S sevimm- Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2023 8 0 1 33 9 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi sevimm- #1 Merhaba hanımlar gebelikte kullanılan ilaç sonrası alerji olanınız var mı burun tıkanıklığı ile beraber olduysanız nasıl geçirdiniz
Merhaba hanımlar gebelikte kullanılan ilaç sonrası alerji olanınız var mı burun tıkanıklığı ile beraber olduysanız nasıl geçirdiniz
succulentaski Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 5 Ekim 2020 14.628 40.006 548 36 9 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi sevimm- #2 İlaçla ilgili değil ama gebelikte alerjik rinitim çok azdı. Geniz etleri şiştiği için. Rinoclenil sprey kullandım sürekli. Başka da bir ilaç kullanılamıyordu. Dayanılmaz durumlarda kortizon yapıldığını söylemişti doktorum.
İlaçla ilgili değil ama gebelikte alerjik rinitim çok azdı. Geniz etleri şiştiği için. Rinoclenil sprey kullandım sürekli. Başka da bir ilaç kullanılamıyordu. Dayanılmaz durumlarda kortizon yapıldığını söylemişti doktorum.
S sevimm- Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2023 8 0 1 33 9 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi sevimm- #3 Bende de kan hapı kurdeşen yaptı evde denedim birşeyler ama geçmedi dayanılmaz bir kaşıntı var