- Konu Sahibi alejandrolara
nasıl böyle bi karar verdim nasıl böyle biçolgınlık yaptım bilemiyorum. burnummun önde görünüşü gayet düzgündü.biraz sağ sol profil farklıydı.yandan bkıncada birz kemer vardı.öyle bi doktora gidelim dedik çokta ciddi değildim.doktor salı amelyt edelim kibar bi burnun var kısa ve kalkık dedi.bakıncada çok işi yok gibiydi...Ama amlttan sonr ucunu görünce şok oldum domz burnu gibiydiaşırı kalkıktı doktora sordum böyle abartı kalkık olmaz dikişlerden ve alçıdandır dedi.ama bu burun ne kadar inebilir ki:çok üzgünüm: ağlamaktan gözlerim patlyacak gibi oldu.üst dudağımın iç kısmıda yara olmuş ve aşırı şişip aşağı sarkmış. gözlerdeki morluğu söylemem gerek yok..NoLUR Bİ YOL GÖSTERİN düzelir mi ne olur:sinifsinif:
AMELİYAT SONRASIII PSİKOLOJİ SANIRIMMMM:))) ŞİMDİ ÇOK MUTLUYM BURNUM ÇOK GÜZEL OLDUU... BU KONUN İSİMİNİ 17 AĞUSTOSTA AMELİYAT OLDUUM ÇOK MUTLUYUMM DİYE DEĞİŞTRMRK İSTİYORUMM ::)) HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BANA YOL GÖSTERDİĞİNİZ İÇİN
AMELİYAT SONRASIII PSİKOLOJİ SANIRIMMMM:))) ŞİMDİ ÇOK MUTLUYM BURNUM ÇOK GÜZEL OLDUU... BU KONUN İSİMİNİ 17 AĞUSTOSTA AMELİYAT OLDUUM ÇOK MUTLUYUMM DİYE DEĞİŞTRMRK İSTİYORUMM ::)) HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BANA YOL GÖSTERDİĞİNİZ İÇİN
Son düzenleme: