- Konu Sahibi alejandrolara
valla seni beklediğim kadar doğumumu bu kadar beklemedim :))) saol valla içim rahatladı yazdıklarından sonra.bugün tetkikler için gittim ama yüreğim hep hop hop şeklindeydi.iyi çok sevindim yazdıklarına. dr çok içime sindi çünkü.3 tana başka dr.larlada görüştüm hiçbiri içime sinmemişti. allahım ne yapcam diye iki gündür bekliyordum.teşekkür ederim yazdıklarına kusura bakma senide böyle rahatsız ediyorum. 6 sında bende ameliyat olacağım inşallah. şimdi gönül rahatlığı ile olabilirim. doğru söylüyorsun sonuçta bu ameliyat şans işi. umarım şansım açık olur. bence sende fazla sıkma kendini bizim şirkette bir arkadaş oldu ilk başlarda acayip kötüydü burnu gittikçe güzelleşiyor oturuyor burnu. eminim seninkide öle olur.ben doğum yapalı 9 sene oldu hala zaman zaman dikişlerim sızlıyor. teşekkür ederim herşey için. herşey gönlünce olsun..
slm meymay,
dr.serhan tuncer 'e ameliyat oldun mu canım.Bende 10 haziranda olacağım korkuyorum valla neler yaşadın ameliyat nasıl geçti sonuçtan memnun musun? deneyimlerini benimle paylaşırsan sevinirim