Doğuma Hazırlık Aldıklarıma bakın kızlar ...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hepsi çok güzeller cnm.:nazar:
güle güle kullan.
sağlıkla gelsin inşallah bebişin.
:emir_bebek:

ben de terlikleri beğendim ama nisanın ortalarında falan olacak gibi.antalyadayım buralar o zamanlarda sıcak oluyor.o nedenle daha farklı terlik almalıyım.pijama ya da gecelik kousunda da karasızım.normalde hiç gecelik giymem.kısa kollu almam lazım havaları da düşünerek.

canım hepsi çok güzel güle güle kullan ben odayı merak ettim ben yaptırcam ama model arıyorum eğer kurduysan onu da ekleyebilirmisin

hepsi çok güzel güle güle kullanırsın inşaallah.beşiğin marasını öğrenebilirmiyim.biz de buna benzer bir park yatak beğendik kraft tan ama daha almadık.nasıl kullanışlı mı acaba

Bonbebe canım markası.
Henüz başlamadık kullanmaya :) ama kullananlar kullanışlı olduğunu söylüyor.

tatlım bir şey daha sorıcam bebek arabasının kulpu çit yönlü kullanılıyor mu?ben bebeğin yüzünün bana dönük olmasını istiyorum.ürünü açıklamasında çift yönlü diye yazmıyor da merak ettim.

Yok canım çift yönlü değil.
Üstündeki yeri şeffaf bebek görülür üstten baktığında zaten.

ben de terlikleri beğendim ama nisanın ortalarında falan olacak gibi.antalyadayım buralar o zamanlarda sıcak oluyor.o nedenle daha farklı terlik almalıyım.pijama ya da gecelik kousunda da karasızım.normalde hiç gecelik giymem.kısa kollu almam lazım havaları da düşünerek.

Benim doğumum da nisanın ilk haftasına denk geliyor neredeyse.
Ayağını terletmez sanırım.

canım hepsi çok güzel güle güle kullan ben odayı merak ettim ben yaptırcam ama model arıyorum eğer kurduysan onu da ekleyebilirmisin

Evet canım odamız geldi kuruldu.
Son hali daha hoş durdu gözümde yerleşince.
Makinamda sorun var o yüzden ekleyemedim.
Problem düzeldiğinde eklicem resimleri inşallah .Sizlere de fikir olur umarım

Hepsi çok guzel güle güle kullanın inşşş. özellkle park yataga bayıldım bu arada yanında düğmler var onlar ne işe yarıo ?? görünce mrk ettm:3:

çok güzelmiş aldıkların bebişin için :) bizde odasında beşiği var diye ayrı bir park yatak almadık ama gerekli mi sizce ilk bebeğim daha acemiyim de :)

çok güzeller. Sağlıkla kulanın.
ben en çok doğum çantasını beğendim evli olmadığım için herhalde

Back
X