• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu aldığım takımı beğenmedim bunla değiştiricem lütfen yardım edin kızlar.bu nASIL

Güzel zevkli güle,güle kullan ama her gün toz almayı ihmal etme bu renk tozu gösterir

Canım onada baktım zevkler tartışılmaz ama ben daha düz detaysız ve açık renk takımları beğeniyorum istikbale filân baksana

rapsodi olanı mı aldın?

evet tatlım rapsodiyi aldım.koltuklarım açık krem koltukla tamamlar diye düşündüm. duvarlarımda gri,tek duvarıda taş desenli duvar kağıdı var. ünitenin içindeki grilikte duvara uyum sağlar düşüncesiyle bu ürün gözüme hoş gelir gibi calandı.tabi eşim beğenmedi üniteyi.bakalım geldiğinde umarım kötü sonuç olmaz

evet tatlım rapsodiyi aldım.koltuklarım açık krem koltukla tamamlar diye düşündüm. duvarlarımda gri,tek duvarıda taş desenli duvar kağıdı var. ünitenin içindeki grilikte duvara uyum sağlar düşüncesiyle bu ürün gözüme hoş gelir gibi calandı.tabi eşim beğenmedi üniteyi.bakalım geldiğinde umarım kötü sonuç olmaz

canım bence çok güzel karar vermişsin ben de rapsodinin mobilyalarını çok beğeniyorum bu üniteyi yakından da gördüm oldukça modern ve havalı duruyor benden nacizane tavsiye o kapaklı dolap yeriyle tv nin geleceği kısımdaki ara boşluğa lcd gibi elektrikli şömineler var (ucuz da) ondan koy oldukça şık durur ben öyle yapacağım bu ünite de çok uygun:16::16::16: koltuklarının resmi var mı eklesen?

$tekzen.webp$3f445_Somine_Marseille koçtaþ.webp

şömine için mesela bunlar gibi

Son düzenleme:
canım bence çok güzel karar vermişsin ben de rapsodinin mobilyalarını çok beğeniyorum bu üniteyi yakından da gördüm oldukça modern ve havalı duruyor benden nacizane tavsiye o kapaklı dolap yeriyle tv nin geleceği kısımdaki ara boşluğa lcd gibi elektrikli şömineler var (ucuz da) ondan koy oldukça şık durur ben öyle yapacağım bu ünite de çok uygun:16::16::16: koltuklarının resmi var mı eklesen?

koltukların resmi yok canım yapılıyo şuanda ama modern koltuk krem rengi hatta henüz berjerlerin ve yastıkların rengine karar vermedim nasıl yapsam bilemiyorum.kafamda bi kaç stil var internetten bulursam gösteriyim olur mu bak sende.

Back
X