Alerji hastasi hamileler lutfen bakar misiniz

ladybug6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
109
38
28
Arkadaslar merhaba bn 5 aylik hamileyim siddetli alerji rahatsizligim var ilk 3 ay hic ilac kullanmadim ama 3bucuk aylikken cok kotu oldum kbb e gttm alerji hapimi kullanabilcegmi soyledi kullandim cok kottdum bu arada ogretmenim bi koy okuluna atandim okulda temizlik gorevlisi yok toz toprak camur icinde siniflae nefea alamiuorum bazen ilac almak zorunda kaliyorum ilac almama ragmen cok kotuyum siniflarin okulun hali anlatilcak gibi deil resmeb toz toprak icinde ders anlatiorum sorum su alerji rahatsizlogo olanlar ilac aliyor muaun doktorunuza danistiniz mu bukundgm ilcede doktor da yok zor durumdayim.ilac aliyorum ama icm rahat degil lutfen bi akil verin

Benimde alerjim var ama ilaç kullanmıyorum, evin içinde oturduğum Zaman bile ev biraz tozlansın hemen tıkanıyorum, senin durumun daha kötü tabi o şartlarda çalışıyosun, ara ara çıkıp dışarıda hava alsan, viks kullanıyorum ben tıkandığımda burnuma hemde kaynar suya yine viks koyup oturduğum odaya koyuyorum çok rahatlatıyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…