• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldiramadim...

canım bebeğini aldırmamakla en doğrusunu yaptın buna inan:31:
senin eşinle sorunlarını biliyorum bak bende aldatıldım seni çok iyi anlıyorum ama asla çocuklarım için pişman değilim iyi ki varlar hayatımın anlamı onlar benim
sen de bu olumsuz düşünceleri kafandan at gerekirse git psikolojik destek al ama kötü düşünme:50:

arkadaşlar neden bu kadar yükleniyorsunuz.konu sahibi kötü durumda.psikolojisi bozuk onu sakinleştirmek yada ne bilim iyi şeyelr söylemek yerine dahada çıkmaza sürüklüyorsunuz......

canım biraz sakinleş.şu anda normal düşünemiyorsun.kafanı dağıtmaya ihtiyacın var.mutlu olacağım bişeyelr yap yada kısa bi tatile falan çık iyice düşün.biz sana aldır yada aldırma diyemeyiz. bulunduğun şartları en iyi sen bilirsin. bende aldırma taraftarı değilim ama sevgi,saygı,güven,eğitim,terbiye vs vs yani bir bebğe hakettiklerini verebilecekmisiniz bunu düşün.

EGER sunu deseydi eyvallah yüklenmeyelim.sorunum var bu sorunu bebegim yasasın istemiyorum onu kötü olan yuvanın üstüne getirmek istemiyorum deseydi tamam.
ama yok daha dogmayan bebege beddualar ve vücut deformasyonundan bahsediyorsa kusura bakma kardeşim buna eyvallahım yok.
ben bebegimi kaybettim.evlat acısını cok ii biliyorum.hasreti yakar kavurur insanı.
Ama biride karsıma gecip bebegine beddua ederse böyle bahsederse durumunu anlamam beklenilmesin lütfen.
benimde psikolojime verin o zaman :47:

Yazılanları okurken şaşkınlıktan gözlerim fal taşı gibi açıldı... Şaka gibisiniz!
O adama çocuk dünyaya getirmek istemiyorsunuz çünkü sizi aldattı ama bunu bile bile o adamla birlikte olabildiniz, içiniz aldı..
Kusura bakmayın ama çocuk sizin bedeninizde ve size ait. Ne dememizi bekliyorsunuz? Allah o adamı bildiği gibi yapsın, aldırın gitsin o çocuğu mu? Ya da tam tersi..

Bence önce siz bir silkelenin kendinize gelin. Sizin 10 dakikalık keyfiniz için dünyaya bir çocuk gelecek ve sorumluluğu size ait olacak. Siz sordunuz mu o çocuğa dünyaya gelip gelmek istemediğini? Allah size insanların arayıp da bulamadığı, bin bir tedavilerle ulaşmaya çalıştığı en önemli mucizesini gönderiyor ve siz ben onu sevmeyeceğim, ölsün karnımda diyebiliyorsanız zaten o bebeği hak ettiğinizi hiç düşünmüyorum. Eşinizin hak etmesinden bahsetmiyorum! Siz hak etmiyorsunuz. Bu psikoloji ile nasıl çocuk yetiştiriyorsunuz? Çocuklarınıza bunu yapmaya ne hakkınız var? Bu kadar insanı da düşündüklerinizi teyit ettirmek için neden çaba sarf ediyorsunuz?

Gidin tedavi görün, psikolojik destek alın.
Tek ihtiyacınız olan şey bu!
Allah sizin, çocuğunuzun ve karnınızdaki sabinin hakkında hayırlısını verin.

bence kocanızın yaptığının cezasını bebeğinizden çıkarmak yerine basın tekmeyi gitsin süründürün biraz sonra affedip affetmemek size kalmış ama iyice bir yalvartın

Aman dikkat edin, o dogmamis cana ettiginiz beddualar donup dolasip 3 yasindaki kizinizi bulmasin. Anlamissinizdir herhalde demek istedigimi. Bu tur hikayelerin sonucu mutlu bitmiyor, pismanlik, vicdan azabiyla bitiyor.
Sonra basinizi taslara vurmayin.

Aman dikkat edin, o dogmamis cana ettiginiz beddualar donup dolasip 3 yasindaki kizinizi bulmasin. Anlamissinizdir herhalde demek istedigimi. Bu tur hikayelerin sonucu mutlu bitmiyor, pismanlik, vicdan azabiyla bitiyor.
Sonra basinizi taslara vurmayin.

nede olsa oda o odamdan dıye düşünebilir konu sahıbı

Kusura bakmayın ama yazdıklarınızı okuduktan sonra sizden nefret ettiim tanımadan..gerçi bunları soyleyen bi insan ne kadar iyi olabilir..bence aldırın o çocuğu evet istediğiniz gibi ! sizin gibi bir insan haketmiyor çünkü siz iyi bir anne değilsiniz EVET ŞİMDİDEN !

çok üzüldüm ben o karnındaki bebeğe.

aldırmaman geçen konunda bahsettiğin fiziksel acıdan korktuğun iiçin sanırım??

vücudun deforme mi olacak? ciddi misin sen?

kocamı sevmiyorum ama bebeğe de üzülüyorum desen anlarım da bu konuda böyle bir durum yok gibi.

çok yazık.

ben konu sahıbının hiç çocuğu olmayan bırı olduğunu düşünüyorum ya ınanın bır çocuğu olan bunu dıyemez asla dıyemez daha bebek karnınızda bır aylıkken bıle yaşama sebebnız oluyor düşünsenıze hiç sevmediğiniz şeyleri onun için yıyorsunuz öğürerek yada çok sevdiğiniz ama zararlı olanlar yıyecek içeçecekten vazgeçiyorsunuz bır evladı olan kişi bunu dıyemez vucudum boşuna deforme olacak dıyemez

ayıca eşiyle kendı ısteğiyle birlikte olmuş ozaman mıdesı bulanması gerekmıyormuydu

inanamıyorum. sen bir annesin nasıl böyle düşünebilirsin.sözün bittiği yerdeyiz. RABBİM sen emanetinin kıymetini bilebilecek insanlara nasip eyle. Sinirden ağlıyorum şuan. aklım almıyor bir annenin böyle düşünebilmesine

Belki konu sahibesinin kullandığı kelimeler, belki de masum ve doğmamış bir bebeğin akıbeti yüzündendir bilemiyorum konu çok tepki topladı.
Anne babaların kabahatleri bebeklere yüklenmemeli.

Konu sahibesi ne siz tepki görün artık ne de yorum yapanlar yıpranmasın...

Back
X