Çocuk Hastalıkları Alerjik bebek anneleri neler yiyorsunuz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
Merhaba arkadaşlar 5 aylik oğlum var, coknaglayan bir bebek hep gaz dediler ama son gittiğim doktor alerjiden suphelendi. Asiri sulu mukusli kaka, aglama krizleri,uykusuzluk, döküntü şikâyetlerim var. Suan sut urunleri,balok,inek tavuk eti,yumurta,domates,kuruyemis,cikolata,muz,cilek,susam gibi seyleri yemiyorum. Hep ekmek tarzı seyler ve salata kabak patates yiyorum ama doymadigim için ekmeğe yuklendim ve kilo almaya başladım. Gaz yapar diye kurufasulye falanda yemiyorum. Siz neler yiyorsunuz? Kilo dq alirsam iyice moralman çökeceğim ve sadece emiyor bebegim bu durum sütü azaltır mı?

Kimyon kat, yine ye fasülyeni. Gaz yapmaz.

Sık öğün olsun ama azar azar, hem doktor madem alerjiden şüpheleniyorsa neden test yapmadı?

Test yapsın ona göre listelersin. Ekmeğe yüklenme yerine sebzeye ağırlık vermeyi dene ya da ara öğünlerde meyve ye.

Kimyon kat, yine ye fasülyeni. Gaz yapmaz.

Sık öğün olsun ama azar azar, hem doktor madem alerjiden şüpheleniyorsa neden test yapmadı?

Test yapsın ona göre listelersin. Ekmeğe yüklenme yerine sebzeye ağırlık vermeyi dene ya da ara öğünlerde meyve ye.
Doktora 1 kez gittik henuz diyete soktu sanırım testler dogru cikmiyormus cok yerde okudum bunuda. Henuz 5 aylik oldugu icin. Fasulyeyi deneyecegim az hafiflesin de alerjisi..

Back
X