- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Arabamın anahtarını nereye koyacağım? Sutyenıme sıkıstırsam goguslerımın arasında kaybolurdirek vücut araması yapıyor polisler bileklere paçalara ceplere boyna bakıyorlar elelriyle mıncık mıncık bakıyorlar yani. bildiğin arama yapıyorlar. alyans dışında araba anahtaraı kağıt para demir para otobüs bileti kolye küpe yüzük bileziğin her türlüsü yasak. kalem silgiyide onlar veriyor. bir tek su götürebiliyorsun o da pet şişenin üzerindeki adı yazan naylonu varya onu bile söktürüyorlar. saç tokasında metal yasak.
bazı okulların kantinleri emanet alıyor. bir yakınızıla gidip ona teslim etmeniz lazım para otobüs bileti bile almıyorlar.Arabamın anahtarını nereye koyacağım? Sutyenıme sıkıstırsam goguslerımın arasında kaybolur
para otobüs bileti bile almıyorlar
Evet kontrol ediliyor. Sakın öyle gitme, benim evlilik alyansımı ve altın 6 adet bileziğim vardı, çıkarttırmışlardı ve yanımda kimse yoktu tek gitmiştim. Çocuğu sınava giren bi teyzeye vermiştim, cesarete bak cesareteIyi geceler kızlar size kısa bir sorum olacak
Ales başvuru suresi salı gunü bitiyormuş ben de dedim bir gireyim bari lazım olur yarın başvuracağım insallah. Başvuru kılavuzunu okuyordum gözüme bır seyler carptı
Sınava girerken içeri alınmayacak arac gereçler kısmında toka kolye bilezik saat falan diyor. Gercekten bunlarla girmek yasak mı? Ben üniversite sınavına 2010 yılında girdim gayet bütün Uğur getiren bileziklerimi ıvır zıvırımı takmıstım kızılderılı gıbı.
Çıkarmak dert degil ama sadece meraktan soruyorum gercekten kontrol ediyorlar mı?
Ha asıl sıkıntı benim bir tane bilekliğim var ve çıkmıyor yıllardır kolumda ve vidalı. Takıp çıkarma aparatları nerede bılmıyorum zaten ama onu da çıkarmam gerekıyor mu benı gercekten uğraşıracak bır sey cunku, uzun kollu giysem falan kolumu açıp bakarlar mı kı, kopya mı cekecegım yanı bıleklıkten sonucta.
ben gireli iki sene oluyor herkese paralarını masanın üzerine bıraktırmışlardı emanet alan kimsede yoktu öyle bıraktı herkes. ben eşime bırakayım diye sıradan çıkıp ayakkabımın içine saklamıştım. bu da suç itirafım oldu :)Kağıt para almıştım ben bişey demedilerdi
Böyle sacma is mi olur. Sinirim bozuldu simdiden. Girmesem mi acababazı okulların kantinleri emanet alıyor. bir yakınızıla gidip ona teslim etmeniz lazım para otobüs bileti bile almıyorlar.
Ay inanmıyorum ben masaya bıraksam biri de benim eşyalarımı alıp gitse hayatım kayar bütün malvarlığımı üzerimde taşıyorumben gireli iki sene oluyor herkese paralarını masanın üzerine bıraktırmışlardı emanet alan kimsede yoktu öyle bıraktı herkes. ben eşime bırakayım diye sıradan çıkıp ayakkabımın içine saklamıştım. bu da suç itirafım oldu :)
Ayyy inanmıyorum. Resmen su an sınava girmekten caymak uzereyim. Benim aklım kalır sınava konsantre olamamEvet kontrol ediliyor. Sakın öyle gitme, benim evlilik alyansımı ve altın 6 adet bileziğim vardı, çıkarttırmışlardı ve yanımda kimse yoktu tek gitmiştim. Çocuğu sınava giren bi teyzeye vermiştim, cesarete bak cesarete
ben gireli iki sene oluyor herkese paralarını masanın üzerine bıraktırmışlardı emanet alan kimsede yoktu öyle bıraktı herkes. ben eşime bırakayım diye sıradan çıkıp ayakkabımın içine saklamıştım. bu da suç itirafım oldu :)
ösym de mantık aramayın.. mantıklı bir sistem olsa bölüm tarihte olsa fizikte olsa sadece matematik ve türkçe soruları cevaplayarak yüksek lisans yada doktoraya kabul edilmezdik yada akademisyen olma şartlarından en büyüğü bileme ne katkı yaptığımız değilde matematikten kaç net yaptığımız olmazdı:)Böyle sacma is mi olur. Sinirim bozuldu simdiden. Girmesem mi acaba
Canım benim götürmezdin olur biter. Öğrenmiş oldunAyyy inanmıyorum. Resmen su an sınava girmekten caymak uzereyim. Benim aklım kalır sınava konsantre olamam
Ayyy inanmıyorum. Resmen su an sınava girmekten caymak uzereyim. Benim aklım kalır sınava konsantre olamam
Cooookkkk tesekkur ederim âmin sana da basarılarCanım benim götürmezdin olur biter. Öğrenmiş oldun. Bu arada bende giriem alese, şimdiden başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?