- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.478
- 158
- 40
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
hahaha şaşırmam "adalet herkes eşit muamele eder nasıl olsa"Sınavını iptal ederlermiş
Onca çalıp çırpanın arasında
Ben de az bişey siyasete girdim
Yani para degil de saat bileklik anahtar isi sıkıntı...Yanında kağıt para götür kot cebine sıkıştır iyice bakmıyorlar yani kağıt olduğu için anlaşılmaz zaten
Adalet Türkiye'de sadece kadın ismidirhahaha şaşırmam "adalet herkes eşit muamele eder nasıl olsa"
Evet katılıyorum kesinlikle, bir de cok yorucu bir sınav ben bir kere deneme çözdüm basım ağrıdı uc gun. Ben hukuk okudum tuğla gibi kitaplar okurdum basım bu kadar agrımazdı. Dayanamadım yarısını çözdümösym de mantık aranmayın.. mantıklı bir sistem olsa bölüm tarihte olsa fizikte olsa sadece matematik ve türkçe soruları cevaplayarak yüksek lisans yada doktoraya kabul edilmezdik yada akademisyen olma şartlarından en büyüğü bileme ne katkı yaptığımız değilde matematikten kaç net yaptığımız olmazdı:)
Degil mi ben de öyle dusundum. Ikamete göre veriyorlarsa sınav yerini muhtemelen ben de öyle bir yerde sınava gireceğim cunku bızım burası ya orman ya deniz. O tarihlerde ailem de burada olmayacak. Artık bir arkadasımdan rica ederim ne yapayım emanete de bırakamam guvenemem açıkcası aklım kalır o sekilde de sınava hic girmeyeyim daha iyiİnsanın başına bişey gelse ne telefon var ne bişey
Hiç gitmediğim yolunu izini bilmediğim bi yerde girmiştim sınava
Yanımda para götürdüm belki taksi filan gerekir diye
Gerisi Allaha emanetsin gerçekten
Degil mi ben de öyle dusundum. Ikamete göre veriyorlarsa sınav yerini muhtemelen ben de öyle bir yerde sınava gireceğim cunku bızım burası ya orman ya deniz. O tarihlerde ailem de burada olmayacak. Artık bir arkadasımdan rica ederim ne yapayım emanete de bırakamam guvenemem açıkcası aklım kalır o sekilde de sınava hic girmeyeyim daha iyi
neyse 50 liraya iki kalem bir silgi üçte şeker almış olacaksınız en azından (bardağın dolu tarafını görüdümEvet katılıyorum kesinlikle, bir de cok yorucu bir sınav ben bir kere deneme çözdüm basım ağrıdı uc gun. Ben hukuk okudum tuğla gibi kitaplar okurdum basım bu kadar agrımazdı. Dayanamadım yarısını çözdüm
neyse 50 liraya iki kalem bir silgi üçte şeker almış olacaksınız en azından (bardağın dolu tarafını görüdüm)
Olabilir valla ben sarıyerdeyim:) bakalım ben hangi köyde gireceğim sınavaAynı yerde miyiz acaba bizim orası da ya orman ya deniz
Bu arada bi köyde girdim ben sınava, İl merkezindeyim
neyse 50 liraya iki kalem bir silgi üçte şeker almış olacaksınız en azından (bardağın dolu tarafını görüdüm)
Su an gercekten sınava girme istegimi sorguladımPeçeteyle naylon kalemliğin hakkını yeme
Su an gercekten sınava girme istegimi sorguladımsırf babam istiyor diye gireceğim, yoksa akademisyen olmak gibi bir hayalim de asla yok sadece dışlanmamak icin yuksek lisans yapacagım sistemin kölesi olmusum
ben bir adım ileri gidip akademisyenlikte yaptım. sonra bulunduğum üniveristenin içimi çürüten hiyerarşisinden kaçarak kurtuldum.. zaten artık akedemisyen olmakta çok zor büyük üniversitelere kadro vermiyorlar. verselerde lisans öğrencilerinin yükünden kendi çalışmanıza zaman kalmıyor zaten. akademisyenleri bilim yapsın idye değil çocuk baksın diye alıyor üniversiteler.Su an gercekten sınava girme istegimi sorguladımsırf babam istiyor diye gireceğim, yoksa akademisyen olmak gibi bir hayalim de asla yok sadece dışlanmamak icin yuksek lisans yapacagım sistemin kölesi olmusum
Yok yok valla benı rakıp olarak gormeyın ben amacsız kalabalık yapanlardan olacağım cunkuBi rakibi daha eledik dermişim
Yok yok valla benı rakıp olarak gormeyın ben amacsız kalabalık yapanlardan olacağım cunku
Dogru, ben üniversitedeyken hatırlıyorum asistanlar bizimle cok icli dıslıydı hani öğrencilerle oturup dedikodu yapacak kadar. Böyle hocayla öğrenci arasında kalmıs bir konumdalardı. Zaten ben kendimi bildim bileli babam der ki is hayatında tutunacak cesareti olmayan korkak insanların yaptıgı iştir akademisyenlik diye, ama simdi bütün arkadaşlarının kızları üniversitede devam etti ben de hapishane isleri yok uyuşturucu yok adam yaralama falan uğraşıyorum ya o yüzden simdi surekli akademisyenliği övüyor ama ben istemediğim bir mesleği ömrüm boyunca yapamam. Sırf babamın gönlü olsun dıye yapacagım yuksek lısansımı da.ben bir adım ileri gidip akademisyenlikte yaptım. sonra bulunduğum üniveristenin içimi çürüten hiyerarşisinden kaçarak kurtuldum.. zaten artık akedemisyen olmakta çok zor büyük üniversitelere kadro vermiyorlar. verselerde lisans öğrencilerinin yükünden kendi çalışmanıza zaman kalmıyor zaten. akademisyenleri bilim yapsın idye değil çocuk baksın diye alıyor üniversiteler.
Arabamın anahtarını nereye koyacağım? Sutyenıme sıkıstırsam goguslerımın arasında kaybolur
Iyi geceler kızlar size kısa bir sorum olacak
Ales başvuru suresi salı gunü bitiyormuş ben de dedim bir gireyim bari lazım olur yarın başvuracağım insallah. Başvuru kılavuzunu okuyordum gözüme bır seyler carptı
Sınava girerken içeri alınmayacak arac gereçler kısmında toka kolye bilezik saat falan diyor. Gercekten bunlarla girmek yasak mı? Ben üniversite sınavına 2010 yılında girdim gayet bütün Uğur getiren bileziklerimi ıvır zıvırımı takmıstım kızılderılı gıbı.
Çıkarmak dert degil ama sadece meraktan soruyorum gercekten kontrol ediyorlar mı?
Ha asıl sıkıntı benim bir tane bilekliğim var ve çıkmıyor yıllardır kolumda ve vidalı. Takıp çıkarma aparatları nerede bılmıyorum zaten ama onu da çıkarmam gerekıyor mu benı gercekten uğraşıracak bır sey cunku, uzun kollu giysem falan kolumu açıp bakarlar mı kı, kopya mı cekecegım yanı bıleklıkten sonucta.
Benım bu ustumdekılerı çıkarmam sınava girmekten daha zahmetli olacak sanırım benım ıcınLastik tokanın üstündeki plastik süsü bile çıkarttırıyorlar. Sınav yerinde kaç kız gördüm saçını mutfak lastiğiyle toplamış gelmiş, herşeye kusur buluyorlar çünkü. Bu yüzden ösym nin sınavlarına en sade kıyafetlerim giyiyorum, düğmesi broşu ayrıntısı olmayan şeyler. Kemer vs zaten yasak. Sadece alyans serbest, o da tek taş beş taş falan onlar yasak. Her yeri arıyorlar canım, Bayan polisler kollara boyuna vs, saçın topuzsa saçı bile elliyorlar. Bilekliğini çıkarman gerekir, aksi taktirde almazlar sınava.
Iyi geceler kızlar size kısa bir sorum olacak
Ales başvuru suresi salı gunü bitiyormuş ben de dedim bir gireyim bari lazım olur yarın başvuracağım insallah. Başvuru kılavuzunu okuyordum gözüme bır seyler carptı
Sınava girerken içeri alınmayacak arac gereçler kısmında toka kolye bilezik saat falan diyor. Gercekten bunlarla girmek yasak mı? Ben üniversite sınavına 2010 yılında girdim gayet bütün Uğur getiren bileziklerimi ıvır zıvırımı takmıstım kızılderılı gıbı.
Çıkarmak dert degil ama sadece meraktan soruyorum gercekten kontrol ediyorlar mı?
Ha asıl sıkıntı benim bir tane bilekliğim var ve çıkmıyor yıllardır kolumda ve vidalı. Takıp çıkarma aparatları nerede bılmıyorum zaten ama onu da çıkarmam gerekıyor mu benı gercekten uğraşıracak bır sey cunku, uzun kollu giysem falan kolumu açıp bakarlar mı kı, kopya mı cekecegım yanı bıleklıkten sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?