aldığım pardesüm..nasıl sizce..

çok hoşuma gitti güle güle kullan bu sitedenmi aldınız ürünleri nasıl. inceledimde güzel gömlekleri var

çok hoşuma gitti güle güle kullan bu sitedenmi aldınız ürünleri nasıl. inceledimde güzel gömlekleri var

teşekkür ederim canım..beğenmene sevindim...
yok netten almadım, bulunduğum yerdeki bi mağazadan aldım...zühreyi çok seviyorum çok kaliteli ürünleri...
tavsiye ederim..kumaşların kalitesi elini dokunmadan bile belli oluyor...ben biraz pahalı almışım ama keşke daha önce bu siteyi görseydim burdan sipariş ederim...
ben 250 ye aldım ama bu sitede 210 liraymış...

cok guzelmıs canım, güle güle kullan.

ben pazara pek cıkmazdım önceden, hep magaza veya netten alışverıs yapardım. pazarda aynı modeller, tum elbıse, etek, gomlek, perdesu, kap vs. netteki ve magazadakılerın en az yarı fıyatı. bazıları 1/3 fıyatı falan. pazarı tavsıye ederım.
ben o kadar parayı bosuna vermısım...

teşekkür ederim canım,
ben pazara pek gidemiyorum ufak çocuğum var o yüzden bırakacak kimsem yok...buraya yabancı olduğumuz için ancak eşimle birlikte gidip alıyorum...
pazar bize çok uzak olunca mecbur mağazalara yöneliyoruz...biraz pahalı oluyor evet ama başka çözüm olmayınca mecburiyetten alıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…