Şöyle profilinde 150 tane sahte ürün satmış ana herkes 5 puan vermiş bende ona güvendim. O yüzden kontrol etmedim, Alıcı yorumlarına. Yani bunu meslek edinmiş. Derdim param değil. Yapmaması"Sahte gibi" ne demek? Kodu varmış, bakmadınız mı sahte mi değil mi diye?
Basit bir kodu kontrol etmeye üşenen insan dava açmaya üşenmeyecek mi?
Ayrıca kıza kamu davası açılmasını istemiyorsanız siz kime dava açacaksınız?
300 TL üzeri yapıyor ve her markaya değil zaten ordan aldımOrjinallik kontrolü yapiliyor gardirops,dolap vs.. de. Orjinal cikmazsa iade edersiniz
Siz kendiniz de emin degilsiniz ki.Hayır konu bu işi baya yapması. Sattıklarına baktım full sahte kozmetik. Herkeste anlamamış 5 puan vermiş konu bu
Valla avukat masrafiniz daha pahaliya denk gelir 50 liralik ürün icin 3bin lira vermeyin300 TL üzeri yapıyor ve her markaya değil zaten ordan aldım
Evet doğru. Ama cilt sonuçta sürekli satıyor. O yüzden insanların kaldırılmasını istemiyorumSiz kendiniz de emin degilsiniz ki.
Aldiginiz urunu iade edip paranizi geri almak ve musteri hizmetlerine sikayette bulunmak yeterli.
Hayır canım konu o değil konu hep satması. 150 ürün satmış kozmetik. Almanya’dan getirdim yazmış ama sahteymiş meğer yani bunu herkese yapıyor cilt önemli diye aslında tereddüt ettim yoksa iade ederim hakkım varIade etmeyi düşündünüz mü?
Acip kullandınız, beğenmeyince kizi da dava ile korkutur alirim parami diye de düşünüp, hukuki dayanak arıyor gibisiniz.
Avukatlar bosuna mi okuyor yahu, verin paranızı danışın.
Cogu kisi ucuz fiyata bile bile aliyor kiEvet doğru. Ama cilt sonuçta sürekli satıyor. O yüzden insanların kaldırılmasını istemiyorumkanser riski bile var
Hayır canım konu o değil konu hep satması. 150 ürün satmış kozmetik. Almanya’dan getirdim yazmış ama sahteymiş meğer yani bunu herkese yapıyor cilt önemli diye aslında tereddüt ettim yoksa iade ederim hakkım var
Şöyle profilinde 150 tane sahte ürün satmış ana herkes 5 puan vermiş bende ona güvendim. O yüzden kontrol etmedim, Alıcı yorumlarına. Yani bunu meslek edinmiş. Derdim param değil. Yapmaması
Hadi ya, o kadar uygun mu?Iade edin, sahte ise bunu belirten yorum yazin. Yonetime sikayet edin.Iyice arastirmadan guvenip alisveris yapmayin bu tur yerlerden bence.
Bu arada avukat danisma ucreti 450 tl su an guncel. Arkadasiniz bile olsa kimsenin vaktini bu sekilde calmayin rica edeiyorum.
Mağazadakine baktım daha farklı sahte eminim birde nerden aldığını buldum instagramdan 10 tlye alıyorE iade edin. Internetten hele de şahıstan kozmetik urun alacak kadar kendini önemsemeyen de kendi bilir, size ne.
Orijinal urun ve dogru soyluyorsa ne yapacaksınız?
Sadece danışma ya. Ne kadar olsun başkaHadi ya, o kadar uygun mu?
Her tarafta mantar gibi hukuk fakültesi açılınca gelinen durum, bir protez tırnak, ipek kirpik parası ha:)
Adamlar o danışana cevap vermek için 4 sene en az emek harcıyor.Sadece danışma ya. Ne kadar olsun başka
Neden Bunu yazıyorsunuz? Ben burda belki paylaşmak istemiyorum? Ayrıca nerden biliyorsunuz?Bunların hangisi benim sorularımın cevabı tirsi hanım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?