arkadaşlar alexle bacağınıza yaptırdıktan ne kadar sonra kıllar dökülüyo? ben en geç iki hafta sonra diye biliyodum bu süre daha uzun olabiliyo mu ?bide kese yapmadan kendiliğinden dökülecek diye biliyodum 12 gün geçti hala doğrudüzgün uzamadılar dökülmeden evvel tüyler dışarıya doğru çıkıyo ya ben de hala nokta nokta jiletlenmiş gibi bi görüntü var birdenbire hiç uzamadan nası dökülecekler bilmiyorum
arkadaşlar alexle bacağınıza yaptırdıktan ne kadar sonra kıllar dökülüyo? ben en geç iki hafta sonra diye biliyodum bu süre daha uzun olabiliyo mu ?bide kese yapmadan kendiliğinden dökülecek diye biliyodum 12 gün geçti hala doğrudüzgün uzamadılar dökülmeden evvel tüyler dışarıya doğru çıkıyo ya ben de hala nokta nokta jiletlenmiş gibi bi görüntü var birdenbire hiç uzamadan nası dökülecekler bilmiyorum
2.seansta 1 aydan daha kısa sürer dimi dökülmesi peki tertemiz oluyo mu bana hepsi dökülecek tertemiz görünecek demişlerdi
bi de sen memnun musun alexten kaç defa gittin?
döküldü diyosun ya o zaman tertemiz mi görünüyo yoksa ara ara tüyler kalmış mı oluyo ben doktora gidicem de yarısı tüylü yarsı tüysüz gidemem zaten şu an hiç dökülme yok ve kıllar nokta gibi jiletle bile alınmıyo çoğu ben napıcam ki
ben lazerden yaklaşık 10-15 gün sonra dökülür bacak tertemiz görünür bir sonraki lazer seansına gidene kadar bazıları tekrar çıkar diye biliyodum ama hepsi dökülmüyo mu yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?