Aldığım ürünü 2. kez değiştirebilir miyim?

Yatak ve koltuklar icin cok istiyorum ama doviz kuru yuzunden agzimin suyu akarak bakiyorum.😆 diger modelleri neden begenmediniz?
Aparatı hakikaten güzel.Aslinda v11 den sonraki de iyi.V11 de tetik sıkıntısı vardı ama yeni üretimde halledilmis.V10 haznesi yetmedi hemen doluyordu.v11 ve yeni cikan bir üst modelide düsünülebilir.Birde arkadasim Bosch aldi onuda begendim.Dyson dovizden dolayi rakami sisirmis mi? Ne kadar güncel rakamı?

Aparatı hakikaten güzel.Aslinda v11 den sonraki de iyi.V11 de tetik sıkıntısı vardı ama yeni üretimde halledilmis.V10 haznesi yetmedi hemen doluyordu.v11 ve yeni cikan bir üst modelide düsünülebilir.Birde arkadasim Bosch aldi onuda begendim.Dyson dovizden dolayi rakami sisirmis mi? Ne kadar güncel rakamı?
9200 dedigim animal pro modeli. V11 9999 tl trendyolda su an🥲

9200 dedigim animal pro modeli. V11 9999 tl trendyolda su an🥲
Neeeee 😱 7bine aldik daha yeni sayilir (ablama da aldik)dövizden almis nasibini.Dyson kendi sitesinden takip edilirse daha iyi ama.Cok yükselmis rakam düserler elbet.

Ay şuan konudan bağımsız ama v11 de biz de çok sorun yaşadık ya. Sizinde mi tetiğinde problem vardı? Gelen her yardımcı kadın şikayetçi,ben tek supururken hiç problem yaşamıyordum sonra bende problem yaşamaya başladım,en sonunda sattım. Şuan Bosch düşünüyorum arkadaşınız memnun mu acaba?

Ay şuan konudan bağımsız ama v11 de biz de çok sorun yaşadık ya. Sizinde mi tetiğinde problem vardı? Gelen her yardımcı kadın şikayetçi,ben tek supururken hiç problem yaşamıyordum sonra bende problem yaşamaya başladım,en sonunda sattım. Şuan Bosch düşünüyorum arkadaşınız memnun mu acaba?
V11 lerin kolikleşen sorunu tetik sanirim.Tek kisi kullandıgında sıkıntı olmuyor fakat birkac kisi kullanınca maalesef sıkıntı.Boschtan cok memnun arkadasim.

V11 lerin kolikleşen sorunu tetik sanirim.Tek kisi kullandıgında sıkıntı olmuyor fakat birkac kisi kullanınca maalesef sıkıntı.Boschtan cok memnun arkadasim.
Teşekkür ederim,ben de onu değerlendireceğim bakalım fiyatı düşerse

Merhaba, benim de derdim bugün bu. Avize almıştık 2.700 e ışığı çok veriyor oluşundan rahatsız olup değişim istedim. 250 lira daha verip başka model aldım ama bu ışık da kör ışık çıktı, resmen gözüm görmüyor, midem bulanıyor, başım ağrıyor. Çözüm de üretemiyorum led li olduğu için.
Şimdi ben bu ürünü değiştirebilir miyim eskisi ile? Yoksa değişimin de bir sayısı mı var? 250 lirayı da istemeyeceğim sonuçta gelip gittiler diye. İnternetten almadım bu arada
O kadar para vermişssin gelip değişsinler bir zahmet.. mennuniyet önemli değiştir

Back
X