Aldığım ürünü 2. kez değiştirebilir miyim?

Bibliyo

…..
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2007
1.275
1.723
333
İstanbul
Merhaba, benim de derdim bugün bu. Avize almıştık 2.700 e ışığı çok veriyor oluşundan rahatsız olup değişim istedim. 250 lira daha verip başka model aldım ama bu ışık da kör ışık çıktı, resmen gözüm görmüyor, midem bulanıyor, başım ağrıyor. Çözüm de üretemiyorum led li olduğu için.
Şimdi ben bu ürünü değiştirebilir miyim eskisi ile? Yoksa değişimin de bir sayısı mı var? 250 lirayı da istemeyeceğim sonuçta gelip gittiler diye. İnternetten almadım bu arada

Son düzenleme:
Merhaba, benim de derdim bugün bu. Avize almıştık 2.700 e ışığı çok veriyor oluşundan rahatsız olup değişim istedim. 250 lira daha verip başka model aldım ama bu ışık da kör ışık çıktı, resmen gözüm görmüyor, midem bulanıyor, başım ağrıyor.
Şimdi ben bu ürünü değiştirebilir miyim eskisi ile? Yoksa değişimin de bir sayısı mı var? 250 lirayı da istemeyeceğim sonuçta gelip gittiler diye.
Dyson süpürgeyi 4 kere degistiren ben 😁 bir memnuniyetsizlik var netice de yardımcı olurlar degistirmenizde sıkıntı olmaz diye düsünüyorum.

Bu şekilde izah edersiniz. Gel git takma parasını verirsiniz sorun olmaz diye düşünüyorum

Merhaba, benim de derdim bugün bu. Avize almıştık 2.700 e ışığı çok veriyor oluşundan rahatsız olup değişim istedim. 250 lira daha verip başka model aldım ama bu ışık da kör ışık çıktı, resmen gözüm görmüyor, midem bulanıyor, başım ağrıyor.
Şimdi ben bu ürünü değiştirebilir miyim eskisi ile? Yoksa değişimin de bir sayısı mı var? 250 lirayı da istemeyeceğim sonuçta gelip gittiler diye. İnternetten almadım bu arada
Sorun olacağını sanmıyorum
İade veya cayma süreci ürün için geçerli kişi için değil.
Aynı yerden aynı ürünü alacaksınız, iade bile değil.

Bence degostirmezler ampul ile cozulecekse ampul ile degistirseniz

Gerci ampulli mu ledli mi bilmiyorim ama

degıstırebılırsınız tabıııkı :)

Bence bir sorun cıkarıcaklarını sanmıyorum değişimi tekrar kabul ederler sonuçta memnun değilsiniz değişmeleri lazım 🤷‍♀️👍🏻

Online alsaydınız değiştirebilirdiniz ama şimdi durum esnafın insafına kalmış. işçilik ücretini karşılayacağınızı ve 250tlyi de almayacağınızı söylerseniz gelirler bence.

Online alsaydınız değiştirebilirdiniz ama şimdi durum esnafın insafına kalmış. işçilik ücretini karşılayacağınızı ve 250tlyi de almayacağınızı söylerseniz gelirler bence.
İşte esnafın insafından dolayı hiç girmezdim bu işe internetten alır geçerdim internetten ama görüp alayım dedim ilk kez 🤷‍♀️

Dyson süpürge almayı da düşünüyorum, siz hangi modeli aldınız? Ve diğerlerini neden değiştirdiniz?
Once v10 modelini aldim.Haznesi kücük geldigi icin 1 ay sonunda degistirip v11 aldim.V11 de tetik sıkıntısı oldugundan onuda degistirip yeniden v11 aldim:D onunda borusu yamuk gelmisti yeniden degistirdim🙈 v11 modelinden memnunum her gün kullanıyorum 2 yildir bataryası da bitmedi.Servis hizmeti de gayet iyi..

v11 absolut kullanıyorum cok memnunum.Açıkcası süpürge konusunda takıntılı biriyimdir ve iyiki almisim diyorum.Tavsiye ederim.
Yatak ve koltuklar icin cok istiyorum ama doviz kuru yuzunden agzimin suyu akarak bakiyorum.😆 diger modelleri neden begenmediniz?

Back
X