Alev Alev ATV

hahaha evet herkes ayni seyi soyluo:))

yapmasınlar yaa hayatımda ilk kez dizi izliyorumm böle kendimi vererek :9::9:
bi wc gidip geliyorum dünyaa şey oluyo ama yaa :9:

valla bana degil yapimcilara soyleyin su dizilerin bi orta yolunu bulsunlar,
ya cok yavas ilerliyo diziler yada boyle cok hizli,
merak edip filminide izledim ben bu alev alevin,
yeni yeni olaylar uretmezlerse cok birsey kalmadi yani,
bide su alevin arkadasiyla muratin arkadasida ne cabuk asik olduda evlendi,
cok hizlii akiyor olaylar,
alevin istanbula ayak basmasiyla unlu olmasi demirle nisanlanmasi wuuuuuu :27::27::27:

filminide izlemiştim bikaç kez şimdi dizisinide izliyorum ama gerçekten olaylar çok hızlı gelişti bundan sonra nasıl ilerleyecek çok merak ediyorum :16:

ahh yerimm ben o muratla alevinn aşkınıııııı :16::16:
asıl bundan sonra neler olucakk çook meraklardayımmmm :18::18:

Toplanın toplanın atv ekranlarınaa başlıyoooooorrrrr miletttt....

Bu bölümde ümran yakalıyooo yandı murat bu kız çok fena şeyler yapck bence....alevde demirden ayrılıyoo demir çıldırıyoo bakalım neler olck daha...:23::23:

Daha boşanmadan evlenme hayalleri kuruyorlar pes yani.ümran denizemi düştü çocuktan orayı kaçırdım ama gebermez o ama ölmüş numarası yapar belki...ben en çok demire üzüldüm ama alevle muratı asıl ayıranda o.o evlendirdi.ama yazık arada ezilen o oldu çok aşık kesin bela olacak..

yaaa bıkac kez bakayım dedım cok kalıtesız olmus dızısacma sapan geldı banaaa bu arada rojdaa cırkınlesmısss dudaklr sanırm sılıkonn olmusss heyyy allam yaaaa
cıks acmadı bu dızı benı

oyunculuk yok hiçbirinde.

bence bitirsinler artık..

rojdaya nolmuş öyle ya:53: eskiden daha iyiydi onun oyunculuğu..

Muratmı ? kesin ölmemiştir cnm yoksa dizi biter alev demirden nasıl kurtulck bakalım işin kötü tarafı imza attılar intihar ettik diye.herkes muratı kendi intihar etti sancak ve ümranıda öldü biliyorlar herşey karıştı bakalımm

Son düzenleme:
Hande soralın oyunculuğu berbat, küçük kadınlarda böyle değildi demekki neymış her rolün altından kalkamıyormuş ,hakkını veremiyormuş rol üstünde öyle yapmacık ve sakil duruyorki ekran kirliliğnden başka bişey değil dizinin konusu klasik olsada fena değil izlenilebilir ama hande soral olmadan:63:

13.bölüm fragmanı yayınlanmış Neslihan hanım Alevi kurtarıp memeleketine yolluyor demir yolda tekrar yakalatıyor alevi murat doktorun evine yerleşmiş doktor muratı kesin eşinin yerine koycak murat ona aşık olcak falan derken diziye konu çıkıcak

Dizinin ilk bir kaç bölümü iyiydi ama artık vasat hale geldi. Oyunculuk berbat, kurgu berbat.. Rojda demireri çok beğenirdim o bile kurtaramadı diziyi. Bence bitirmeliler.. Alev intikam almalıydı adı üstünde 3.bölümden yelkenleri suya indirdi..

Back
X