alejandrolara Burun Estetiği Ameliyatı

alejandrolara

herkes rütbesini bilecek
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
82
2
296
Ankara
nasıl böyle bi karar verdim nasıl böyle biçolgınlık yaptım bilemiyorum. burnummun önde görünüşü gayet düzgündü.biraz sağ sol profil farklıydı.yandan bkıncada birz kemer vardı.öyle bi doktora gidelim dedik çokta ciddi değildim.doktor salı amelyt edelim kibar bi burnun var kısa ve kalkık dedi.bakıncada çok işi yok gibiydi...Ama amlttan sonr ucunu görünce şok oldum domz burnu gibiydiaşırı kalkıktı doktora sordum böyle abartı kalkık olmaz dikişlerden ve alçıdandır dedi.ama bu burun ne kadar inebilir ki:çok üzgünüm: ağlamaktan gözlerim patlyacak gibi oldu.üst dudağımın iç kısmıda yara olmuş ve aşırı şişip aşağı sarkmış. gözlerdeki morluğu söylemem gerek yok..NoLUR Bİ YOL GÖSTERİN düzelir mi ne olur:sinifsinif:
AMELİYAT SONRASIII PSİKOLOJİ SANIRIMMMM:))) ŞİMDİ ÇOK MUTLUYM BURNUM ÇOK GÜZEL OLDUU... BU KONUN İSİMİNİ 17 AĞUSTOSTA AMELİYAT OLDUUM ÇOK MUTLUYUMM DİYE DEĞİŞTRMRK İSTİYORUMM ::)) HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BANA YOL GÖSTERDİĞİNİZ İÇİN

Son düzenleme:
Canımcım öncelikle geçmiş olsun
daha çok yeni bu kadar kendini üzme ağlama daha çok şişersin bak :)
merak etme doktorun doğru söylemiş
bayabi iner daha burnun
şişler indikçe inecektir emin ol
hiç endişelenme
buarada kime yaptırdın?

Evet burnun inecek, aradan gecen 1 gun bile ne kadar fark ediyor biliyor musun.. Bu kadar panik olmayi nasil beceriyosunuz anlamiyorum ya da ben mi cok sogukkanliyim bilemedim.. Sakin olmazsan birseyler ters gitmeye devam eder canim, kendini bir rahat birak ve daha ne kadar yeni ya senin hic konusmaya hakkin yok :)))) millet az sabretmedi burnunun sekli otursun diye ve hala da bekliyoruz yapacak birsey yok

cnm daha dün olmjussun dur hele bi:)
çok aklkık şuanda şişlerden dolayı..
herkes biras pişman oljur amlyttan hemen sonra amaaa şöle 1 ay geçsinn iyiki oldum diyuceksinnn..
hemenn panik yapmaaa az zamana bırak burnun otursun yerine::)

ya nolur problem etme. ben ilk zamanlar ne kadar çok ağlamıştım. hatta annem fotoğrafımı çekmiş ben ağlarken. pişman olucaksın bu ağlamalrına diye.:) gerçekten öyle. eğer burnun kalkık duruyorsa emin ol inicektir. ben bile şimdi diyorum ki keşke çok az biraz daha mı kalkık olsaydı:))) ama memnunum tabi şimdiki halinden de. ben ameliyat olalı 2 ay oldu. eski halimi düşünüyorum da.. sakin ol ve sabret. zaten sabretsende etmesende bir. inanki üzülmek daha kötü yapıyor. ama pozitif bakarsan burnunda daha güzelleşir.:))

Hepinize çok teşekkür ederim kendimi biraz daha iyi hisettim şimdi. burnumu öyle görünce hep öyle kalkık olacak sandım.inşallah dediğiniz gibi olur ve iyi ki yaptırdım derim.Gazi Hastenesinde yrd.doç.dr.Serhan Tuncer e yaptırdım

Serhat Tuncer iyi diye duymustum. Ben de alcilar 5.gunde cikti. bi baktim nasil sivri ve kalkik !!! Bandaj takildi tabii alcidan sonra bugun tam 10 gun oluyo ve indi daha da inecek canini sikma sakin.. doktorunun oyle bir hata yapmis olma ihtimali bence sifir. hatta burda arkadaslar diyo ''o kadar iniyo ki keske biraz kalkik kalsaydi diyeceksin'' diye yerimseniben

ayyy inşallah çok rahatladım.opuyorumnanaktan demek seninde öyleydi...şu an çok sevindim...alçı çıksın resimleerimi koyayım _ki nasıl koyuluyor öğrenebilirsem _ şimdi ki halini e koymak isterdimde dörüntü çok iç açacı değil dikiş filan varr...inş dediğiniz gibi olur burnum:1rolleyes: bu arada doktorumla isim benzerliği var serhat tuncer istanbuldaki doktor.benim doktorum ankarada.

hm.. ya biz de paranoya yapmak da hakliyiz ama yani adamlarin da profesyonel isleri bu.. gunumuzde kalmadi artik oyle eskisi gibi mandalla basilmis sipsivri - seren serengilinki gibi burun yapan doktorlar.. ben doktorla ilk gorusmemde cok birsey soylememistim kemer vardi benim o da dedi ki burnun kuculcek ve bu kemerin oraya bayagi gircez dedi ben de dedim ki cok girmeyin cunku yuzumle birlesmesinden korkuyorum burnumun.. bazilari var ya boyle yanakla yapisik duruyo .. merak ediyorum nasil oldu ya.. bandajdan biraz belli ama daha sisecekmis burun bandaj cikinca.. bandaji cikarip atasim var su an.. sanki o sekilde daha hizli iyilesirim gibime geliyo.. ne dersin cikariym mi mirmirmirmir

merak etme tatlım kalkıklık iniyor. ben ameliyat olalı 10 gün oldu ve kaklıklık ilk günkü gibi değil. eminim seninkide öyle olacaktır:)

Sarki, benim de bugun 10. gunum sen de mi 9'unda oldun ? Ya benim su bandaji cikarasim var sanki daha cabuk iyilesekmisim gibi geliyo ne diyosun ? Sende ne var alci mi bandaj mi.. fenalik geldi ha

Sarki, benim de bugun 10. gunum sen de mi 9'unda oldun ? Ya benim su bandaji cikarasim var sanki daha cabuk iyilesekmisim gibi geliyo ne diyosun ? Sende ne var alci mi bandaj mi.. fenalik geldi ha

ben 10 ağustosta ameliyat oldum tatlım. benimki hala alçılı, benim doktorum bandaj takmıyacak herhalde. bence çıkarma tatlım biraz daha bekle. doktor ne zaman çıkacak dedi?

O tatilden gelince yani haftaya carsamba.. Banyo yaptigim anda cikacak ama cunku gevsiyo.. Bana da cok kesin olmamakla beraber ''cikarsa yapistirirsiniz boyle'' dedi bant verdi bisi yok yani.. bir an once ciksin ve burnum sisiyosa sissin iniyosa insin istiyorum artik.. benim alcilarim erken alindi yani 5. gunde alindi o yuzden sanirim bandajin birkac gun daha durmasi mantikli olacak offfff

O tatilden gelince yani haftaya carsamba.. Banyo yaptigim anda cikacak ama cunku gevsiyo.. Bana da cok kesin olmamakla beraber ''cikarsa yapistirirsiniz boyle'' dedi bant verdi bisi yok yani.. bir an once ciksin ve burnum sisiyosa sissin iniyosa insin istiyorum artik.. benim alcilarim erken alindi yani 5. gunde alindi o yuzden sanirim bandajin birkac gun daha durmasi mantikli olacak offfff
evet tatlım senin alçın erken alınmış bandajların durması gerekiyor. biraz sabredeceksin artık. İnşallah ben yarın kurtulacağım alçımdan. sen kapalı teknikle mi ameliyat oldun açık tekniklemi?

Kapali teknikle.. Oske.06 bandaj cikinca nasilsa sismeyecek mi ? Ben de bir an once cikariym de sissin ve normale doniym diyorum.. sacmaliyo muyum yoksa benneyaptımki

Kapali teknikle.. Oske.06 bandaj cikinca nasilsa sismeyecek mi ? Ben de bir an once cikariym de sissin ve normale doniym diyorum.. sacmaliyo muyum yoksa benneyaptımki

kapalı teknikle yapılan ameliyatlarda şişlik daha az oluyor. doktorunu ara ve ona sor çıkarabilirmiyim diye. çıkar derse boş yere beklememiş olursun

canım açıkcası çok net bilmiyorum ama
ne kadar sargılı durursa okadar az şişer diye biliyorum
ben 1 hafta alçılı 11 gün falanda sargılı gezdim
18. günün akşamında çıktı bandajım :)

Back
X