wasabi Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2009 42 5 86 38 29 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi wasabi #1 Sevgili hanimlar, alemdaga yeni tasindim ve 48 aylik kizim icin yakin bir okul ariyorum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim? Simdiden cok tesekkur ederim sevgiler.
Sevgili hanimlar, alemdaga yeni tasindim ve 48 aylik kizim icin yakin bir okul ariyorum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim? Simdiden cok tesekkur ederim sevgiler.
K kurtulmak Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2013 31 0 6 35 Ankara 29 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi wasabi #2 ankara altındag alemdag anaokulumu? yeri cok kolay bı okul. eger oraysa ben sıze tarıf ederım.
wasabi Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2009 42 5 86 38 30 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi wasabi #3 kurtulmak .!.: ankara altındag alemdag anaokulumu? yeri cok kolay bı okul. eger oraysa ben sıze tarıf ederım. Genişletmek için tıkla... Belirtmeyi unutmusum :) istanbul almedag.ilginize cok tesekkur ederim.
kurtulmak .!.: ankara altındag alemdag anaokulumu? yeri cok kolay bı okul. eger oraysa ben sıze tarıf ederım. Genişletmek için tıkla... Belirtmeyi unutmusum :) istanbul almedag.ilginize cok tesekkur ederim.