Çocuk Hastalıkları alerji :(:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Betul56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
515
180
Bebeğim 7aylık. Üç aydır kakasında kan görüyorum. Bazen az bazen çok. Ayda bir üniversite hastanesine gidiyoruz gastroenterolojide profesöre. İlk ay bana et süt yasakladı. Geçmedi. Yumurta yasakladı. Yine geçmedi. Sanki gittikçe artıyor gibi. Günde bir kaç kez görmeye başladım:KK43: Aşırı dikkat ediyorum hani kaçırıyorum desem. Yediğim ekmeğe kadar sorup da alıyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım. Yaşayan var mı böyle bir durumu, çok üzülüyorum :KK43:

Aklıma çölyak geldi. Bu tarz başka hastalıklar da var. Çok acil doktorunuzu değiştirin.

Geçmiş olsun

Çocuğa test yapılmıyor mu
Test yapmadı. Gelişimi iyi, alerjiden bu dedi. Çölyak bildiğim kadarıyla gelişimi de etkiliyor. O konuda çok şükür iyi gidiyoruz.
Çölyak tarzı bir hastalık kontrolünü yaptılar mı

Aklıma çölyak geldi. Bu tarz başka hastalıklar da var. Çok acil doktorunuzu değiştirin.

Test yapmadı, alerjiden bu dedi. Çölyak bildiğim kadarıyla gelişimi etkiliyor. Çok şükür o konuda iyi gidiyoruz.

Test yapmadı, alerjiden bu dedi. Çölyak bildiğim kadarıyla gelişimi etkiliyor. Çok şükür o konuda iyi gidiyoruz.

Test derken alerji testini kast ettim

Neye alerjisi olduğuna dair

Belki buğday belki pirinç ya da fıstık alerjisi var ya da sadece iyot alerjisî

Yani her şeyden kısarsınız ama çok az aldığınız basit bir madde yine alerjiye sebebiyet verebilir

Alerjiyi bulmak için deneme yanılma yolu çok uzun sürebilir

Test derken alerji testini kast ettim

Neye alerjisi olduğuna dair

Belki buğday belki pirinç ya da fıstık alerjisi var ya da sadece iyot alerjisî

Yani her şeyden kısarsınız ama çok az aldığınız basit bir madde yine alerjiye sebebiyet verebilir

Alerjiyi bulmak için deneme yanılma yolu çok uzun sürebilir
Belki de bu gittiğimizde yapar :KK43: Bu süreçte ilk et ve süt yasaklanıyormuş. Olmuyorsa yasak listesi çoğaltılarak devam ediliyormuş sürece. En geç üç yaş dedi ama inşallah o kadar uzun sürmez :KK43:

Belki de bu gittiğimizde yapar :KK43: Bu süreçte ilk et ve süt yasaklanıyormuş. Olmuyorsa yasak listesi çoğaltılarak devam ediliyormuş sürece. En geç üç yaş dedi ama inşallah o kadar uzun sürmez :KK43:

Bunu kast ettim aylarca ne olduğunu bilemesen kısacaksınız ama bebeğin belki çaya alerjisi olacak ya da kimyana

Umarım kısa sürede bulunur

Bunu kast ettim aylarca ne olduğunu bilemesen kısacaksınız ama bebeğin belki çaya alerjisi olacak ya da kimyana

Umarım kısa sürede bulunur
Haklısınız, umarım geçer en kısa sürede, çok teşekkür ediyorum danışacağım bunu

bebek alerjilerinde test yapılmıyor annenin gıdası kesilerek deneniyor diye biliyorum ..bir arkadaşımda obezken bebeğinin alerjisi sebebiyle aç kaldığından ötürü manken gibi olmuştu ..çektiği açlığa ettiği isyana şahidim.

Bebeğim 7aylık. Üç aydır kakasında kan görüyorum. Bazen az bazen çok. Ayda bir üniversite hastanesine gidiyoruz gastroenterolojide profesöre. İlk ay bana et süt yasakladı. Geçmedi. Yumurta yasakladı. Yine geçmedi. Sanki gittikçe artıyor gibi. Günde bir kaç kez görmeye başladım:KK43: Aşırı dikkat ediyorum hani kaçırıyorum desem. Yediğim ekmeğe kadar sorup da alıyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım. Yaşayan var mı böyle bir durumu, çok üzülüyorum :KK43:
Ayni durumdayız:KK43: 5.5 aylik su an bebeğim sıkı bir süt ürünleri diyetindeyim ayrica doktor dememesine ragmen yumurta domates ve türevleri kırmızı et vs. yemiyorum. Sadece yufka patates elma yiyiyorum ona rağmen mukus ve kan gecmiyor. Hangi hastaneye gidiyorsunuz

X