylemenizin bir sakıncası var mı bende izmirde yaşıyorum hani temkinli olayım o firmaya karşı diye

işte o yüzden firma ismi veremedim ama şirin yerde karabağlarda kemer altında bahçelievlerde her yerde şubesi var beyaz eşyadan koltuğa laptopa çeyizlik herşey satan izmirin isimli!!!! mağazası! çalışanlarıda saygısız sattıkları ürünlerde çürük!

gidip bi rezalet çıkarmak lazım gibi geliyor bana. sinir oldum valla

telefonda demediğimi bırakmadım bel fıtığı olduğum için gidemedim şimdi annem gitti annem sessiz kadındır 3 aylık taksidinide yatırıcak şimdi eve icra gelirse naparız dedi dahada sinir oldum bu nasıl bi rezillik aklım almadı. koltukların halini görseniz bide ne derisi kaldı ne tahtası

elınıze gelen ıcra kağıdının sol ust köşesinde örnek no kaç yazıyor 7 mı 10 mu. tebliğ aldığınız tarıh ne zaman?

işte o yüzden firma ismi veremedim ama şirin yerde karabağlarda kemer altında bahçelievlerde her yerde şubesi var beyaz eşyadan koltuğa laptopa çeyizlik herşey satan izmirin isimli!!!! mağazası! çalışanlarıda saygısız sattıkları ürünlerde çürük!

2500 az para değil. :19:
Genel müdürlüğünü arayıp söyle.
Eğer gene gelmezlerse tut bir kamyonet koydur kotukları götür genel müdürlüğe.
Maraza çıkarmak lazım böyle satıcılara

Tuketici haklari bu kaymakamliklarda olan belli bir limite kadar olan davalarla ilgileniyor ama limit 1500 muydu 2500muydu hatirlayamadim. eger kaymakamliktakiler ilgileniyorsa isin cok kolay. sadece derdini anlatan ve firmadan koltuklarin ucretini talep eden bir dilekce koltuklarin faturasi ve garnti belgesi sen sadece dilekce ile birlikte bunlari veriyorsun en fazla. uc ay icinde lehine sonuclaniyor. yok bu t.haklai bakmiyorsa bir avukatla gorusun bilgi alin avukat ya da siz cekilir mi bilmiyorum ama ihtar vs. cekin ya da icrayi reddeder bi yazi vs. ama resmi yollardan diger turlu hicbir sekilde ciddiye alinmazsiniz. bie de site de hukuk kosesi var konunuzu oraya yazin. ilgileniyorlar sagolsunlar

Mahkemeye ver. Tüketici haklarından yararlan.
Kaç kere aradığını eve geldiklerini ama hiç bişey yapmadıklarını ispatla.
Eve gelince arıza kaydı falan tutmuş olmaları lazım. O yoksa aradığınız telefonun dökümlerini isteyin. Kaç kez aradığınız görünsün.
Gör bak yenisini nasıl getiriyolar kapının önüne kadar.

Şirketin ismini de ver bence. Görenler almasınlar böylelerine her şey müstahak.

Yatırmasaydınız keske taksıtlerı oyle kolay degıl ıcraya vermek fılan tuketıcı haklarına gdıp sıkayetcı olabılırsınız onlara yazı gıder tutusurlar hemen

Bende izmirde yaşıyorum hangi mağaza bu çıkaramadım bir türlü ? Gidip bir rezillik çıkarın madem iyilikle anlamıyorlar

Son düzenleme:
sen ne sabırlısın öyle arkadaşım..

yüklet bi kamyona götür mağazanın önüne(taşındıysa diğer şubesine)avazın çıktığı kadar bağır.bak o zaman nasıl rezil olup tutuşuyorlar..

şu meşhur ABM mağazaları alibeyler yani işte hiçbişey bilmediğim içi böyle oluyo daha önce tamire verdiğim telefonda böyle olmuştu:( evet arıza falan yazdılar ordada çıkıyomuş zaten tamir olana kadar veya yenisi gelene kadar ödemeyeceğimide belirttim ama icrayı genel müdürlükleri! yolluyomuş annemde korkudan gitti 3 aylık taksidi yatırmaya ben ne kadar bağırsamda çağırsamda parasıyla nasıl rezil oluyo insan canlı örneği gibiyim resmen aklınızda olsun izmirde olanlar ABM mağazalarından çaydanlık bile almayın!

şu meşhur ABM mağazaları alibeyler yani işte hiçbişey bilmediğim içi böyle oluyo daha önce tamire verdiğim telefonda böyle olmuştu:( evet arıza falan yazdılar ordada çıkıyomuş zaten tamir olana kadar veya yenisi gelene kadar ödemeyeceğimide belirttim ama icrayı genel müdürlükleri! yolluyomuş annemde korkudan gitti 3 aylık taksidi yatırmaya ben ne kadar bağırsamda çağırsamda parasıyla nasıl rezil oluyo insan canlı örneği gibiyim resmen aklınızda olsun izmirde olanlar ABM mağazalarından çaydanlık bile almayın!
Genel merkezi arayın. Kaç kere geldiklerini ama hiç bişey yapmadıklarını söyleyin.
Garanti süresi bitsin diye bekliyosunuz ama sizi tüketici hakları mahkemesine vericem diyin.
Sizi kaç defa aradığıma dair telefon kayıtlarını, arıza raporlarını hepsini mahkemeye sunucam.
Hiç bir şey yapmadığınızı da kanıtlıcam diyin. Bir de utanmadan icra gönderiyosunuz döküntü mal satıp diyin.
Bağırın çağırın telefonda çok güzel işe yarıyor:)

Eğer yine bişey yapmazlarsa gerçekten gidin mahkemeye..

soruma cvp vermedınız. verın kı yasal haklarınızı soyleyeyım. elınıze gelen kağıtta ne yazıyor. sol ust koşede 7 mı 10 mu

Genel merkezi arayın. Kaç kere geldiklerini ama hiç bişey yapmadıklarını söyleyin.
Garanti süresi bitsin diye bekliyosunuz ama sizi tüketici hakları mahkemesine vericem diyin.
Sizi kaç defa aradığıma dair telefon kayıtlarını, arıza raporlarını hepsini mahkemeye sunucam.
Hiç bir şey yapmadığınızı da kanıtlıcam diyin. Bir de utanmadan icra gönderiyosunuz döküntü mal satıp diyin.
Bağırın çağırın telefonda çok güzel işe yarıyor:)

Eğer yine bişey yapmazlarsa gerçekten gidin mahkemeye..

dedim neler ddedim bugün bide yüzüme telfon kapadılar sonra yine aradım küfür ettim bu sefer

kaymakamlıga gıt, orda dilekçe dolduruosun sanırım, tuketıcı hakları için. zaten yönlendırırler kaymakamlıkta. faturanı garantı belgenı falan gotur. işlem yapsınlar. olayı da anlat taksıtlerı odemedım gelip baksınlar dıye ama ıcra kagıdı gonderdıler de. yardımcı olacaklardır

soruma cvp vermedınız. verın kı yasal haklarınızı soyleyeyım. elınıze gelen kağıtta ne yazıyor. sol ust koşede 7 mı 10 mu

kağıdı annem alıp gitti 3 aydır ödeme yapılmadığı bunun için yasal işlemlere başlandığı yazıyodu zaten direk sinir krizi haline geldim 2 tane kağıt vardı 2.sini okumadım bile direk orayı aradım annemde kağıdı alıp 3 aylık taksidi yatırmaya gitti

Back
X