- Konu Sahibi serdemirci
prof.dr.mehmet aytuğ akkor - bu hastalığın ilacı onda...! şiddetle öneririm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
-tatlicadiarzu- sanırım 30 dk bekliyorsun o iğnelerin olduğu yerler neye alerjin varsa kabarıyor kaşınıyor yanıyor tepki gösteriyor,benim sadece hayvana o da çok az çıktı başka çok çok küçük kabarcıklar oldu doktor da şaşırdı anlattıklarımdan sonra,neyse doktorumdan öğrendim ki hastanelerde çok sınırlı sayıda alerjenlere bakılabiliyormuş benim ki üst düzey alerjiymiş özel hastaneler varmış sadece alerji ile ilgilenen o hastanelerden birine yatıp 1 hafta kalman gerekirmiş neye alerjimin olduğunu öğrenmem için onda da vücudunda yer kalmaz dedi (iğne yapılmaktan)o da yurt dışında varmış sanırım.1 milyonu geçkin alerjen var dedi doktor bunu sen bulacaksın ne rahatsız ediyorsa kendini koruyacaksın dedi sonuç;bir şey olmadı anlayacağınız ama içim rahat etti keşke neye alerjim olduğunu bilseydim ve kendimi koruyabilseydim senağlama ayy çok zor böyle,mesela yazın çim kokusu beni aşırı rahatsız eder böyle burnumu deler kokusu resmen sonra toz aşırı rahatsız eder nevresimlerim çok parfümlü kokulu yumuşatıcılarla yıkandığında kullanamam havalanması lazım durup durupkende çıkıyor mesala aynı ortamda 4 saat oturayım 5.saat hapşurmaya başlarım böyleee illeett
alerjisiz günler diliyorum herkezevereliniortak:teytey:benimde hamileyken bi başladı ki,allah!yapıştı kaldı.geçen sene doğum yaptım .emzirdiğim için ilaç da kullanamıyorum.hapşırmaktan burnum kopacak neredeyse.birde bende boğaz geniz damak kulak ve burun kaşıntısı da var.sürekli burnumu mendille silmekten burnum artık kırmızı renk.gözlerim deseniz yaşlı bulanık.bense hep salya sümük dolanıyorum.allahım sen bi çare gönder şifa ver hepimize.
prof.dr.mehmet aytuğ akkor - bu hastalığın ilacı onda...! şiddetle öneririm.
arkadaşlar ben de 3-4 senedir alerjik nezleden muzdaribim geçen mayıs ayında hamileydim ilaç da kullanamadım çok şiddetli geçirdim hatta geçmedi sene boyu ara ara sürdü şimdi bahar geliyor diye ödüm kopuyor ilaçları kullanmaya erken başlamanın bir faydası olur mu bileniniz var mı?