Alev Alev ATV

şu doktor kadın ne ayak ya..bence onun kafa gitmiş..tedavi görmesi lazım..neyseki küçük kız tv de gördü de gazete haberlerini murata gösterdi.kadına bak..adamı evine aldı hemen koynuna girdi..muratta bilinçli bilinçsiz herkesin koynunda..kafa oraya gelince mal oluyo...doktorla da yattı..hafızada yok..iyi ümran manyak doktor onu kullandı adama bak ya...

o değilde bu ümran doğuştan çakinin geliniymiş ya hu...ne acımasız piskopat züppe bi kızmış ya...adamı nişanlıdan ayır..sonrada kocam beni aşığıyla aldattı de..sen naptın...şımarık şımarık tavırlar..intiharlar..zorla evlenmeler..sonrada alevin saçına yapışıyor şıllık diye..ruh hastasımıdır nedir..alev de yavrum gücü yetmiyor ki izbandut gibi bişi ümran...ben olsaydım o ümranın o kulağına taktığını burnuna geçirirdim...

anneanne canım ya çok severim ben bu kadını...kalem verseler de yazsa alev yaşıyor demir kaçırdı onu diye ..ya da yanındaki hizmetçi kadın yaprak dökümündeki gibi harf gösterse ..delimiler neler...dizi mi saf biz mi anlamadım gitti

Alev pavyona düştü murat gördü uyuşturucu işin herşeyi kabul etti bakalım muratı görünce neler ypacak...demiri mahvedecek murat....

Kalitesizlik ve saçmalıklar silsilesi.
Bir de iffet vardı ki ahhh daha da beter.
İkisi içinde beklenen son.

Kalitesizlik ve saçmalıklar silsilesi.
Bir de iffet vardı ki ahhh daha da beter.
İkisi içinde beklenen son.

aynen:1:
o kadar para harcıyorlar boşu boşuna
insanları aptal yerine koymaktan baska bişiy yaptıkları yok

Back
X