Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
toz haricinde iyi diyorsun yani diğerine nazaran öylemi
almaktan vazgeçtiğime baktın mı.hiç değiştirmesemiydim acaba..offf çok kararsızım yaaFarklı bir dizayn ama açikçası bende pek beğenmedim tozuda çok gösterir ayrıca
1 saate almaya gidicem arkadaşlar kötü değil demi.off inşallah pişman olmam
canım naptın dün mobilyaları aldın mı?
ilgin için sağol canım.yaşam ünitesini dün aldım.onu almakla iyimi kötümü yaptım bilmiyorum.masayı alıp almamakta kararsıızım. kiracıyım diye de
rapsodi olanı mı aldın?
evet tatlım rapsodiyi aldım.koltuklarım açık krem koltukla tamamlar diye düşündüm. duvarlarımda gri,tek duvarıda taş desenli duvar kağıdı var. ünitenin içindeki grilikte duvara uyum sağlar düşüncesiyle bu ürün gözüme hoş gelir gibi calandı.tabi eşim beğenmedi üniteyi.bakalım geldiğinde umarım kötü sonuç olmaz
canım bence çok güzel karar vermişsin ben de rapsodinin mobilyalarını çok beğeniyorum bu üniteyi yakından da gördüm oldukça modern ve havalı duruyor benden nacizane tavsiye o kapaklı dolap yeriyle tv nin geleceği kısımdaki ara boşluğa lcd gibi elektrikli şömineler var (ucuz da) ondan koy oldukça şık durur ben öyle yapacağım bu ünite de çok uygunkoltuklarının resmi var mı eklesen?
TV ünitesinde gereksiz bir boşluk varmış gibi geldi bana :26: