• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldiramadim...

camdankalp2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
178
3
26
Diğer
doktora gittim cocugu aldirmak icin maalesef aldiramadim kiyamadim . bir hisimla ciktim geldim. simdi aglama krizine girdim hungur hungur agliyorum.dogru bir kararmi verdim. sanal aldatan bir kocaya bir cocuk daha fazla degilmi. niye bu kadar zor olmak zorunda hersey.....

Bir bebeğin canına kıymamışsın.
Yaşadıkların zor olabilir ama o masumun suçu değil.

Umarım herşey düzelir ve hakkınızda hayırlısı olur

Ben senin aldirmayacagini biliyordum camdankalp...

Aglama lutfen...

Allah der ki ;
hayir bildiklerimizde ser, ser bildiklerimizde hayir vardir...

Son düzenleme:
doktora gittim cocugu aldirmak icin maalesef aldiramadim kiyamadim . bir hisimla ciktim geldim. simdi aglama krizine girdim hungur hungur agliyorum.dogru bir kararmi verdim. sanal aldatan bir kocaya bir cocuk daha fazla degilmi. niye bu kadar zor olmak zorunda hersey.....

en doğrusunu yapmışsın bu olaya onun çocuğu gözüyle değilde bir sınavda olduğumuzu ve bunun cennetle müjdeleneceğini düşünerek hareket etmen gerektiğini hep hatırlat kendine o meleğin ne suçu var parçalayıp alacaklar canını yakacaklar değer mi bu günaha senin sınavında böyle zorluklardan geçmekmiş ağlama o bebeğini dahada üzme herşey yoluna girer allaha sığın bol bol dua et sabır dile bak ilerde çok mutlu olacaksın bebeğinle kocan ne yaparsa yapsın sen doğru olanı yap

evet maalesef cunku hic dogurmak istemiyorum. senin kocanda internette eski sevgilisine arada goruselim gibi mesajlar yazsa sende bir cocuk dogurmak istemessin boyle bir adama. yoksa istermiydin..

Ama o senin çocuğun. Babası hak etmiyor olabilir ama onun ne suçu var ki?

Bir bebeğin canına kıymamışsın.
Yaşadıkların zor olabilir ama o masumun suçu değil.

Umarım herşey düzelir ve hakkınızda hayırlısı olur

Ben senin aldirmayacagini bliyordum camdankalp...

Aglama lutfen...

Allah der ki ;
hayir bildiklerimizde ser, ser bildiklerimizde hayir vardir...

offf offf o kadar sykintim varki ...kendiliginden olmesi icin dua ediyorum. karnimda kalbi felan dursa keske diye dua ediyorum. kotu bir anneyim daha simdiden....

offf offf o kadar sykintim varki ...kendiliginden olmesi icin dua ediyorum. karnimda kalbi felan dursa keske diye dua ediyorum. kotu bir anneyim daha simdiden....

Hiç öyle düşünmüyorum ben. Hakkında hiçbir şey bilmiyorum, seni tanımıyorum ama sadece hislerime güveniyorum. O çocuk doğacak ve iyi ki doğurmuşum diyeceksin bence.

Iste bunu soylemeyecektin. :50:

soylemeyeyimde ne yapayim onu aldiramicak kadar acizim. zavalliyim. dogunca hic sevmicem cunku hic istemiyorum. cunku ona baktikca kocamin ihanetini ogrendigim gunler aklima gelicek. unutamiyorum .yuzune baktikca lanet ediyorum kocama. bu bebek istenmeden olan bir bebek benim cocugum gibi degil...sanki ihanet cocugu gibi....ben ilk cocuguma hamileyken serefsiz kocam arkamdan ne isler cevirmis ya simdi ne yapicak vucudum daha cok deforme olucak ben niye fedakarlik yapmak zorundayim hep...

Hayir bunlari su an esine duydugun kizginlikla, kinle , nefretle soyluyorsun
Cunku yasadiklarin ruh sagligini cok etkiledi

Normal bir durumda olsa boyle seyler soylemeyecegini de biliyorum

O nedenle sen kotu bir anne degilsin ...

Bu konuyla ilgili ilk konunda ifade ediş tarzına o kadar kızmıştım ki...

İşte insan yazarken kendisini ifade edemeyebiliyor.
Her ne olursa olsun o senin çocuğun olacak.
"o adama bir çocuk daha" fikrini at kafandan.

Belki aldırırsın, belki kıyamazsın.

Ama her iki durumda da, lütfen seni bukadar üzen, bunca negatif duygu beslediğin adamdan uzaklaş :50:

ya neden acaba mutsuzluklarınıza bir de çocuk ekliyorsunuz? Aldırsaydı topa tutacaktınız bir cana nasıl kıydın diye. Mutsuz ortamda yetişen çocuk daha mı iyi? Ya da yarın öbür gün boşanıp kadın başına 4 duvar arasında çocuğunu büyütmeye çalışmak... Durup dururken aldıranlara çok kızıyorum evet ama bir cana kıymayım diye mutsuzluğa itmek ne kadar doğrudur? Çocuğa hazır değilse evlilik keşke önceden önlem alınsa...Allah yar ve yardımcınız olsun. Insallah mutluluk içinde alırsınız yavrunuzu kucağınıza.

Arkadaşım sert konuşmak istemiyorum zaten sıkıntın var ama
O bebekte kendi imkanlarıyla olmadı herhalde.
Böyle bir adama doğurmam diyorsun ama...
Çok sıkı korunsaydın bari
Masumun günahına girme böyle konuşarak.
Gün gelir çok pişman olursun bu söylediklerin için.
Sakin ol biraz

dedıgın lafa bır bakarmısın yaa kalbı dursada ölse ya kusura bakma ama bazı seylerı yaparken bılmıyomuydun esının senı sanalda aldattıgını acık konusayım ılıskı ıcındeyken bilmıyormuydun allah bı can verdıkten sonramı düşünme cabasınıcıne gırdın yazık yaa madem sanalda aldatıyo nıye bı beraberlık ıcınde cocuk yaptın

Çevireceği işler eşinizin ayıbı.Sizinde bebeğinde günahı yok.Allah eşnize akıl fikir versin.

ya neden acaba mutsuzluklarınıza bir de çocuk ekliyorsunuz? Aldırsaydı topa tutacaktınız bir cana nasıl kıydın diye. Mutsuz ortamda yetişen çocuk daha mı iyi? Ya da yarın öbür gün boşanıp kadın başına 4 duvar arasında çocuğunu büyütmeye çalışmak... Durup dururken aldıranlara çok kızıyorum evet ama bir cana kıymayım diye mutsuzluğa itmek ne kadar doğrudur? Çocuğa hazır değilse evlilik keşke önceden önlem alınsa...Allah yar ve yardımcınız olsun. Insallah mutluluk içinde alırsınız yavrunuzu kucağınıza.

Ben ki çok özel durumlar haricinde kürtaja çok karşıyım, ama konu sahibesinin ruh halini göz önünde bulundurduğumda sana hak vermeden ve acaba aldırsa mı diye düşünmeden edemedim.

Zaten ilk konusunda renklendirdiğim kısımla ilgili çok tepki almıştı.

Allah yardımcısı olsun cidden.
Ruh hali epey kötü.

soylemeyeyimde ne yapayim onu aldiramicak kadar acizim. zavalliyim. dogunca hic sevmicem cunku hic istemiyorum. cunku ona baktikca kocamin ihanetini ogrendigim gunler aklima gelicek. unutamiyorum .yuzune baktikca lanet ediyorum kocama. bu bebek istenmeden olan bir bebek benim cocugum gibi degil...sanki ihanet cocugu gibi....ben ilk cocuguma hamileyken serefsiz kocam arkamdan ne isler cevirmis ya simdi ne yapicak vucudum daha cok deforme olucak ben niye fedakarlik yapmak zorundayim hep...

Aldirsaydin o zaman. O kadar konustuk yazistik . Dedik ki bir uzmana gorun. O sekil kararini ver. Sen saglikli dusunemiyorsun suan ben buna %100 eminim.

Back
X