Birkaç farklı çocuk doktoruna gittik. Net bir şey söyleyemediler, üniversiteye yönlendirdiler. Doktorumuz geçecek endişelenmeyin diyor ama mümkün müdoktorunuzu değiştirseniz?
Geçmiş olsun
Çocuğa test yapılmıyor mu
Test yapmadı. Gelişimi iyi, alerjiden bu dedi. Çölyak bildiğim kadarıyla gelişimi de etkiliyor. O konuda çok şükür iyi gidiyoruz.
Çölyak tarzı bir hastalık kontrolünü yaptılar mı
Aklıma çölyak geldi. Bu tarz başka hastalıklar da var. Çok acil doktorunuzu değiştirin.
Test yapmadı, alerjiden bu dedi. Çölyak bildiğim kadarıyla gelişimi etkiliyor. Çok şükür o konuda iyi gidiyoruz.
Belki de bu gittiğimizde yaparTest derken alerji testini kast ettim
Neye alerjisi olduğuna dair
Belki buğday belki pirinç ya da fıstık alerjisi var ya da sadece iyot alerjisî
Yani her şeyden kısarsınız ama çok az aldığınız basit bir madde yine alerjiye sebebiyet verebilir
Alerjiyi bulmak için deneme yanılma yolu çok uzun sürebilir
Belki de bu gittiğimizde yaparBu süreçte ilk et ve süt yasaklanıyormuş. Olmuyorsa yasak listesi çoğaltılarak devam ediliyormuş sürece. En geç üç yaş dedi ama inşallah o kadar uzun sürmez
Haklısınız, umarım geçer en kısa sürede, çok teşekkür ediyorum danışacağım bunuBunu kast ettim aylarca ne olduğunu bilemesen kısacaksınız ama bebeğin belki çaya alerjisi olacak ya da kimyana
Umarım kısa sürede bulunur
Ayni durumdayızBebeğim 7aylık. Üç aydır kakasında kan görüyorum. Bazen az bazen çok. Ayda bir üniversite hastanesine gidiyoruz gastroenterolojide profesöre. İlk ay bana et süt yasakladı. Geçmedi. Yumurta yasakladı. Yine geçmedi. Sanki gittikçe artıyor gibi. Günde bir kaç kez görmeye başladımAşırı dikkat ediyorum hani kaçırıyorum desem. Yediğim ekmeğe kadar sorup da alıyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım. Yaşayan var mı böyle bir durumu, çok üzülüyorum